- 20 Mart 2008
- 5.917
- 8.445
- 723
- Konu Sahibi gonul_atolyem
-
eski komuşumuz bir kadın vardı. evdeki paraları alr çıtır erkeklerle kaçardı 3-5 ay sonra geri gelir, kocası affederdi sonra para toplayaıp tekrar giderdi. çok garibime gidiyor ama oluyor.
uzaktan bir akrabam kadınında yıllardır sevgilisi var eşi çocukları da dahil herkes bilir bu durumu evliliği devam ediyor. geçtiğimiz yaz düğün oldu kadın sevgilisnin masasına gitti oturuyor kocası tek başına bir masada
2 örneğinde bizzat şahidim olduğum için erkekler daha mı geniş nedir
ben bekarken bi bayan komşumuz kocasını yakın bi komşularının kocası ile aldatmıştı tabi tüm siteye yayıldı durum, adam karısını affetti diye duyduk evi taşıdılar 2 sene sonrada beyin kanamasından öldü kocası
bence eceli gelmiştir de öyle ölmüştür. yoksa karısının derdinden ölecek biri olsa devam etmezdi..
benim de bi arkadaşım vardı o zamanlar kocamla evlenmelerine vesile olduk kız benim arkadaşım erkek onun arkadaşıydı.
evlendiler oğlan işsiz güçsüz
babadan aldığı parayla ev geçindirir kız çalışır
oğlan alkolikti aldığı parayı içkiye basardı
sonra olan oldu
kız biriyle tanışmış adam da evli
bunlar baya birlikte olmuşlar
hatta şöyle anlatıyım yazın tatile gittik bu çiftle
bunlar adamla ayarlamışlar adam da aynı otele ailesini alıp geliyo
aynı yerlerde mola vermişiz aynı otelde yan yana odalarda kalmışız bunun sevgilisiyle
kız asla eşiine telefonunu vermezdi hep tatilde bile uzağa gider konuşurdu
kocası telefonu almak isteyince bana güvenmiyo musun diye rezalet çıkarırdı
bigün olan oldu kocası yakaladı kız da zaten seni sevmiyorum dedi çıktı gitti
sonraaa
kocası gitti adamla buluştu
adamla baya oturup sohbet etmişler :)
adam buna pırlanta gibi karın var kıymetini bil demiş :)
sonra eşi gidip tek taş yüzükle kızın peşinde beni affet diye dolandı bi süre
o sırada kız boşanma davası açtı
mahkemeye çıktıklarında hakim bunlara kısaca
sen kocanı aldatmışsın sen de alkolik ve işsizsin demiş aynı haltsınız boşamıyorum demiş
ama sonra adamın aklı başına geldi tabi dava açıp boşandılar..
eski komuşumuz bir kadın vardı. evdeki paraları alr çıtır erkeklerle kaçardı 3-5 ay sonra geri gelir, kocası affederdi sonra para toplayaıp tekrar giderdi. çok garibime gidiyor ama oluyor.
uzaktan bir akrabam kadınında yıllardır sevgilisi var eşi çocukları da dahil herkes bilir bu durumu evliliği devam ediyor. geçtiğimiz yaz düğün oldu kadın sevgilisnin masasına gitti oturuyor kocası tek başına bir masada
2 örneğinde bizzat şahidim olduğum için erkekler daha mı geniş nedir
Ben aldatilip kabul eden erkeği anlamam.ya arkadas sende hic mi şeref yok.bu kadar mi acizsin.inanamiyorum bu tur olaylara.bi kere bir aldatan yine aldatir.nasilsa beni seviyor vazgecemez bu kenarda dursun bende eglenceme bakayım der.bi kere aldatip durulcagina inanmıyorum kimsenin..
E biz de aldatılıp affediyoruz biz de mi şeref yoksunuyuz? Erkeklerdeki şerefse bizdeki adana karpuzu mU?
Ben bi kere aldatildim affetmedim kendi adınıza konusun.bence aldatlip kabul eden kadında gozumde acizdir.bu benim dusuncem.ama erkekte durum biraz daha farkli.seref namus meselesi. Boynuzu yiyp affedenler lütfen erkek demesin kendine.
Kendi adıma konusuyorum aldatıldım affettim ve serefsiz değilim. Aciz hic değilim.... Aldatılıp bunu yutabilen kadın midesi geniş değildir kendini biliyordur gönlü geniştir. Her neyse.
Boynuz fln cok yanlış kelimeler, bu acıyı yasamış biri olarak bu kadar rencide edici konusmanız cok acı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?