- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Yapmayin soyle seyler bu kadar dil dokuyoruz yeaBir şey diyeyim mi, bu konu herifi anma ve seni gaza getirme konusu oldu resmen. Bak dediklerim çıkıyor.
Cidden oyle oldu yaa gece gece kendime iskence konusu buldum resmen. Halbuki adamin konusu acilmadiginda pek aklima gelmiyodu :/Bir şey diyeyim mi, bu konu herifi anma ve seni gaza getirme konusu oldu resmen. Bak dediklerim çıkıyor.
Umarim layigini bulur.Aynen
Bence bu adama güvenme
Onunla mutlu olacagini dusunmuyorum
Offf gece gece asktan delirdim bosunaYapmayin soyle syler bu kadar dil dokuyoruz yea
Zaten kiza kufur beddua edicegin bir durum yok.Bence beraber oldugu tum kadinlar birlesip adama kufur edinEvet aslinda kotu oldugumu dusunmuyorum. En azindan yasitlarim gibi beddualar, kufurler falan etmiyorum onlara hatta kendimi kizin yerine koyabiliyorum sonucta kiz deli gibi seviyodu ve onu hic birakmadi o daha cok hak ediyor. Ama gelgelelim unutamiyorum da...
3. maddehmmm 1. yani kızı cinsel anlamda kullanmıs kızın ona olan zaafından yararlanmıs. 2. kızın onu sevdigini biliyor, belki artık macera yasamak istemiyordur dogru duzgun iliski istiyordur o yuzden kendini garantiye almak istemis olabilir. 3. kıskanclık konusunda bence erkeklerin fix numarasıdır bu, daha gormedigi bir kızla konusurken bile (ki bu konuda siz oluyorsunuz galiba) yok eve gec gitme yok acık giyinme vs diye göz boyar seni koruyorum sana deger veriyorum benim icin onemlisin mesajını vermek icin. o yuzden bunlar benim icin cok bir anlam ifade etmiyor. zira yeni sevgilisi olarak da eskiden onunla sevgili olmadıgı halde iliski yasayan bir kızı sectigine göre demek ki bu namus ayakları numara. peki yeni sevgilisini kıskanıp kıskanmadıgından nasıl emin oluyorsunuz? sonuc olarak: bos.
Duymak istedigim o degil, beni sevmedigini biliyorum :/ .sBen senin duymak istediğini yazayım aslında adam o kızı sevmiyor seni seviyor baksana sevse mini etek giydirmezdi hadi şimdi o adama geri dön
21 yasindayim.Konu sahibi kaç yaşında
K ile basliyor yine kadinlarla ilgili bir site ama erkeklerde varHangi site
Evet aslinda kotu oldugumu dusunmuyorum. En azindan yasitlarim gibi beddualar, kufurler falan etmiyorum onlara hatta kendimi kizin yerine koyabiliyorum sonucta kiz deli gibi seviyodu ve onu hic birakmadi o daha cok hak ediyor. Ama gelgelelim unutamiyorum da...
Benim psikolojik sorunlarim var obsesifimYahu adam paylaşılamayan elmas sanki hakediyor veya etmiyor onların ilişkisi seni hiç ilgilendirmiyor bu şekilde düşünürsen unutursun. İnsanlar senelerdir beraber oldukları eşlerini unutuyor sen bu şekilde takip edersen unutamazsın zaten
4 -5 yıl sonra bunları tekrar düşün.eminim bu karakterde biriyle işin olmayacaktır yeterli olgunluga erişebilirsen21 yasindayim.
Benim psikolojik sorunlarim var obsesifimve asiri inatciyim...
Bende oyle umuyorum yani 24-25 yaslarina geldigimde hala bu takintim olursa bittim demektir...4 -5 yıl sonra bunları tekrar düşün.eminim bu karakterde biriyle işin olmayacaktır yeterli olgunluga erişebilirsen
İnan o kadar istiyorum ki. Bi unutsam oh bee dicem o moddayim. Okullarin acilmasini bekliyorum bakalim.Sen unutmak istemiyorsan zaten kimse sana yardımcı olamaz o zaman keşkelerinle yaşayıp bu şekilde devam ediceksin. Olan hertürlü sana olucak bu durumda.
Kim kimi kıskanmamıs, yatmış kalkmış hiç anlamadım bacım. Ama seviyosan git konuş bence
Tam soylesene yahuK ile basliyor yine kadinlarla ilgili bir site ama erkeklerde var
Yasak diye biliyorum? Ozel mesaj atayim bekleTam soylesene yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?