Ya çok düz mantık; çamaşırmı yıkasın, yemeğimi pişersin, sevişelim yeter mantığında ya da gizlediği bişey var, tanımana firsat vermeden oldu bitirmeye çalışıyor.Beni 1 kez gördü, toplasanız 5-6 saat vakit geçirdik öncesinde de çok fazla bir şey paylaşmadık, hemen aşık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görüşmeden önce de evlenmek istiyordu
Sizin onu tanımasına izin vermiyorsa demekki kendine güveni yok sorunlu bir insan ki korkuyor sizin onu tanımanızdan ,kısa ters cevaplar veriyor ,kendi dediği olmayınca tavır trip yapıyorsa çekilmez doğrusu ,tabiki her iki tarafında karışıklıkla isteklerine göre ortak kararlar alınarak yürür ilişkilerBen ona ısındım, tanıdığım kadarıyla evet evlenebilirim diordum ama bu adımı hemen atamam. 1 hafta da yeni bir huyunu öğrendim. Dediği olmayınca sürekli tavırlı tripli, ailemle tanıştırmadım diye eski halinden eser yok. Zaman dedim bekle dedim, tamam dedi ama beklerken tanımama izin bile vermiyor. Cevaplar kısa, ters ters cevap veriyor. Herşey o an onun istediği gibi mi olmak zorunda.
İşte bu erkeklerinde bi ortası yok hemen yapışıp evlenmek ister bazıları da hiç istemezİlk görülte aşık olduğuna inansam kanmaya hazır bir yanım var, yine bir şekilde kabul ederim ama adam görüşmeden de evlenmek istiyordu benimle. Yani benim hiçbir önemim yok, karşısında evlenmek isteyen biri olsun yeter.
Eşimi ikinci görüşümde bu kararı vermiştim
Eniştemde benzer sekilde ablama tanısmalarının ücüncü günü evlenme teklifi etmişti
Bazen gercekten evet bu o diyebiliyorsun
İşte bu erkeklerinde bi ortası yok hemen yapışıp evlenmek ister bazıları da hiç istemez
Zamanla olması daha iyi
Yangından mal mı kaçırıyormuş ??
Bilmiyorum bana şüpheli gelirdiBen zaten hep sorunlu tipleri çekmişimdir kendime. Adama göre evlenmek istemek kötü bir şey mi ne var bunda diyor. Ciddi olması güzel, eee ben de ciddiyim, gezip tozup günümü gün edeyim demiyorum ki en azından bir kaç ay ver dyorum hadi olmadı kurbandan sonra olsun diyorum cık olmaz onun dediği olacak.
Bilmiyorum bana şüpheli gelirdi
Belkide eski sevgilisi falan evlenmiştir
Buda hemen evlenmek istiyordur falan
Tabiki ciddi olması iyi de ne bilim
Bu kadarı fazla
Muhafazakar biri mi peki?
Bilemedim cnmKardeşim de bu ihtimali düşündü. Ege'de bir köyde yaşıyor, acaba etrafında herkes evlendi bu da telaş mı yapıyor. Eee benim de etrafımdaki çoğı arkadaşım evli, bende de evlenemeyeceğim mi acaba diye korku başladı ama hiçbir zaman kafama çok yatan, sevdiğim, hoşlandığım kimse için bile hemene vleneyim diye düşünmedim. Muhafazakar değil gibi, yani evleneyim günaha girmeyeyim düşüncesinde biri değil bence.
Cinselliğe düşkündür sonuçta düzenli ve yasal seks yapmak değil mi evlilik...Gelenekseldir evim ,yemegim,ütüm yapılsın der...Güzelsinizdir,çekicisinizdir bundan daha iyisini mi bulacağım der...Kısiliğine güvenmiyorudr uzun süren iliskilerinde kaybeden taraf olmustur hep ve sizde hızlı davranmak istemistir.
Konu sahibinin diğer yorumlarına bakınca büyük ihtimal adamın bir kadının kabul etmeyeceği bir sırrı olduğunu düşündümYokluk, düzenli cinsel hayat isteği, ev işlerini yapacak biri olsun düşüncesi, tanıdıkça kabul etmeyeceğinizi düşünmesi, kafası kırık olmak vs...
Ne olursa olsun, amacının "hayat arkadaşı" bulmak olmadığı belli yani.
Bitirdiğiniz iyi olmuş.
O zaman sıkıntıBu kararı ben de aslında verdim ilk görüşmede, ısındım bana da kibar davrandı, davranışları hoşuma gitti vs. ama onun gibi hemen evlenelim demedim. Kendime de ona da zaman tanımak istedim. Beni tanıdıkça belki kendisi de vazgeçebilirdi ama adam evlenmeye odaklanmış. Hiçbir şey sormuyor bana, hiçbir plan yapmıyor sadece evlenel,m
Neden hemen evlenmek ister bir erkek demek sizi çok sevdi ve kafasındaki ideal eş sizsiniz siz bu adamı seviyormusunuz en önemlisi bu içiniz ısındımı ona karşı ,hemen evlenmek istemesi tuhaf değil yuva kurmak istiyordur ,kendinizi size uygun görmüştür ,önemli olan siz ne düşünüyorsunuz,zaten sizi istese bile iş ciddiye varsa illaki nişan olacak bu süreyi biraz uzun tutarsınız 6 ay 1 yıl kadar ailesine girip çıkarsınız onunla zaman geçirirsiniz ve onu bazı konularda dener nasıl bir eş olacak size anlarsınız bu süre zarfında,tabiki evlenmeye hazırmısınız asıl sorulması gereken konu bu tek taraflı olmuyor heleki evlilik gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?