• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden bu kadar tutarsız davranır

Çünkü etrafında sadece sen varsın.Ya seninle olacak ya da sevgilisiz kalacak.Sevgilisiz kalamadığı için beğenmediği biriyle beraber oluyor.Sana bir türlü ısınamıyor ama vazgeçemiyor da.
Ama kendisi yazdı sonra bana 1 gün sonra ben kimsenin günahına girmeyim biz zaten anlaşamayız dedi neden dedim benden dolayı dedi benim anlamadigim neden
Bu böyle sonsuza kadar sürer.
Neden peki

Sizce Ne yapmalıyım artık ve onun amacı nedir gerçekten ağlamaktan gözümde yaş kalmadı bide aynı yerde çalışıyoruz

adam sizi bu kadar ciddiye almıyor neden ağlıyorsunuz ki? Bir şey yaşamamışsınız bile. Paylaşımınız yok daha. Hiçbir şey yapmayın bu insanlar görüşmemeniz en doğrusu.
Buraya gelip sorduğunuza göre hala bir umut kırıntısı arıyorsunuz ama yok. Diğer arkadaşlar da demiş. Adam aynı anda başka kadınlarla flört ediyor. O an başkası cazip geliyor ve ona yoğunlaşıyor sonra elinde kimse kalmayınca aklına siz geliyorsunuz. Kırılmayın bu sizin şahsınıza yapılmış bir şey değil. Erkek milletinin uçkur merakından ileri gelir. Hepimizin karşısına böyle dengesiz herifler çıkmıştır. Neyin ne olduğunu bilirseniz birazcık kendinize dürüst olursanız daha az üzülürsünüz.

Ama kendisi yazdı sonra bana 1 gün sonra ben kimsenin günahına girmeyim biz zaten anlaşamayız dedi neden dedim benden dolayı dedi benim anlamadigim neden 1 günde ne değişti
Emin olamıyor işte.Kimin yazdığının önemi yok.Tutarsız kişiler yıpratır seni.

Evet bisey yaşanmadı ama bana ikidir tanımak istiyorum diyip 1 ay sonrada değil ertesi gün vazgeçtim diyo insanın duygularıyla oynar gibi ben umut ettiğim için değil artık sorun bende mi demeye basladim

Emin olamıyor işte.Kimin yazdığının önemi yok.Tutarsız kişiler yıpratır seni.

Seninle sevgili olup olmamaktan.Bu kafayla çok üzerler seni.
Bu kafayla derken!? Anlayamadigim için sordum uslubunuza dikkat edebilir mısınız ayrıca ben ölüp bitiyorum diye biseyler söylemiyorum sadece bir insan 1 gün içinde nasıl bu kadar karar değiştirebilir bunu merak ettim 1 ay olsa 2 ay olsa neyse başkası var derim .

Bu kafayla derken!? Anlayamadigim için sordum uslubunuza dikkat edebilir mısınız ayrıca ben ölüp bitiyorum diye biseyler söylemiyorum sadece bir insan 1 gün içinde nasıl bu kadar karar değiştirebilir bunu merak ettim 1 ay olsa 2 ay olsa neyse başkası var derim .
Siz o kişiye ölmüyorsunuz,onun yerine kim geçerse geçsin ona ölmeye niyetlisiniz.Ortada birşey yokken fazla anlam yüklemişsiniz ve ben de bu kafayla giderseniz daha çok üzülürsünüz dedim.Söylediklerimi hakaretle bağdaştıracaksınız neredeyse.

Siz o kişiye ölmüyorsunuz,onun yerine kim geçerse geçsin ona ölmeye niyetlisiniz.Ortada birşey yokken fazla anlam yüklemişsiniz ve ben de bu kafayla giderseniz daha çok üzülürsünüz dedim.Söylediklerimi hakaretle bağdaştıracaksınız neredeyse.
Ne ölmesi ya ben ortada yapılan haksızlığa gelemiyorum beni tanımıyosun etmiyorum yok ölüyosun yok şöyle ben haksızlığa gelemiyorum burda gelip fikir almak istedim diye ölüyo olmuyorum niyetlisin falan diye degisik değişik konuşamazsın

