Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım moralını bozmak ıstemem ama sakladıgı seyler olabılır valla cok guvenılır gozukup alttan alttan halledenlerde var sen ne yap et ogren evlenmeden
kesinlikle güvenilir gözükmeye çalışanlarda bir arıza çıkıyor :) benim erkek arkadasım da ben yalan konuşmam dürüstüm şöyleyim böyleyim diye kendini överek güven sağlamaya çalışıyordu.hatta bana bir arkadaşı için uzakttan akrabam, nişanlısı var demişti ama kızla sonradan çıktılar..şu an hiç umrumda değil yaptıkları çok da üzülmedim ama insan şaşırıyor,boyle şeyler yüzünden kimseye de güvenemiyor..
erkek arkadaşın güven sorununu aşmanı istese hiçbir şifresini vermez ama hepsini verip de birini vermiyorsa birsey saklıyordur ama sakladığını çok kötü şeylere yormak gerekmiyor :/
kızlar inanmıyorum şifreyi verdi hemen inceliyorum şimdi buraya yazarım
sorun yok kızlar günahını almışım
evet canım bı erkek baskalarına camur atıp kendını cok ıyı gıbı gosterıyosa ya da sureklı delıkanlılığıyla durustluguyle ovunuyosa bıraz suphelı bakmak lazım,uff işimiz zor dedektıf gıbı yasamak zorundayız ya da hıc bıseyı gormemezlıkten gelıp koyun gıbı
aynen canım çok da umursamamk lazım aslında istediği kadar saklasın bir yere kadar eninde sonunda öğreniyorsun...Tabi kimsenin böyle bir durumla karşılaşmasını istemiyorum ama oluoyr malesef Allah düzgün insanlar çıkarsın karşımıza