Bir erkek kullandığı şifreyi niye vermez?

Nişanlınız hangi niyetle vermiyor şifresini bilemem.
Benim bildiğim tek şey var, eşim dahi olsa şifremi istese vermem. Eşim veya nişanlım veya sevgilim farketmez. Şifreyi neden istiyor? Kontrol etmek için. İşte bu nokta benim koptuğum noktadır. Bir şey halledecektir tamam ama kontrol etmek için isteniyorsa vermem arkadaş. Bana güvenmeyen ıcığımı cıcığımı kurcalayan kim olursa olsun gıcık olurum.
21 yıllık evliyim eşim hiç bir şifremi bilmez, bende onun şifrelerini sormam. istesede vermem zaten.
Açıkcası bu şifre isteme olayına gıcıklığım hiç geçmeyecek benim.

oda bu niyetle işte vermediğini söylüyor..bu zamana kadar tanıma aşamasındaydık şifrelerle denetleyip durduk birbirimizi ama artık evleniyoruz ve bu tarz seyleri aşmanın zamanı geldi.güven bana ve isteme şifreyi dio

cnm acaba ödemediği faturaları falan varda bunları gormendenmı cekınıyo?

yok cnm kontorlü hat kullanıyor zaten.ben çok kıskanç bir kızım .ve işin aksi iş yerindeki arkadaşları hep bayan.ben işe girdiğinden beri başının etini yedim samimi olma çok konuşma vs.birisiyle telde konuştu onu mu görmemi istemio die düşünüorum..
ya açıkçası aldatılmak gecmiyor aklımdan.insan hisseder ne bilim hiç hissetmedim..ama arkadaşça biriyle muhabbet etmiş olması bile rahatsız eder beni

valla biz aşkımnan birbirimize her bi şifremizi veririz :69:hatta ortak şifremiz var 2 tane ne olursa olsun onları kullanırız hep biri değilse şifre diğeridir kesin:9:

bence şifreyi vermiyorsa bi şey gizliyordur:57:

sağlam pabuç olmadığını anlayınca muhabbeti kesmiş dediğine göre.ufff çıldırıcam ya :37: inanın ne yapmalıyım kafam karışık

ben olsam napar ne eder alırdım o şifreyi o ki bu kadar kafana takmışsın bana benziyosun sende aklıma takmışsam bişeyi kafaya koymuşsam o er yada geç çözümlenir ya içim rahat edr ya da kıyamet kopar... ama bence almalısın bu konu seni nişanlından uzaklaştırmasın kafana taktığın için,dediği gibiyse zaten sorun yok ama aksi yöndeyse savunmasını yapsın allah yardımcın olsun

cnm ama bukadarda sıkarsan saklaması normal arkadaşı tabiki olcak boyle kıskanmak yerıne sende onlarla tanışablırsn aslnda?denedınmı hc?

cnm ama bukadarda sıkarsan saklaması normal arkadaşı tabiki olcak boyle kıskanmak yerıne sende onlarla tanışablırsn aslnda?denedınmı hc?

hayır tanışmadık hiç.düğünde tanışıcaz mecburen.hatta diyorum o kızları yolmazsam iyidir die:) o benim böyle olduğumu bildiği için arkadaşça konuşsa bile saklıyor olabilir..

ama ne yapıp edip öğrenmeliyim :97:

canım moralını bozmak ıstemem ama sakladıgı seyler olabılır valla cok guvenılır gozukup alttan alttan halledenlerde var sen ne yap et ogren evlenmeden

Bi erkek bi kız için "zaten kötüymüş o kız adı çıktı vs" diyorsa bir bit yeniği vardır. Ne hakkı var onun böyle konuşmaya bir başkası hakkında hem? Sizi rahatlatmak için tüm kaınların kötü olduğunu mu söylemesi gerekiyor!!!

