Bir Erkek karısını hiç özlemezmi çok üzülüyorum hiç sarılmak istemiyor sevdiğini hiç söylemiyor aldatıyormu bilmiyorum

Kocam su

Kocam suçsuz demedim bu birincisi evli olarak evli bir erkeği ayartmaya çalışan kadına bizim burda or... pu derler bi kere asla kendimi o kadınla bir tutamam sen öyle bir kadına acıdıysan beni de helalim den sevgi istiyorum diye hor görüp aşşağıladıysan ne diyelim Allah sana da nasip etsin öyle bir kadında gör nasıl oluyormuş neler söyleniyormuş

hala ayartmaya çalışan diyorsun yanlış burdan başlıyor zaten .

peki evli olup evli kadını ayartan erkeklere ne diyorlar sizin orda ? pek kıymetli sizi helâli yerine koymayan kocanıza yani?

bi kere asla kendimi o kadınla bir tutamam

ben bir fark göremiyorum sen o kadını bile bile kocan denen adamdan sevgi bekliyorsun, O kadın da seni bile bile sevgi istiyor. ha o kadın istediğini alıyor yalnız bunu göz ardı etmemeni öneririm.

ne diyelim Allah sana da nasip etsin öyle bir kadında gör nasıl oluyormuş neler söyleniyormuş

hayat bu benim başıma da gelebilir ancak bu durumda daha ilk seferde ne yapacağımı bilir eşim. yani nasıl düzeltirim diye ağlayıp sevgi dilenmeden sepeti koluna takacağımı, kapıyı göstereceğimi.

Hanımefendi eşiniz sizi sevmiyor ki arzulasın artık kabullenmeniz gerekiyor. Bu adam sizi aldatmış hala gelmiş arzulanmaktan söz ediyorsunuz
Benim eşim ne alaka be 😄 ben kocamla arabada 5 evde 15 😄 konu sahibi ben değilim git ona yap böyle yorumları 👋

😭😭😭😭😭Çok teşekkür ederim şuan o kadar çok ağlamak istiyorum ki işte kendime vakit ayıramıyorum çünkü ooooo kadar başarısız oldum ki artık güvenim yok defalarca istediğim kiloya yaklaştım ve tekrar kilo aldım o kadar çok ibadetlerini düzgün yapan biriydim ki şimdi asla düzenli yapamıyorum galiba ben hem burda mutsuz olacağım hem ahirette çok istiyorum bende güçlü olayım kendime özgüvenim olsun ama yok mesela bir çok arkaşımı kuran sohbetlerine ben götürürdüm bir kişi de benim eksikliğimi hissetmiyor çok istiyorum kitap kurdu olmak çok istiyorum kendim için ve başkası için iyiliklerde bulunmak ama sadece beynimde gerçekte yok malesef ya bir tane arkadaşım yok eşimi konuşacak değil güzel şeyler paylaşacak sadece eşime odaklanmışım o yüzüme gülerse güçleniyorum o yüzüme gülmezse ölümü bile istiyorum kendim için bir şeyler yapmalıyım ama nasıl bu girdap tan çıkarım bulamıyorum kalkamıyorum ayağa dönüp duruyorum aynı yerde
psikolojik destek aldınızmı? çok faydası oluyo benimde yıllar önce çok takıntılarım vardı, hayata ve çocuklarıma odaklanamıyodum, psikiyatriye gittim. çok faydasını gördüm.

Back
X