Bir Erkek karısını hiç özlemezmi çok üzülüyorum hiç sarılmak istemiyor sevdiğini hiç söylemiyor aldatıyormu bilmiyorum

Şuan senin bu söylediğin sözler beni kendime getiriyor tokat gibi cevap ama ben güçsüzüm bide şundan dolayı çevremde boşanıpta mutlu olan kimseyi görmedim kadınlar bu konuda bence çok mağdur namusunla dursan bile peşine kırk kişiyi takarlar adını çıkarırlar bekar olupta namuslu denen bir kadın duydunmu ama evli idare etmiş nelere sabretmiş kadından söz edilir hep helal olsun denir vallahi çevremde çok boşanan var biri mutlu olsa onu örnek alacam da yok sizin çevrenizde var mı
Tam tersi asıl boşananlar mutlu çoğu insan evlendiğine pişman

Evet çok haklısınız sevgiye sevilmeye ihtiyacım var onun bir iki yüzüme gülmesi beni mutlu ediyor sözlerinizin her kelimesine katılıyorum ama nasıl baş edeceğimi bilmiyorum 😞yeniden hayata başlamak😞 ben şuan ki hayatımda kendimi sevmiyorum hiç bir işin sonunu getiremiyorum boşanınca kendimi güçlü hissedebilirmiyim bilmiyorum 15 yaşında evlendim kaç sene ailesi ile uğraştım yokluk ve sıkıntı ile şuan maddi olarak iyi durumdayız tam rahat edecekken yeni biri gelip hayatını alt üst ediyor kusura bakmayın çok doluyum konudan konuya mı geçiyorum 🥺😢
Kusura bakmayın sizi kırmak istemem bir kadın erkeğin sevgisine ilgisine ihtiyaç duymaz. Kendi kendine mutlu olur .

Kilo verilir dert etme
Kendini sevmekle başla önce
Kendini sevip, kendine vakit ayırıp bakarsan zamanla kendine değer vermenin hazzını alırsan başkasının değer vermesine ihtiyaç duymaman gerektiğini göreceksin.
Mesajları fotoları siliyor olması gerçeği değiştirmiyor yani sen gözünle mesajlaşma görsen bu sefer de tensel temas olmadı dedi diye affediyorsun. Bir kere bunun aldatma olduğunu kabullen neyse sadece mesajlaşma olmuş affedeyimlik bir durum değil bu.
Senin kendini sevmeyi öğrenmen lazım o zaman seni bir gülüşüne muhtaç eden adama ihtiyacın olmadığını anlayacaksın. Biraz kendine vakit ayır, kendini geliştirecek şeylerle ilgilen, sosyalleş, şöyle ayakların yere sağlam bassın sonra da karar ver nasıl bir hayat istediğine. Bu esnada eşin sendeki değişimi fark eder zaten ve yanında yürümek isterse ne ala istemezse de zaten sen yeni bir yola girmiş olursun onsuz şekilde.
😭😭😭😭😭Çok teşekkür ederim şuan o kadar çok ağlamak istiyorum ki işte kendime vakit ayıramıyorum çünkü ooooo kadar başarısız oldum ki artık güvenim yok defalarca istediğim kiloya yaklaştım ve tekrar kilo aldım o kadar çok ibadetlerini düzgün yapan biriydim ki şimdi asla düzenli yapamıyorum galiba ben hem burda mutsuz olacağım hem ahirette çok istiyorum bende güçlü olayım kendime özgüvenim olsun ama yok mesela bir çok arkaşımı kuran sohbetlerine ben götürürdüm bir kişi de benim eksikliğimi hissetmiyor çok istiyorum kitap kurdu olmak çok istiyorum kendim için ve başkası için iyiliklerde bulunmak ama sadece beynimde gerçekte yok malesef ya bir tane arkadaşım yok eşimi konuşacak değil güzel şeyler paylaşacak sadece eşime odaklanmışım o yüzüme gülerse güçleniyorum o yüzüme gülmezse ölümü bile istiyorum kendim için bir şeyler yapmalıyım ama nasıl bu girdap tan çıkarım bulamıyorum kalkamıyorum ayağa dönüp duruyorum aynı yerde

