Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Mevzu kac yıllık, kac kişi arasında dönüyor henüz çözemedim

Anlatımınıza hayran kaldım gerçekten
Kim kimdir çok belli etmek istemiyorsunuz sanırım ama yorum yapabilmemiz için en azından aralarındaki ilişkileri anlayabilseydik hiç fena olmazdı.
Konunuzu düzenlemenizi tavsiye ederim, X, Y gibi isimlendirin kişileri ve olayları daha açık bir şekilde, sıralı olarak dile getirmeye çalışın derim.

Suan gercekten yorgunum. Cok merak ettiyseniz ilk sayfada bir arkadas durumu ozetledi.

Vallahi bugun aciklama yapmaktan bittim. İlk sayfada bir arakadas durumu ozetledi ordan bakabilirsiniz.
Konunuzu düzenleyin o zaman lütfen, çocuğumuz sadece ilk konuyu okuyoruz, bir şey anlamayınca da devam etmiyoruz okumaya. Dilerseniz o arkadaşın özetini edit yapın ana konunuza. Çünkü o konuyu düzenlemezseniz daha çok açıklama yapmak zorunda kalırsınız.

İste onu nasil yapacagimi bilmiyorum. Sorun degil zaten kapattiriyorum konuyu

İste onu nasil yapacagimi bilmiyorum. Sorun degil zaten kapattiriyorum konuyu
İlk yazdığınız sayfada, yani ilk konuyu açtığınız o mesajınızın bulunduğu sayfada, yukarıda bir yerlerde konuyu düzenle diye bir link görebilmeniz lazım.
Site kuralları gereği aklınızda olsun, konuların anlaşılır olması konu sahibinin sorumluluğunda oluyor. Bunu kapattırsanız da belki sonra işinize yarar bu bilgi diye söyleyeyim dedim.
Ne diyeyim, umarım sıkıntınızı da çözmüşsünüzdür.

Yani aradan geçen zamanda ikisi arasindaki dinamiği bilmek lazim. Bazen insanlar öyle olaylar yasarlar ki birbirlerine baglanirlar.

Sizi tebrik ediyorum canı gonuldenbeyin bedava

Hem arkadaş hem cinsellik ,ben de bunu anlamadım..O nasıl iş ya hu?
Arkadaşı mı sevgilisi mi bir karar versin.

bunu geçtim,başka bir şey soracağım.

Bu kız,adamın sadece arkadaşı bunlar nasıl birlikte oluyor ki?

ben şöyle düşüyorum:

kız: seni çok seviyorum ama çok da üzülüyorum
adam: neden?
kız: beni sevmiyorsun çünkü,canım yanıyor
adam:Hımm,yatalım geçer

Yani ben bu birliktelik kısmının nasıl cereyan ettiğini vallahi merak ettim.

Konuyu nasil duzenlicegimi biliyorum da o uyeden duzenlemeye alinti yapma olayini bilmiyorum iste. Cok tesekkurler.

Adam cok midesiz yani hem arkadas olup hem oyle seyler yasayabilir. Kiz da onun yaninda olabilmek icin her istedigini yapiyor iste

Hayir kiz onun her dedigini istisnasiz yapan biri, hatta bir ara adam ona yuz vermiyor diye psikolojisi bozulmustu

oy oyy kendisine aşık bir kadını pipisine alet edip kullanan sonra da sizin mini eteğinizi kıskanan bir adam hakkında bu kadar kafa yormaya ne gerek var anlamadım..

oy oyy kendisine aşık bir kadını pipisine alet edip kullanan sonra da sizin mini eteğinizi kıskanan bir adam hakkında bu kadar kafa yormaya ne gerek var anlamadım..
Haklisiniz ama ben obsesifim yani inanin suan en cok istedigin sey ne diye sorsaniz onu unutmak derim...

1 . Kız barız safmiş dicem olmicak .
Saf degil cunku
Baska birsey deniyor suan diyemem bunu .

Ikinci olarak kendini erkek olarak dusunun demissiniz .
Zaten boyle biri ancak erkek olabilir
Adamlik mevki cok yuksek bu sahsa .
uzanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…