cnm o kızla ılgılı bıse olsa emın ol sana hiç anlatmazdı
evet bende öyle düşünüyorum çünkü anlattı herseyi.
benim neyi görmememi istiyor bu beni sinir edio işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm o kızla ılgılı bıse olsa emın ol sana hiç anlatmazdı
Nişanlınız hangi niyetle vermiyor şifresini bilemem.
Benim bildiğim tek şey var, eşim dahi olsa şifremi istese vermem. Eşim veya nişanlım veya sevgilim farketmez. Şifreyi neden istiyor? Kontrol etmek için. İşte bu nokta benim koptuğum noktadır. Bir şey halledecektir tamam ama kontrol etmek için isteniyorsa vermem arkadaş. Bana güvenmeyen ıcığımı cıcığımı kurcalayan kim olursa olsun gıcık olurum.
21 yıllık evliyim eşim hiç bir şifremi bilmez, bende onun şifrelerini sormam. istesede vermem zaten.
Açıkcası bu şifre isteme olayına gıcıklığım hiç geçmeyecek benim.
cnm acaba ödemediği faturaları falan varda bunları gormendenmı cekınıyo?
sağlam pabuç olmadığını anlayınca muhabbeti kesmiş dediğine göre.ufff çıldırıcam yainanın ne yapmalıyım kafam karışık
cnm ama bukadarda sıkarsan saklaması normal arkadaşı tabiki olcak boyle kıskanmak yerıne sende onlarla tanışablırsn aslnda?denedınmı hc?
Bi erkek bi kız için "zaten kötüymüş o kız adı çıktı vs" diyorsa bir bit yeniği vardır. Ne hakkı var onun böyle konuşmaya bir başkası hakkında hem? Sizi rahatlatmak için tüm kaınların kötü olduğunu mu söylemesi gerekiyor!!!
aynen katılıyorum benım bı erkek arkadsımda oyleydı herkese kotu bı lafı vardı sankı herkes o..... du.kendını cok delıkanlı sanardı,ama sonra ogrendım kı ne haltler yemıs,yalanalr soylemıs,bı erkek baska kız hakkında kotu konusmamalı nerden bılıyomus yasamıs mı o kızla bıseylerde bılıyomus
cnm benden sana tavsiye bu kadr üstüne gitme kendımden bılıyorum benmde sevgılım kızların ıcınde ve hepsi bildiğin yollu kızlar ve biri eski kız arkadaşı ben ynede bugne kadr tek kelıme etmedım ama oda ben o rahatlıgı verdıgımden herşeyı geldı anlattı anlattıgında kavga ettıgımzde oldu ama en iyisi sıkmamak yoksa cekinir ve anlatmaz hiçbişe
kime güvenecez biz ya![]()
ben şüpheci bir insanım biraz güveniyorum desem bile hersey kontrol altında olsun isterim..bu zamana kadar tek bi yanlışını görmedim gvenimi sarsacak takii bu olaya kadar.