Bir erkek kullandığı şifreyi niye vermez?

MrsBanker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
497
4
46
İstanbul
kızlar merhaba;
öncelikle hepinize sağlıklı huzurlu mutlu günler diliyorum..

hani dert demeyelim ama fikir almak için bu başlığı açıyorum.
4 senedir süre gelen bir ilişkin var ve temmuzda evleniyoruz.bu zamana kadar aramızda güven sorunu hiç olmadı.çok şükür güvenimi sarsacak bir hareketide olmadı.nişanlımın çok düzenli bir hayatı vardır.evden işine işten evine gider.hafta sonunu benimle gecirir.sık sık arar ne yaptığını ettiğini söler.çok şükür bir sorunumuz yok..
ben onun tüm şifrelerini bilirim.mail şifrelerini falan..vodafone net şifresi gecen gün lasım oldu.ama bana ısrarla vermedi.gönderdim gelmedi gelirse yazarım falan dedi ve geçiştirdi.bende salladığını farkettim çünkü nasıl olurda gelmeski..
kafama taktım bayadır bunu..neyse dün görüştük.telefonunu istedim.ne yapacaksın dedi.şu internet şifresi nasıl gelmiyor bir bakacağım dedim..oda ne gerek var böyle seylere neden falan dedi.
merak ediyorum canım ver sunu dedim.ısrarlarıma rağmen vermedi.
bırak bu tarz seyleri evleniyoruz artık ne güsel sen hala güvenmiyomusun bana dedi.
çünkü kızlar vodafone internet sayfasına girince hatlı hatsız hiç farketmez görüşme detayı görülüor.ben ona bakacağım die vermek istemio.
beni suçluyor neden ona güvenmeyep bakıcam die.o yüzdende vermiyor..
neysee sonra aradan zaman gecince;;; onun iş yerinde bi arkadaşı var o kıza hep gıcık olmuşumdur tanımadığım halde.
o kızla hiç telde muhattap oldunmu die sordum..
ve kızın nişanlıma iş yerindebir sorunu olmmuş birileriyle tartışmış ve ona mesaj atmış olayı anlatmş.bir iki mesajlaşmışlar bu konuyla ilgili.
kız hatta iştende çıktı yeni bu sorunundan dolayı.
bir tek o zaman mesaj attı onun dışında da dün mesaj attı patron seyahatten döndümü die sordu vs dedi.
ama o kızın şirkette dedikodusu çıkmış zaten iyi pabuç değilmiş.ben soğudum ondan ve bu tarz bi kız için ortamı germe dedi.
benide bilir iş yerinden bayan arkadaşlarıyla tel muhabbetine çok karşı olduğumu çok katıyımdır bu konuda..
şimdi içim içimi yiyo..nie şifreyi vermio acaba bunun dışında bir konuşmasımı oldu ne bilim nie vermio yanii..sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım???

teşekkürler
 
Sorunuzun cevabı aslında basit de sanırım siz bilmiyorsunuz..
Neyse açıklıyım ben; "işine gelmiyordur"
 
birde şu var ben nedenli nedensiz hep onu kıskanıp engeller koymuşumdur artık bunu aşabilmem adına bunu yaptığını sölüor
 
ya işine gelmiyodur ya da bi kere şifresini verirse sonra istediğin herşeye boyun eğceğini düşünüp baştan ipleri eline vermek istemiyodur.
 
CNM Bız kızlar olarak biraz iyi niyetliyiz hep olayın iyi yönlerine bakmaya çalışıyoruz ama sen bı kendını duusn sen o istese vermezmıydın? hıc çekinmeden verirdin .
 
ona güvenmen için böyle şeylerin önemli olduğunu söyle bence. ondan sonrası beyefendiye kalmış...
güven vermeyen erkekten bi cacık olmaz bacım..
 
CNM Bız kızlar olarak biraz iyi niyetliyiz hep olayın iyi yönlerine bakmaya çalışıyoruz ama sen bı kendını duusn sen o istese vermezmıydın? hıc çekinmeden verirdin .

hiç düşünmeden verirdim hatta yanlış anlar die korkardım aksini düşünmezdim bile.ufff çok moralim bozuk ne yapmalıyım:97:
 
evlendiğimizde bu tel hep yanında olmayack her halde..üç ayımız var surda en kötü o zaman öğrenicem bakıcam dedim.ama bu aklımda benim öle yada böle bakıcam ben görüşme detayına dedim..oda bakk sorun değil dedi. madem sorun değil şimdi nie vermiorsun neyin çabasını verio anlamıyorum
 
