Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?
kızı tanıyor musun? bence adam kendi isine geldigi gibi anlatmıs sana.
kızla uc senedir sevgili olma ihtimalleri bana daha muhtemel geldi. onunla cıkarken seninle konusmus. onu seninle aldatmıs yani. bir de kızdan dinlemek lazım tabii ama bence olay gorundugu gibi diil

Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?

Ya belki kiz sac rengini degistirdi? Belki bronzlastı? Belki yere düsen kalemi almak icin egildiler ve goz goze geldiler ? Belki biri aralarini yapti. Ne onemi var ki?

Kizi cok yakindan taniyorum. Adama olan askindan psikolojisi bozulmustu hatta. Kizla cikmiyorlardi kiz deliriyodu bana neden yuz vermiyor diye

Ay pardon ama resmen fuckbuddyken sevgili olmuşlar. Bunu yapan kızda mide var mı? Benimle beraber olurken aynı zamanda başkasıyla da olacak sonra benimle sevgili olacak falan filan boş ve iğrenç bir iş bence.

Kizi cok yakindan taniyorum. Adama olan askindan psikolojisi bozulmustu hatta. Kizla cikmiyorlardi kiz deliriyodu bana neden yuz vermiyor diye
kız gercekten yakından tanıdıgınız gorustugunuz biri mi, yoksa sadece facebook stalklarına dayanarak mı bunu soyluyorsunuz. sayet gercekten yakınınızsa adam hem sizinle hem onunla görusecek kadar karaktersizmis, sizin yaptıgınız da ayıp o zaman valla. yazık degil mi diger kıza

Hayir 6 ay falan yan yanaydik. Ama o donemde o kizla cinsellik yasiyodu kiz da onu seviyodu ama kesinlikle sevgili degillerdi. Adamla biz o donem aramiz bozuktu

Valla benim dolabımda pantolon yok. hepsi mini etek. Eşim eskiden sevgililerini kıskanırmış, bana bir iki karışmaya kalktı. Kalayı yiyince hadi o zaman kendine göre birini bul dedim.

O gün bu gündür ses yok, evliyiz mutluyuz.

Belki kız dişli çıkmıştır konu sahibi, adamı da aşık etmiştir kendine. Mis gibi hayat sürüyordur.
Dert etme böyle şeyleri, sana geri dönse bu adamı kabul edeceksen, midesiz dediğin kızdan farkın kalacak mı ki??

Boşveeer

3 yil sonra mi fark etmis bunu? Kiz her gun onun askindan aci cekerken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…