şifresini bil ama güveniyorsan bakma! eğer bir erkek şifre vermiyora bunda ciddi bi sorun vardır bence.... türlü bahaneler ediyor o zaman? gelmedi telefona falan diye!!!! yok ya ben bu erkeklere güvenmiyorum. ne zaman birine güvenmeye çalışsa insan bi yalan yada altında bişi mutlaka oluyor

Bi erkek bi kız için "zaten kötüymüş o kız adı çıktı vs" diyorsa bir bit yeniği vardır. Ne hakkı var onun böyle konuşmaya bir başkası hakkında hem? Sizi rahatlatmak için tüm kaınların kötü olduğunu mu söylemesi gerekiyor!!!

aynen katılıyorum benım bı erkek arkadsımda oyleydı herkese kotu bı lafı vardı sankı herkes o..... du.kendını cok delıkanlı sanardı,ama sonra ogrendım kı ne haltler yemıs,yalanalr soylemıs,bı erkek baska kız hakkında kotu konusmamalı nerden bılıyomus yasamıs mı o kızla bıseylerde bılıyomus

:emir_bebek:
aynen katılıyorum benım bı erkek arkadsımda oyleydı herkese kotu bı lafı vardı sankı herkes o..... du.kendını cok delıkanlı sanardı,ama sonra ogrendım kı ne haltler yemıs,yalanalr soylemıs,bı erkek baska kız hakkında kotu konusmamalı nerden bılıyomus yasamıs mı o kızla bıseylerde bılıyomus

kime güvenecez biz ya:43::43:

cnm benden sana tavsiye bu kadr üstüne gitme kendımden bılıyorum benmde sevgılım kızların ıcınde ve hepsi bildiğin yollu kızlar ve biri eski kız arkadaşı ben ynede bugne kadr tek kelıme etmedım ama oda ben o rahatlıgı verdıgımden herşeyı geldı anlattı anlattıgında kavga ettıgımzde oldu ama en iyisi sıkmamak yoksa cekinir ve anlatmaz hiçbişe

cnm benden sana tavsiye bu kadr üstüne gitme kendımden bılıyorum benmde sevgılım kızların ıcınde ve hepsi bildiğin yollu kızlar ve biri eski kız arkadaşı ben ynede bugne kadr tek kelıme etmedım ama oda ben o rahatlıgı verdıgımden herşeyı geldı anlattı anlattıgında kavga ettıgımzde oldu ama en iyisi sıkmamak yoksa cekinir ve anlatmaz hiçbişe

ewet sedacım zaten üzerine gittim die böle oldu.üzerine gitmeseydim eğer o mesaj olayınıda anlatırdı.şimdi mesaj yazdım ona..şifreyi ver sana te bir sey sormayacağım bu konuyuda kapatacağım die yazdım bakalım ne olacak..
baktımki hala vermio konuyu kapatıp gibi görünüp bir gün o şifreyi alıcam ama

cnm bencede öle yap yda ıstekı arkdslarnla faln konusmuş olablrsn benm kızcgmı faln dusnyosan yanılıosun ben sadece aramzda bılınmeyen bışe olsun ıstemyorm benm hersym nasıl ortadaysa senınkıde öle olmalı bu nedenle sıfrenı bılmek ıstyrm de

ben şüpheci bir insanım biraz güveniyorum desem bile hersey kontrol altında olsun isterim..bu zamana kadar tek bi yanlışını görmedim gvenimi sarsacak takii bu olaya kadar.

Ben şahsen eşimin askere gidene kadar şifrelerini hiç merak etmedim hiç bir zamanda tlfonunu ya da cüzdanını elime bile almadım.Benden istese şaşırırım çünkü direk aklıma güvenmiyor mu bana güvenmiyorsa benim vereceğim şifrelerle mi bana güveni yerine gelecek diye düşünürüm.Birazda evli olmak demek yapışık ikiz olmak demek değil bana göre.Siz evlenmenize 3 ay kala şüpheci bir insanım biraz güveniyorum desem bile her şeyi kontrol altında olsun isterim demişsiniz evlilik demek insanları kontrol altına almak değildir.Size şifrelerini vermeden güvenmeyi deneyin asıl güven budur bence.

Son düzenleme:
Back
X