Evet haklısınız ama temas olmadığına eminim ondan affettim konuşmasını yakaladım çok defa hep affettim bilmiyorum belkide sevgimden gözüm kör olmuştu ilk duyduğumda ölümün eşiydi ama zamanla alıştım artık koymuyor sevgim benimde bitti gibi herhalde evliliğimiz mecburiyet olarak devam edecek sadece yatak ilişkisi yok onun dışında mükemmel bir insan çok yeminler etti harama uçkur çözmedim diye öyle de bir insan gerçekten herkes güvenir asla ihtimal vermez kimse ama bilmiyorum işte yaptı yakaladım kadının resimleri ni telefonda neden sende bunlar dediğimde hiç bir mantıklı cevap yok laf değiştirme öylede bir şey oldu kadının numarası hep var çıkıyor ama net bir mesaj yakalayamadım hep silmiş resim gördüm telefon numarasını değiştirdi ama yine ulaştılar birbirlerine o da evli 1 çocuğu var ama net bir yazışma bulsam bırakacağım ne olursa olsun bulamıyorum çok iyi siliyor bende yoruldum aramaktan gittiği yere kadar gitsin diye duruyorum kendimle küsüm hiç sevmiyorum kendimi hiç bir yerimi beğenmiyorum aklım sürekli onda hiç bir işime kendime odaklanamıyorum ibadetime bile odaklanamıyorum kiloluyum çirkinim ben çok mutsuzum özür dilerim çok yazdım😞
Kaç yaşındasınız? Her şeyin o kadar güzelsin farkındasınız ki, bir profesyonel destekle kendinize gelirsiniz bence.

Kaç yaşındasınız? Her şeyin o kadar güzelsin farkındasınız ki, bir profesyonel destekle kendinize gelirsiniz bence.
38 yaşındayım aldatılmayı ilk duyduğumda kendime gelemedim 2 ay uykusuz gece geçirdim gittim destek aldım ilaç kullandım ve aşırı kilo aldım artık derdim bir değil iki olmuştu 😊 hayatım fiyasko benim ama hepinize çok teşekkür ederim hem ağladım hem güldüm azda dumur oldum 🥴bildiğim kendimi kınayıp eleştirdiğim bir çok konuyu artık herkes biliyo yeniden destek alabilirmiyim bilmiyorum aldığım kiloların üstüne kat ve kat eklendi acaba daha çok alırmıyım o ilaçlarla 23 senedir diyetle uğraşıyorum kendimden bıktım sonuç hep başarısız oldu offff

😭😭😭😭😭Çok teşekkür ederim şuan o kadar çok ağlamak istiyorum ki işte kendime vakit ayıramıyorum çünkü ooooo kadar başarısız oldum ki artık güvenim yok defalarca istediğim kiloya yaklaştım ve tekrar kilo aldım o kadar çok ibadetlerini düzgün yapan biriydim ki şimdi asla düzenli yapamıyorum galiba ben hem burda mutsuz olacağım hem ahirette çok istiyorum bende güçlü olayım kendime özgüvenim olsun ama yok mesela bir çok arkaşımı kuran sohbetlerine ben götürürdüm bir kişi de benim eksikliğimi hissetmiyor çok istiyorum kitap kurdu olmak çok istiyorum kendim için ve başkası için iyiliklerde bulunmak ama sadece beynimde gerçekte yok malesef ya bir tane arkadaşım yok eşimi konuşacak değil güzel şeyler paylaşacak sadece eşime odaklanmışım o yüzüme gülerse güçleniyorum o yüzüme gülmezse ölümü bile istiyorum kendim için bir şeyler yapmalıyım ama nasıl bu girdap tan çıkarım bulamıyorum kalkamıyorum ayağa dönüp duruyorum aynı yerde
Hepimiz zaman zaman böyle girdaplar içine gireriz. Ama girdiğin bu girdaptan seni çıkaracak olan da yine sensin. Kimseden yardım bekleme. İstediğin şeyler çok güzel ama bunlar öyle bir günde hemen olacak şeyler değil. Önce küçük hedefler belirle kendine günlük haftalık daha sonra uzun vadeli planlar belirle. Bir defter edinerek işe başlayabilirsjn o deftere planlarını yazar gerçekleştirdikçe tik atarsın mesela bu motive eder seni. Şükür listesi hazırlayabilirsin sürekli olumsuz eksik şeylere odaklanmak yerine sahip olduğun güzel seyleri yazıp şükredersen daha ılımlı bakarsın olumsuz şeylere. Üstesinden gelinmeyecek şeyler değil bunlar. Kendini sevmeyi hiç bırakma. Önemli olan 60 kiloyken de 100 kiloyken de kendini sevmeye devam etmek. Elbette sağlığın için kilo vermelisin ama kendine yüklenerek eziyet ederek değil. Yürüyüşe çıkabilirsin odak noktan eşin olmasın başka şeylere odaklan kendine güven. Sosyalleşirsen arkadaş da bulursun zamanla.

