CNM Bız kızlar olarak biraz iyi niyetliyiz hep olayın iyi yönlerine bakmaya çalışıyoruz ama sen bı kendını duusn sen o istese vermezmıydın? hıc çekinmeden verirdin .
evet işine gelmediği kesin zaten..ama ben şuan ne yapmalıyım onu kestiremiyorum
benim uzun bir ilişkim var. sevgilimin bırak şifresini istemeyi telefonunu elime almış değilim, telefonla konuşsa kimle konuştun demem. çünkü o güverni verdik birbirimize süreç içinde.Forumda buna benzer öyle çok konu var ki...bazen aynı konuyumu okuyorum diyorum ...Sevgilim msn şifresini vermiyor ,face şifresini vermiyor,şimdi wodefone şifresini vermiyor...Ben şimdi size adam kişisel bir şeyi ne istıyorsunuz demek isterdim ama buna bana çok ters...Bence görmek istemediğiniz bir şey vardır mutlaka yoksa niye vermesin çok basit...demişsiniz kız sağlam papuç değil ..o zaman bu kızla muhattap olanda ondan farklımı oluyor...Banada derdi vatandaşın teki aman kadının ne olduğu belli ,şöle böle ama dibindende çıkmazdı iş yerinde ...İçimden derdim sanki kendin ondan farklısın diye...O şifreyi vermiyorsa sende..telefonunun taslaklar bölümüne felan kaydetmiştir kesin...bir boşluğunu bulduğunda aç bak bir yere yaz ...Ha öğrenince ne olacak canınız sıkılacak ...yüzüne deseniz saçmalama dıyecek senle o bir mi diyecek ,o şöyle böyle diyecek .... ben olsam hiç karıştırmam ..nişan atacak değilsinizdir...o zaten boşa tepenizi attırmayın.
benim uzun bir ilişkim var. sevgilimin bırak şifresini istemeyi telefonunu elime almış değilim, telefonla konuşsa kimle konuştun demem. çünkü o güverni verdik birbirimize süreç içinde.
anladığım kadarıyla arkadaş şüpheli davranışları sebebiyle kontrol etmek istiyor sevgilisini.. o da vermek istemiyor, bunun altında neden arıyor haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?