anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
haklısın canım.bende aynen kensine söyledim güven meselesi değil.hayat bu ne getirip ne götüreceği bilinmez güveneme bağlama dedim.ama nuh diyo peygamber demiyo.
bende sinirlendim.zorlamayalım o zman bittisin dedim teli yüzüne kapattım.
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
Kendi paran olunca maddiyat olarak ona bağımlı kalmayacağın için istemiyodur bence...Benim eşimde istemiyodu çalışmamı ta ki annem ;sigortasını yatıracaksın,ben kızımın ilerde emekli olmasını istiyorum ve istediği zaman gık yapmadan istediği parayı vereceksin dedi.O zaman eşim ikna oldu..Ama şuan çalışıyor muyum HAYIR çünkü bi yere atanamadım..
bu zihniyetteki adam çocuğun olmazsa seni boşar bu bir, zaten çocuğun ne zaman olacağınada kendisi karar verir, ilerde sana eziyet edecektir, bu eziyete çalışırsan dayanamazsın ekonomik özgürlüğüm var dersin boşanırsın ama çalışmazsan katlanmaya mecbur olursun, özetlemek gerekirse sevgilin bomboş bi adam, sen 8 ay diyosun ben 9 yıldır birlikte olduğum nişanlımdan böyle bi laf duysam tokadı patlattığım gibi ayrılırım, ben 2010 kpss ile atandım bilirim ne kadar zordur sınav stresi
Daha rahat ezebilmek ve sizi kendisine bağımlı hale koymak için getirmek için...
sevgilin seni adam yerine koymuyor açık açık da demiş hevesini alana kadar yap diye hani çocuk birşey isterde napalım bari hevesını alana kaadar yapsın der umursamayız ya aynen öyle seni önemsemiyor...yetişkin bir kadın olduğunu anlamıyor çünkü kendisi erkek ya o nederse emredersin modunda asker gibi ol istiyor bence ilişkinizde nasıldır? onun istekleri mi daha baskın yoksa dengeli midir?
peki sigortanı yatıyormu
bi ara benim için sigorta yatıracaktık ama
emekli sandığından yaralanamayacaktım
birde yatırdım sigorta hepsini karşılarmıydı
tam bilemediğimiz için vazgeçtik:26:
peki sigortanı yatıyormu
bi ara benim için sigorta yatıracaktık ama
emekli sandığından yaralanamayacaktım
birde yatırdım sigorta hepsini karşılarmıydı
tam bilemediğimiz için vazgeçtik:26:
ben bir çoğunun aksine
çalışmamayı erkeğe muhtaçlık olarak görmüyorum
zaten erkeğin kazandığı para erkeğe ait olmamalı zaten
yaa hemen araştırıcam inşallahCanım ssk olmasa bile hiç değilse bireysel emeklilik yaptırmanı tavsiye ederim. Ben mesela ayda sadece 100 tl ödüyorum ve 10 yıl boyunca ödüyorsun. 56 yaşına gelince de neredeyse bir ev alacak kadar para geçiyor eline veya sana maaş bağlıyorlar bak araştır mutlaka.
anladım canım hakkında hayırlısıYok canım yatırmıyor,ha bugün ha yarın iyi iş olsun çalışırım derken öyle lafta kaldı ama ikna oldu çalışmama..
Kadınlardaki bu tavrı ben anlayamıyorum zaten.Canım sözüm sana değil edanurlu.Sadece genelleme yapıyorum.Ama pek çok kadında bu var.Kocam çalışıp bana bakmak zorunda mantığı.Eğer o kazanıp sana bakmak zorundaysa sen de onun hertürlü temizliğini yemeğini bakımını bir yerde hizmetçiliğini yapmak zorundasın.Ve hiç şikayet etmemelisin.Hatta hatta eve geldiğinde de ayaklarını falan yıkamak lazım.Adam o kadar yoruldu sırf sana bakmak için çalıştı akşama kadar.Kadınların bir kısmı niye böyle düşünüyor anlamak aslında zor değil.Çünkü evişi temizlik yemek vs. kolay işler.Asıl zor olan kendi başına bir birey olarak ayakta kalabilmek.Pek çok kadın işin kolayına kaçıyor.Böyle kadınların zaten başlarına gelen şeylerde hiç üzülmüyorum.Kimlere sırtlarını yaslamayı marifet sayıyorlarsa yine ona baksınlar.İmkansızlıklar nedeniyle kocalarına muhtaç olanlar bu sözlerimin dışında tabi ki.
Daha rahat ezebilmek ve sizi kendisine bağımlı hale koymak için getirmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?