Aşık insan sevgisini sunar ki sen aldatılmıssın genelde affedilen her erkek affedilmeyi çok ister ama saygı duymayı da bırakır. Birde çok duygusal geldin bana nedir bu sevgi açlığı?
Hiç mi sevilmedin koskoca 23 yılda.
Hem neyden korkuyorsun beni arkadaşımın annesi 60ında boşadı. İhanet yüzünden.
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil.

Hepimiz zaman zaman böyle girdaplar içine gireriz. Ama girdiğin bu girdaptan seni çıkaracak olan da yine sensin. Kimseden yardım bekleme. İstediğin şeyler çok güzel ama bunlar öyle bir günde hemen olacak şeyler değil. Önce küçük hedefler belirle kendine günlük haftalık daha sonra uzun vadeli planlar belirle. Bir defter edinerek işe başlayabilirsjn o deftere planlarını yazar gerçekleştirdikçe tik atarsın mesela bu motive eder seni. Şükür listesi hazırlayabilirsin sürekli olumsuz eksik şeylere odaklanmak yerine sahip olduğun güzel seyleri yazıp şükredersen daha ılımlı bakarsın olumsuz şeylere. Üstesinden gelinmeyecek şeyler değil bunlar. Kendini sevmeyi hiç bırakma. Önemli olan 60 kiloyken de 100 kiloyken de kendini sevmeye devam etmek. Elbette sağlığın için kilo vermelisin ama kendine yüklenerek eziyet ederek değil. Yürüyüşe çıkabilirsin odak noktan eşin olmasın başka şeylere odaklan kendine güven. Sosyalleşirsen arkadaş da bulursun zamanla.
Çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım haklısınız beni yine ben kurtarmalıyım benim elimden tutmalıyım beni gitmek istediğim yerlere ben götürmeliyim beni ben sevmeliyim acaba sevgiyi mi bilmiyorum ben insan kendini nasıl sever nasıl mutlu eder onu beceremiyorum ben😢

Onsuz nasıl yaparım? Onunla bir daha konuşmama düşüncesi acı verici deyip düşünüyorsunuz. Kendinizi şu an yetersiz görüyorsunuz ve eşiniz de olmasa nasıl ayakta kalırım diye endişeleniyorsunuz ama asıl sorunun farkında değilsiniz. Kendinizi yetersiz hissettiren eşiniz zaten. Sizi ezik hissettiren elinizi kolunuz bağlı gibi ona muhtaç bırakan, eşinizin size yaptığı saygısızlıklar. Eşiniz de bunun farkında ve resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizinle. Orada daha fazla kalırsanız kendinize iyice yabancılaşacağınızı neden göremiyorsunuz? Sizi afedersiniz lütfen alınmayın ama köpek gibi eğitmiş ki sadece o isteyince mutlu olabiliyorsunuz. O yüzünüze gülerse iyisiniz gülmezse cehennem. Sizin mutluluğunuz neden bir adamın elinde? Sizce bu sağlıklı bir ilişki mi? Adam aslan terbiyecisi siz aslan olmuşsunuz. Açın gözünüzü. Hani diyorsunuz ya Allahım onunla ayrılmak bir daha konuşmamak çok acı verecek, boşanıp da daha da mutsuz olacağım diye. Peki size sorayım onunla konuşmak onunla evli kalmak nasıldı? O da acı vericiydi, o da berbattı. İşte bir seçim yapmalısınız ya ömür boyu acı çekeceksiniz, bir adamın size kırıntılarla atıp fazlasıyla aldığı mutlulukla yetineceksiniz ya da ayrılarak kısa süreli bir acı çekip kendinizi hatırlayacaksınız. Aslında kim olduğunuzu ve içinizde güçle iyileşeceksiniz. Seçim sizin.

Çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım haklısınız beni yine ben kurtarmalıyım benim elimden tutmalıyım beni gitmek istediğim yerlere ben götürmeliyim beni ben sevmeliyim acaba sevgiyi mi bilmiyorum ben insan kendini nasıl sever nasıl mutlu eder onu beceremiyorum ben😢
Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz? Niye bekar kadınların arkasından kötü konuşulduğunu daha mutsuz olduklarını düşünüyorsunuz anlamıyorum. Ben hiç böyle bir şey görmedim. Tamam hayat zor olabilir ama hayat zoz diye de niye sevmediğimiz bir insanla ömür geçirelim ki? Mutsuz bir evliliğin kölesi olmaktan kurtulmuş özgürlüğüne kavuşmuş bir birey neden kesinlikle mutsuz olacak gözüyle bakıyorsunuz ki? İnsanlar yaşadıkları acıları görerek bir karar veriyor, dayanamam artık buna onu kaybetmeyeyim derken kendimi kaybediyordum en sonunda kendime olan sevgim azalıyordu kaldıkça diyerek bitiriyor.

Aşık insan sevgisini sunar ki sen aldatılmıssın genelde affedilen her erkek affedilmeyi çok ister ama saygı duymayı da bırakır. Birde çok duygusal geldin bana nedir bu sevgi açlığı?
Hiç mi sevilmedin koskoca 23 yılda.
Hem neyden korkuyorsun beni arkadaşımın annesi 60ında boşadı. İhanet yüzünden.
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
38 yaşındayım kimse seni çok seviyorum demedi seni seviyorum da demedi eşime hep ben soruyorum beni seviyor musun diye zorla alıyorum ağzından kızım seni çok seviyorum anne diyor inanmıyorum niye alışkın değilim benim sormam lazım zorla almam lazım heralde bak sevilmeyecek insan mıyım diye soruyorum kendime merhametliyim, vicdanlıyım, sadığım, yalan asla söylemem, temizim, titizim, düzenliyim, dinime bağlıyım, inançlıyım, kimseyi satmam amaa kiloluyum, asık suratlıyım, vücudum çok çirkin insanlar dış görünüşü severler ya beni hep eleştirdiler iyi olanı görmediler insanların istediği gibi biri olamadım olsaydım belki severlerdi bende sevgiye ihtiyaç duyan biri olmazdım belki hayatım boyunca yüzüme çirkinsin dediler eşimin yanına yakıştırmadılar Allahın bana layık gördüğünü kullar görmedi

38 yaşındayım kimse seni çok seviyorum demedi seni seviyorum da demedi eşime hep ben soruyorum beni seviyor musun diye zorla alıyorum ağzından kızım seni çok seviyorum anne diyor inanmıyorum niye alışkın değilim benim sormam lazım zorla almam lazım heralde bak sevilmeyecek insan mıyım diye soruyorum kendime merhametliyim, vicdanlıyım, sadığım, yalan asla söylemem, temizim, titizim, düzenliyim, dinime bağlıyım, inançlıyım, kimseyi satmam amaa kiloluyum, asık suratlıyım, vücudum çok çirkin insanlar dış görünüşü severler ya beni hep eleştirdiler iyi olanı görmediler insanların istediği gibi biri olamadım olsaydım belki severlerdi bende sevgiye ihtiyaç duyan biri olmazdım belki hayatım boyunca yüzüme çirkinsin dediler eşimin yanına yakıştırmadılar Allahın bana layık gördüğünü kullar görmedi

Çocuk yaşta mı evlendin?

Maşallah temiz birisin anlattığına göre ama kendinle ilgili özdeger sorunların var kesinlikle destek almalısın. Buara da kg olmak bir kıstas değil sevilmemek için. Çevren çok kötü.
Kendin icin zayıflamak iste sağlığın için ideal kilona dön ve pozitif neşeli birisi ol herkesten intikam böyle alırsın.Mutlu insan çok imrenilir ve kıskanılır. En önce sen kendini sev ve değer ver.
Esin de sevmiyorsa yol ver. Açık açık konuş evlilik terapistine de gidebilirsiniz.

Bir yerden başlamak zorundasınız, süreç içinde öğrenirsiniz kendinizi sevmeyi. Kolaylıklar dilerim 🌸

Back
X