Bir erkek kullandığı şifreyi niye vermez?

ewet kızlar ya günahını aldık topluca:)
görüşme detayında i tek o kızla mesajlaştıkları var onuda bana zaten sölemişti.onun dışında sicili temiz çıktı..ilgilenen tüm arkadaşlara tesekkürler

temiz cikmasina sevindim :)

Ancak garip geldi konuyu okudum söyle bi üstten, burda herkez sevgilisine sifresini veriyormu? Benim sifreimi sevgilim bilmez bende onunkisini bilmem, acikcasi simdiye kadarda hic bi sifresine gerek duymadim. sonucta mailim msnim bana özel olan seyler, niye sifresini vereyimki?

valla biz aşkımnan birbirimize her bi şifremizi veririz :69:hatta ortak şifremiz var 2 tane ne olursa olsun onları kullanırız hep biri değilse şifre diğeridir kesin:9:

bence şifreyi vermiyorsa bi şey gizliyordur:57:

Biz de eşimle böyleyiz :1:

Konu sahibi arkadaşım bence iyice araştır. Vermiyorsa mutlaka ögrenmeni istemediği bir şey vardır. Bir açıgı olmasa neden saklasın. Senin kıskançlığı aşmanı vs de bahane ediyor...

Sakladığı birşeyler olduğu için şifresini vermez erkekler
Ve bahaneleride çoğunlukla , 'sen bana güvenmiyormusun ?
Öylese öğreneceksin ! ' şeklindedir.:37:

konuyu yeni okudum ay çok sevindim. madem evliliğe giden bir yoldasın kafandaki soru işaretinden birisinin kalkması senin için iyi olmuştur. Sende bundan sonra herşeyini ortaya koyup söyleme bırak onunda merak ettiği şeyler kalsın. Oda böyle birşeyi sana sorarsa o zamanda sen söylemezsin :))))

kesinlikle gizleme gereği duyduğu bir takım şeyler vardır

sıfreyı vermek ıslerıne gelmıyor ama verseler bıle baska msn acabılıyorlar. şekil A benım esm. yanı erkek sıfreyı verse bıle sevınme baska yollarla bıle olsa yapacagını yapar. bıraz bodoslama oldu ama kusura bakma bu konuları okudukca sınır jatsayım yukselıyor

maalesef canım kımseye guvenemıcez Allah karsımıza hayırlı ınsanlar cıkarsın:59:,ama belkı de arkadasın nısanlısı normal msjlasmıstır ama kıskanc oldugu ıcın sıfreyı vermekten cekınıyodur

Amin.... inşallah Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın

Başta düşününce şifre gelmemesi olayı doğru olabilir...
Çünkü bir süre önce başıma gelmişti, ısrarla istediğim halde şifre gelmemişti...
Ama konunun devamını okuyunca evet görüşme detaylarıni göreceğin için vermemiştir diye düşünüyorum...
Vodafone'un sitesinde kime, kaçta, kaç kere mesaj attığın; arama yaptığın görünüyor...
Muhtemelen bunun içindir...

ewet kızlar ya günahını aldık topluca:)
görüşme detayında i tek o kızla mesajlaştıkları var onuda bana zaten sölemişti.onun dışında sicili temiz çıktı..ilgilenen tüm arkadaşlara tesekkürler

Yorum yazdım ama olay hallolmuş...
Sevindim canım...

ben de vermem, erkek arkadasimdan da istemem. herkesin ozel hayati olmali sonucta, guven bu tip seylerle saglanmamali

ya bence uzatmayın ne bilim yıllardır güveniyormuşunuz güveninizi sarsıcak bişeyde yapmamış belki sizden sakladığı bişey vardır insanlık hali ne bilim ben kötüye yormadım
sadece sizin yerinizde olsam tepkimi belli ederdim şifreyi vermedi diye bikaç laf söyler susardım

Son düzenleme:
Bu özel şifrelerle ilgili o kadar çok konu denk geliyor ki anlam veremiyorum
Adamın eğer şüphelendiren başka hareketleri var ve delil bulmak için araştırma ve
öğrenme çabasına girenlere birşey demiyorum ama durduk yere bu tarz şeyleri
takıntı yapanlara hayret ediyorum.Hatta bazı arkadaşlar ikimiz biliriz bütün şifrelerimizi
filan yazmış,herkesin tercihi tabii.İlişki iki kişi yaşanır ,paylaşımdır kabul ediyorum
ama kişinin özeli diye birşey var neden bilsin canım 2. bir kişi bütün şifremi vs. ,biz de
hiçbir zaman konusu geçmedi ama istese eminim çok kötü tepki verirdim,güvenmiyorsan
yanımda işin ne ?

Son düzenleme:
Back
X