Ne ölmesi ya ben ortada yapılan haksızlığa gelemiyorum beni tanımıyosun etmiyorum yok ölüyosun yok şöyle ben haksızlığa gelemiyorum burda gelip fikir almak istedim diye ölüyo olmuyorum niyetlisin falan diye degisik değişik konuşamazsın
Ortada bir haksızlık yok.Karşındaki ne istediğini bilmiyor.Böyle oldu diye haksızlık yapılmış da olmuyor.Ben size ölüyor demedim ölmeye niyetlisiniz dedim.Daha niyeti belli olmayan biri için bu kadar neden arıyorsunuz.Olmamış diye evham yapmışsınız.Bunun tuhaf olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Ortada bir haksızlık yok.Karşındaki ne istediğini bilmiyor.Böyle oldu diye haksızlık yapılmış da olmuyor.Ben size ölüyor demedim ölmeye niyetlisiniz dedim.Daha niyeti belli olmayan biri için bu kadar neden arıyorsunuz.Olmamış diye evham yapmışsınız.Bunun tuhaf olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Size birisi üst üste adım.atsa sonra dalga geçer gibi ertesi gün vazgeçtim dese sorgulamazmısınız ben onun bana bu şekilde yaptığı haksızlıktan bahsediyorum baştan beri duygularımı bildiği halde oyun oynuyo bu haksızlık değilde ne sorabilir myim bi insan tanımak istiyosa devamını getirir bu 1 değil iki oldu

Size birisi üst üste adım.atsa sonra dalga geçer gibi ertesi gün vazgeçtim dese sorgulamazmısınız ben onun bana bu şekilde yaptığı haksızlıktan bahsediyorum baştan beri duygularımı bildiği halde oyun oynuyo bu haksızlık değilde ne sorabilir myim bi insan tanımak istiyosa devamını getirir bu 1 değil iki oldu
Ben de bu tür insanları kafaya takıp kendinizi yıpratmayın diyorum.Böyle bir olay başıma gelse ikinciye konuşmam bile.Net olmayan kişilerle sağlıklı ilişki olmaz.Bu tür insanlar sürekli git gel yaşar.Şimdi konuşmaya çalışın ertesi gün yine çeker kendini.Çok beğendiği biri olsa peşinden ayrılmaz hatta reddetse bile yüzsüz gibi yapışır.

Size birisi üst üste adım.atsa sonra dalga geçer gibi ertesi gün vazgeçtim dese sorgulamazmısınız ben onun bana bu şekilde yaptığı haksızlıktan bahsediyorum baştan beri duygularımı bildiği halde oyun oynuyo bu haksızlık değilde ne sorabilir myim bi insan tanımak istiyosa devamını getirir bu 1 değil iki ol

Ama neden 1 gün de ne değişmiş olabilir kendisi tanımak istiyo geri kendisi ben vazgeçtim biz anlaşamayız diyo
canım çok çok haklısın böyle dengesizler insanın kafasını karıştırıyor :aslında itiraf etmek gerekirse böyle bir şey yaşadım ama vazgeçen ben olmuştum daha ilk başında ; çünkü karşımdakini rahatsız ettim sandım ve zorladığımı düşünmüştüm ilk flötrtü ben başlatmıştım çünkü..zorlama bişey olsun istemedim ondan geri vites yaptım ama sonra gene adama kalbimi açmıştım o da sitem etmişti ama çok iyi yürekliydi veonu tanımama izin verdi ve vazgeçmedi benden....Şimdi bence sen şunu yap ;
Üstüne çok gitme bırak o senle konuşsun çünkü o gün mutlaka gelecek...

Ben de bu tür insanları kafaya takıp kendinizi yıpratmayın diyorum.Böyle bir olay başıma gelse ikinciye konuşmam bile.Net olmayan kişilerle sağlıklı ilişki olmaz.Bu tür insanlar sürekli git gel yaşar.Şimdi konuşmaya çalışın ertesi gün yine çeker kendini.Çok beğendiği biri olsa peşinden ayrılmaz hatta reddetse bile yüzsüz gibi yapışır.
Doğru söylüyorsunuz onunla bi ilişkim olsa bile çekip gider güven vermez bide aynı işte çalışıyoruz hic dönüp yüzüne bile bakmıyorum artık

canım çok çok haklısın böyle dengesizler insanın kafasını karıştırıyor :aslında itiraf etmek gerekirse böyle bir şey yaşadım ama vazgeçen ben olmuştum daha ilk başında ; çünkü karşımdakini rahatsız ettim sandım ve zorladığımı düşünmüştüm ilk flötrtü ben başlatmıştım çünkü..zorlama bişey olsun istemedim ondan geri vites yaptım ama sonra gene adama kalbimi açmıştım o da sitem etmişti ama çok iyi yürekliydi veonu tanımama izin verdi ve vazgeçmedi benden....Şimdi bence sen şunu yap ;
Üstüne çok gitme bırak o senle konuşsun çünkü o gün mutlaka gelecek...
Ben hep dinledim tekrar tanıyalım dedi tamam dedim ertesi gün zıt karakterde olduğumuzu düşünüyorum dedi ama.dedigin gibi bu dengesizlikle tekrar yazicak

Back
X