- 22 Ağustos 2022
- 31
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Anoniemm_430
-
Ja iste bende size soruyorum kıskanan erkek ne yapar nasıl davranirBiraz detay verseydin keşkekıskandığını nerden anlayalım ?
Ya hür bende sorunsordum kıskanan erkek nasıl davranır ne yaparBu kadar bilgiyle fal baktırarak anlarız anca
Neden sürekli aynı şeyi yazıyorsun kiYa hür bende sorunsordum kıskanan erkek nasıl davranır ne yapar
Evt tşk ederim yaNeden sürekli aynı şeyi yazıyorsun ki
Arkadaşlar soruyor ne yapıyor diye nerden anladın kıskandığını ne yaptı yani
Aynı şeyi yazma lutfen
Ya yok öyle değil mesela örnek veriyim başka erkek etrafimda konuştuğumda sırtı donuken dönüp baktı ciddiSevgili olmadan kıskanan sevgili olunca ne yapar
Piskopota dönmesin
Ben korkardım galiba
Yanı sizde bunu kıskandı diye yorumladınız öyle miYa yok öyle değil mesela örnek veriyim başka erkek etrafimda konuştuğumda sırtı donuken dönüp baktı ciddi
Ya hyr birçok şey oldu ama bende soru sordum öyle kiskaniyo demedimYanı sizde bunu kıskandı diye yorumladınız öyle mi
PekiYa hyr birçok şey oldu ama bende soru sordum öyle kiskaniyo demedim
Her cevabı aldım sorduğum soru dışında ben şoru herkes sevgiyi fln katı yargıladı ben öyle birsy var demedim soru sordum sadeceYani siz bizden bu kişinin sizden hoşlandığını söylememizi istiyorsunuz ammaa seven erkek çoktan söyler. Ona buna ters bakış atmaz, attırmaya fırsat vermez zaten. Maalesef öyle kafaya göre takılıyor işte
Aşırı kiskanmis bence gelinliği hazırlayınYa yok öyle değil mesela örnek veriyim başka erkek etrafimda konuştuğumda sırtı donuken dönüp baktı ciddi
Soru sordunuz cevsp verdik. Sizinde ne için sorduğunuz gayet belliHer cevabı aldım sorduğum soru dışında ben şoru herkes sevgiyi fln katı yargıladı ben öyle birsy var demedim soru sordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?