9 aydır süren bi ilişkim var her fırsatta sürekli evlenmek istediğini dile getiren de bir sevgilim var. ben tarihi geciktirmek istedikçe o acele ediyor üstelik. ama birkaç haftadır sürekli dış görünüşüme takmış durumda. bir kıyafet denediğimde şakayla karışık "güzele ne yakışmaz" demiştim verdiği cevap direkt olarak "sen güzel değilsin ki" oldu ve gayet ciddiydi. o ne demek öyle dediğimde "sen kendini güzel mi sanıyodun ki" dedi
buna benzer muhabbetler birkaç defa daha oldu. üzüldüğümü belli ediyorum ama verdiği cevaplar yine benzer: "e hayatım güzel bi kız değilsin ama napayım, yalan mı söyleyeyim." onun dışındaki diğer insanlara göre gayet güzelim ama o beğenmiyormuş. ben de anlamıyorum insan beğenmediği biriyle neden birlikte olur, üstüne bir de evlilik düşünür diye. en son bugün konusu açıldı yine, tartıştık. üstelik beni suçu çıkardı bir de "alınmadım demiştin ben de açık açık söylemiştim o yüzden" dedi
az önce söyledim kızdı azarladı, telefonunu kapatmış bir de şimdi bu konuyu konuşmak istemediği için. benim için dış güzellik önemli değil diyor, ama ilişkimizden önce bi dönem arkadaşlığımız olmuştu o zamanki hallerinden biliyorum, güzel bir kız görünce dibi düşen cinsten bir adam. bilmiyorum ama düşünceleri ve az önceki tavrı çok üzdü beni. anlam veremiyorum da
yazıp rahatlamak istedim, bir de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. dünyada gözüne güzel görünmek istediğim tek adamın hakkımda böyle düşünmesi yıktı beni
alttan almak istemiyorum, ama almazsam da uzun bi süre küs kalacağımızdan adım gibi eminim. kafam karıştı iyice. sizce nasıl tepki vermeliyim?