Bir erkek neden böyle davranır?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Çok yakın bir arkadaşımın başına gelen bir olaydan bahsedeceğim. Kendimi de suçlu hissediyorum çünkü ben de arkadaşımı yanlış yönlendirmiş oldum. İş yerinde arkadaş ortamımızda birlikte çalıştığımız bir bey, en yakın arkadaşıma aylardır çok yakın davranıyordu. Sürekli arar, hatta kendi aramadığı için sitem edermiş. Birlikte yemeğe giderler, tüm sırlarını arkadaşıma anlatırmış. Zaten biz de sürekli ikisini birlikte görürdük. Bir gün arkadaşım bana bu durumu anlatınca ben de güya cesaret vereyim dedim ve arkadaşıma “sen git açıl, belli ki onun cesareti yok, sana açılamıyor” dedim. Ertesi gün arkadaşım morali sıfır bir şekilde geldi. Bu açılmış ama beyfendi kendini reddetmiş. Seni ben en yakın arkadaşım olarak görüyorum demiş. Yaw ben de zor durumda kaldım iyi mi??! Hayır neden bir erkek bir kadına sevgilisi gibi davranıp da “yanlış anlamışsın, sen benim en yakın arkadaşımsın” der ki???

Adam sevgilisi gibi davranmamıs ki.
Siz yanlış yorumlamissiniz.
Bahsi geçen kişi başka kadinlarla gezip tozduktan sonra ya arkadaşınızin omzunda teselli bulmak ya da akıl almak için görüşüyor.
Yani bir mentor gibi bir akıl hocası gibi yahut dertlesecegi bir arkadaş gibi görüyor.
Yemek yeniyor diye,bolca sohbet ediyor diye illa sevgili mi olmak gerek ?
Burada tamamen sizin iş guzarliginiz.
Olacak olsa ; bu zamana kadar zaten olurdu.
Sizin itip kalkmaniza milleti yönlendirmenize gerek olmaksızın görüşülerdi.

Sürekli beraber gezmeleri mi size bunu düşündürdü? Kızı boşuna gazladınız, ee ne yapacak bundan sonra kız onu da söyleyin bari

Kızın açılası varmış hoşlanıyormuş belli ki sizden biraz cesaret almış. Tabii adam nasıl davranıyordu beden dili nasıldı. Onu bilemeyiz. Ama bildiğim bir şey var o da şu hoşlanan erkek bir şekilde bunu belli ediyor. Geri kafalı diyebilirsiniz belki bana ama romantik girişimlerin ilk erkekten gelmesi gerektiğine inanıyorum hâlâ

Arkadaşıniz size durumu anlatıp, sevgili olmak istediğini ama ne yapacağını sormuşsa sizde kendinize göre yol göstermişsiniz bunda bir sakınca görmedim.

Fakat, arkadaşınız ya yanlış yorumlamış ya da Adam önce flörtöz davranıp sonra arkadaşınızı beğenmemiş olabilir. Kısacası adam çakallık yapmış olabilir. En güzeli arkadaşınız uzak dursun.

Hayatta hic yakin erkek arkadasiniz olmadi mi?

İş yerinde bir erkek arkadaşım var sürekli beraber akşam içmeleri olsun, dışarıda kahve için buluşmalar olsun görüşürüz. Kendisi telefon kullanmayı sevmediği için ben arar mesaj atar darlarım, neden aramıyorsun derim. Her şeyimi anlatırım, o da bana her şeyini anlatır dertleşiriz. Ama sadece arkadaşımdır.

Kadın ve erkek elbette arkadaş olabilir ama sizinkilerin durumunda kadın zaten arkadaş olarak bakmiyormus. Niyeti varmış cesarete gelmiş açılmış. Aslında yaptığınız hoş değil böyle durumlar için ben genellikle karışmama taraftarıyım. Iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan bilinir çünkü. Ama şimdi açılmasa ve karşı tarafa göre dostluk kadına göre flört ilerlese daha da çok üzülebilirdi,yol yakınken dönmesi iyi olmuş.
Yine de bence bu tip konulara müdahil olmayın

Kadın anlar ya bir erkeğin ilgi gösterip göstermediğini.
Mesela ben çok yakın olduğum erkek arkadaşlarımdan hangisinin bana özel ilgi gösterdiğini , ya da hangisinin sadece dostum olarak gördüğünü bilirim . Sorun siz değil bence arkadaşınız. O anlamadıysa istediğiniz kadar gaz verin ne yapacağını bilirdi.

Arayıp aramadığı için sitem etmek arkadaşınızı sevgili konumunda görüyor demek değil ki

Adam gayet nazik bir şekilde normal arkadaş gibi hal hatır sormuş

Arkadaşınız beğenmiş açılmış
Adam eğer kötü bir şey dememişse kafaya takmasın
Sonuçta kabul etmeme ihtimalini de göz önünde bulundurarak açılmıştır.

Çünkü gerçekten arkadaş oldukları için? Her konuşan karşı cinsi birbirine hoşlanıyor diye yaftalamayı tahminen ne zaman bırakırsınız?

Biz buna yakın arkadaş olma olayı diyoruz. Acaba siz sığ olarak bakıp yanlış mı anladınız..

İki insan samimi olunca ılla sevgili mı olması gerekıyor, cesaret filan demısın birde, adam belli ki arkadas olarak gormus ne sevgilisi

Kendinizi suçlamayın, sonuçta arkadaşınız da istemiş bunu, zorla dedirtmediniz ya kıza.
O bey arkadaşınızdan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bilemiyeceğim ama ilişki istemiyordur.

İlla aşık mı olması gerekiyor, sadece arkadaşlığını beğenmiştir, muhabbeti, ketumluğu hoşuna gitmiştir olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…