- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ya ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamiyosunuz? Adam suan beni sevmiyo bunu bende BİLİYORUM. Ama o kizi seviyo dersek te asiklara hakaret etmis oluruz.
Evet ?? Bunu bende biliyorum. Ama tam olarak o konumda olmak istemem cunku onlarinki biraz mantik iliskisi. Ben ask iliskisi isterim en tutkulusundan.Sen o kızın yerinde olmak için hırs yapmıssın biz seni anlıyoruz da sen anlamıyorsun
Ben 3 yillik kiz degilim.Seni kullanıyor olabilir :/
Evet ?? Bunu bende biliyorum. Ama tam olarak o konumda olmak istemem cunku onlarinki biraz mantik iliskisi. Ben ask iliskisi isterim en tutkulusundan.
Oyle olmuyor iste, onu aklimdan atamiyorum. Gecmisime yaniyorum keske onun karsisina cikabilseydim belki her sey daha farkli olcakti.O zaman onların ilişkisini kurcalamak yerine kendi yoluna bak ! Sende tutkulusunu yaşarsın
Cokca dua et ve eve kapatma kendini.Tek kilolu sen degilsin oyle dusun...Zamanla unutucaksin emin ol ama kendinde caba sarfet.Kizi kotuleme mesela kafanda o kiz kotuyse senin o cok buyuttugun adamda o kotu kizla beraber oyle dusun.Zaten kimseyi gercekten sevmez anlattigin tipler ama seviyorsada banane de.Senlede olsa hayir gelmezdi beklentileri farkliymis.Hayir bulusma degil iliski teklif etti. Yani acikca konustuk oncesinde sadece flört ediyoduk sonra beni sevdigini soyledi vs durumlar baya karisik. Ya insallah dedigin gibi olur ben tamam ona takintiliyim ama hayatim mahvoluyo onu unutmayi o kadar isterim ki...
Cokca dua et ve eve kapatma kendini.Tek kilolu sen degilsin oyle dusun...Zamanla unutucaksin emin ol ama kendinde caba sarfet.Kizi kotuleme mesela kafanda o kiz kotuyse senin o cok buyuttugun adamda o kotu kizla beraber oyle dusun.Zaten kimseyi gercekten sevmez anlattigin tipler ama seviyorsada banane de.Senlede olsa hayir gelmezdi beklentileri farkliymis.
Ne bilim baska biriyle konusmayi dene baska seylerle ilgilen
Ben seni anliyorum.Ama ben reddettim olmadi cok sevjyodu beni diye kafanda buyutme zaten midesizin tekiymis de.Yazik yillarina
Oyle olmuyor iste, onu aklimdan atamiyorum. Gecmisime yaniyorum keske onun karsisina cikabilseydim belki her sey daha farkli olcakti.
K ile baslayan mi?Adam kimseye ciddi gozle bakmiyor
Ben konunu baska bi sitede daha gordum senin
Aslinda pek yakisikli degil ama cok karizmatik, tavirlari falan.. Boyu 1.95, genis omuzlu, esmer off aska geldim.Bu herifin tipini acayip merak ettim he.
Bir kızı 3 yıl boyunca seks partneri olarak kullanmış, bu kızın etrafındakilerle de yatmış.
Sonra konu sahibini kendine aşık etmiş.
Bir Tom Cruise, bir James Dean kadar olması gerekli. Aşağısı kurtarmaz.
Bir şey diyeyim mi, bu konu herifi anma ve seni gaza getirme konusu oldu resmen. Bak dediklerim çıkıyor.Aslinda pek yakisikli degil ama cok karizmatik, tavirlari falan.. Boyu 1.95, genis omuzlu, esmer off aska geldim.
AynenK ile baslayan mi?
Yapmayin soyle syler bu kadar dil dokuyoruz yeaAslinda pek yakisikli degil ama cok karizmatik, tavirlari falan.. Boyu 1.95, genis omuzlu, esmer off aska geldim.
Hangi siteAynen
Bence bu adama güvenme
Onunla mutlu olacagini dusunmuyorum
Evet aslinda kotu oldugumu dusunmuyorum. En azindan yasitlarim gibi beddualar, kufurler falan etmiyorum onlara hatta kendimi kizin yerine koyabiliyorum sonucta kiz deli gibi seviyodu ve onu hic birakmadi o daha cok hak ediyor. Ama gelgelelim unutamiyorum da...Keşke diyerek kendini mutsuz edip başkalarının mutluluğunu izlersin. Benden sana tavsiye onlarıb mutluluğuna keşkelerle yaklaşma mutlu olmalarını dile ve kendi yoluna bak iyi bakarsan iyi şeyler yaşarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?