Forumda buna benzer öyle çok konu var ki...bazen aynı konuyumu okuyorum diyorum ...Sevgilim msn şifresini vermiyor ,face şifresini vermiyor,şimdi wodefone şifresini vermiyor...Ben şimdi size adam kişisel bir şeyi ne istıyorsunuz demek isterdim ama buna bana çok ters...Bence görmek istemediğiniz bir şey vardır mutlaka yoksa niye vermesin çok basit...demişsiniz kız sağlam papuç değil ..o zaman bu kızla muhattap olanda ondan farklımı oluyor...Banada derdi vatandaşın teki aman kadının ne olduğu belli ,şöle böle ama dibindende çıkmazdı iş yerinde ...İçimden derdim sanki kendin ondan farklısın diye...O şifreyi vermiyorsa sende..telefonunun taslaklar bölümüne felan kaydetmiştir kesin...bir boşluğunu bulduğunda aç bak bir yere yaz ...Ha öğrenince ne olacak canınız sıkılacak ...yüzüne deseniz saçmalama dıyecek senle o bir mi diyecek ,o şöyle böyle diyecek .... ben olsam hiç karıştırmam ..nişan atacak değilsinizdir...o zaten boşa tepenizi attırmayın.
 
sağlam pabuç olmadığını anlayınca muhabbeti kesmiş dediğine göre.ufff çıldırıcam ya inanın ne yapmalıyım kafam karışık
 
benim uzun bir ilişkim var. sevgilimin bırak şifresini istemeyi telefonunu elime almış değilim, telefonla konuşsa kimle konuştun demem. çünkü o güverni verdik birbirimize süreç içinde.
anladığım kadarıyla arkadaş şüpheli davranışları sebebiyle kontrol etmek istiyor sevgilisini.. o da vermek istemiyor, bunun altında neden arıyor haklı olarak.
 

ben şüpheci bir insanım biraz güveniyorum desem bile hersey kontrol altında olsun isterim..bu zamana kadar tek bi yanlışını görmedim gvenimi sarsacak takii bu olaya kadar.
 
ihtimaller dahilinde bir çok seçenek var
ya biz bu kadar senedir beraberiz bana güvenmesi lazım diye düşünüyor
ya bir haltlar yedi pişman oldu , en kötüsü kızla bir yakınlığı oldu kız bunu kafaladı ve hala devm ediyor veya adam bir halt yemeye kalkıştı sonradan vazgeçti ama kız sülük gibi yapıştı herif kurtulamıyor... daha bunun gibi bir çok sey

sen bu adama güvenme derim .insanların arasına böyle güvensizlikler girdi mı bu işin içinden çıkılmaz .
 
benim başıma da gelmişti benzer bir olay tabi biz evlenmeyecektik o ayrı.. bana msn şifresini vermişti ama face şifresini vermemişti çok da üstelememiştim çünkü aslında sevmem ben oyle şeyleri onun da bir özeli vardır diye hani herseyi de bilmem gerekmiyor diye çok da umursamadım.. ama sonrasında başka bir kızla msjlaştığını gördüm ve ayrıldım..
Sevgiline güven tabiki ama tedbirli de o derim ben...Yani aslında çok onemsiz birşeydir belki görmeni istemedği şey ama sen onu görünce boşuna üzülme diye vermemiştir
 
görmeni ve öğrenmeni istemediği şeyler olabilir o yüzden işine gelmiyor. hemen "bana hala güvenmiyor musun?" un arkasına saklanır erkekler. en sinir olduğum şeydir. madem senden gizleyecek birşeyi yok hemen vermesi gerekirdi. türlü bahanlerle geçirtirmesinin altında birşey var bence
 
Son düzenleme:
bir de bu konunun üstünde de dur çünkü evlencekmişsiniz eger yaptığı bir yanlışlık oldu mu ona göre devam edersiniz yolunuza.. ama evlendikten sonra bazı şeyleri ögrenmek daha kötü olur
 
Nişanlınız hangi niyetle vermiyor şifresini bilemem.
Benim bildiğim tek şey var, eşim dahi olsa şifremi istese vermem. Eşim veya nişanlım veya sevgilim farketmez. Şifreyi neden istiyor? Kontrol etmek için. İşte bu nokta benim koptuğum noktadır. Bir şey halledecektir tamam ama kontrol etmek için isteniyorsa vermem arkadaş. Bana güvenmeyen ıcığımı cıcığımı kurcalayan kim olursa olsun gıcık olurum.
21 yıllık evliyim eşim hiç bir şifremi bilmez, bende onun şifrelerini sormam. istesede vermem zaten.
Açıkcası bu şifre isteme olayına gıcıklığım hiç geçmeyecek benim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…