Bir erkek bir kızı uzaktan kiskandigini nasıl anlarsıniz ?

Anoniemm_430

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
31
3
1
26
Bir erkeğin bir kızı kiskandigini nasıl anlarız ve neden sence öyle davraniyordur ( sevgili olmadıkları halde )kıskanan erkek ne yapar nasıl davranir
Şimdiden tskler

Son düzenleme:
Yani siz bizden bu kişinin sizden hoşlandığını söylememizi istiyorsunuz ammaa seven erkek çoktan söyler. Ona buna ters bakış atmaz, attırmaya fırsat vermez zaten. Maalesef öyle kafaya göre takılıyor işte

Evli değilseniz kendisi evli değilse gelir söyler yada gidin siz söyleyin sinekten yağ çıkarmaya çalışmayın siz bu kişiden hoşlanıyorsanız kaşının üstünde gözü olsa size bi mesaj sanırsınız çok yorucu

Her cevabı aldım sorduğum soru dışında ben şoru herkes sevgiyi fln katı yargıladı ben öyle birsy var demedim soru sordum sadece

Her erkek farklıdır ama. Ne diyelim bütün erkekler kıskanınca kızarır, sinir olur mu diyelim yoksa erkeklerin hepsi kıskandığında tepkisiz kalır mı diyelim? Çeşit çeşit erkek var, seninkinin kıskançlık göstergesini biz bilemeyiz

Her cevabı aldım sorduğum soru dışında ben şoru herkes sevgiyi fln katı yargıladı ben öyle birsy var demedim soru sordum sadece
Soru sordunuz cevsp verdik. Sizinde ne için sorduğunuz gayet belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…