- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Bence 3 yıldır bekleyen ve deli gibi seven kişi sensin konu sahibi. İlk fırsatta o yüz vermeyene ve kiskandigina geri dönecektirYa ben bu adami seviyorum ondan.
Hayir ben gecen sene teklif.ettigi kizim3 yıldır bekleyen ama kiskanilmayan kızın konu sahibi olduğunu düşünen tek ben miyim?
3 yıldır bekleyen ama kiskanilmayan kızın konu sahibi olduğunu düşünen tek ben miyim?
kızı tanıyor musun? bence adam kendi isine geldigi gibi anlatmıs sana.Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?
Bende oyle dusunmustumAşk değil
Belki de zaten 3 yıldır ondan bir elektrik alıyordur. Almasa, cinsellik yaşamazdı.Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?
Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?
sen kabul etmediysen kabul etmedigin istemedigin bir adamın iliskileri seni neden bu kadar ilgilendiriyor o zamanAdam beni kandirmadi ki ben adam bana teklif.edince.kabul etmedim zaten
kızı tanıyor musun? bence adam kendi isine geldigi gibi anlatmıs sana.
kızla uc senedir sevgili olma ihtimalleri bana daha muhtemel geldi. onunla cıkarken seninle konusmus. onu seninle aldatmıs yani. bir de kızdan dinlemek lazım tabii ama bence olay gorundugu gibi diil
Hayir ben gecen sene teklif.ettigi kizim
O zaman sende seviyorsan neden adamin umrunda olmayan birini kıskanıp kiskanmadigina takiliyorsun?Hayir ben gecen sene teklif.ettigi kizim
kız gercekten yakından tanıdıgınız gorustugunuz biri mi, yoksa sadece facebook stalklarına dayanarak mı bunu soyluyorsunuz. sayet gercekten yakınınızsa adam hem sizinle hem onunla görusecek kadar karaktersizmis, sizin yaptıgınız da ayıp o zaman valla. yazık degil mi diger kızaKizi cok yakindan taniyorum. Adama olan askindan psikolojisi bozulmustu hatta. Kizla cikmiyorlardi kiz deliriyodu bana neden yuz vermiyor diye
HaklisinnnnnAy pardon ama resmen fuckbuddyken sevgili olmuşlar. Bunu yapan kızda mide var mı? Benimle beraber olurken aynı zamanda başkasıyla da olacak sonra benimle sevgili olacak falan filan boş ve iğrenç bir iş bence.
Hayir 6 ay falan yan yanaydik. Ama o donemde o kizla cinsellik yasiyodu kiz da onu seviyodu ama kesinlikle sevgili degillerdi. Adamla biz o donem aramiz bozuktukız gercekten yakından tanıdıgınız gorustugunuz biri mi, yoksa sadece facebook stalklarına dayanarak mı bunu soyluyorsunuz. sayet gercekten yakınınızsa adam hem sizinle hem onunla görusecek kadar karaktersizmis, sizin yaptıgınız da ayıp o zaman valla. yazık degil mi diger kıza
Ben seviyorum ama adam o kizi seviyor mu iste onu ogrenmeye calisiyorumO zaman sende seviyorsan neden adamin umrunda olmayan birini kıskanıp kiskanmadigina takiliyorsun?
Kabul et beraber olun
Sac rengi degistirince asik mi olunuyor?Ya belki kiz sac rengini degistirdi? Belki bronzlastı? Belki yere düsen kalemi almak icin egildiler ve goz goze geldiler ? Belki biri aralarini yapti. Ne onemi var ki?
3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?Konu sahibi, bence boş yere o erkeği anlamaya çalışıyorsun.. Seni ilgilendiren bir durum yok.
İnsanları birbirlerine en çok yakınlaştıran şey, aynı ortamda bulunmak.. ee aynı yerde çalışıyorlar. Her gün birbirlerini görüyorlar. Cinsellikte yaşamışlar. Demek ki bir uyum var aralarında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?