evliliğin ne olduğunu bilmeyenler o şekilde davranıyor...Merhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.
Sözünü ettiğim kişiyle bitirdim aslında, bir önceki konumda uzaklığı sorun ettiğim kişi ama ben hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. Evlilik bu kadar basit mi, ilk görüşmede bir şeyler hissedersin tamam ama biz evlenelim, yarın gelelim size denir mi?
Bu arada, bu kişi gayet eğitimli, kibar, etrafımdaki herkesin beğendiği biri. Muhakkak karşısına birileri çıkıyordur, sanki ilk bulduğu kız benmişim gibi neden acele eder bir erkek anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.
Ben mesajda 6 saatten bahsedildiğini okumadım ,hatta daha önce de mesafeyle ilgili bu işin nasıl olup olmayacağıyla alakalı tereddüt yaşadığından bahsetmiş demekki bir süre geçmiş aradan okuduklarımdan bunu anladım ,bir erkek kadınla ya evlenmek yada sevgili olmak ister konu ailelerin duymasına ve tanışılma aşamasına bile gelmişse 6 saatten bahsetmek saçma olurdu ve yazılmamış o şekilde ,ailesini bile görüp tanıdığından bahsedince işin ciddi olacağını düşündüm yani evlenmek istemiş olabilir bunda tuhaf bir durum yokDemek sizi çok sevdi siz onu seviyor musunuz. 6 saatten bahsediyoruz. Ne güzel
Demek sizi çok sevdi siz onu seviyor musunuz. 6 saatten bahsediyoruz. Ne güzel
Ay böyle biriyle ben de tanışmıştım daha tanışalı 3 saat olmuşken bana aşkım dedi bende yuh noluyo dedim daha iki gün geçmeden de evlilik lafı etmeye başladı ben anında bitirdim bir de siz 5-6 saat vakit geçirmişsiniz biz toplasanız 1 saat bile görüşmedik yüz yüzeöyle kişileri pek sağlıklı bulmuyorum açıkçası ya da her türlü haltı yemişlerdir ve kendilerini tam anlamıyla tanımayan kişiyle evlenip hayatını karartacaklar gibi düşünüyorum
Bitirdim ama tanımama izin vermiyordu ki. Zaman ver bana dediğim için her söylediğim cümleden sonra, "zamana bırakalım" diyip beni ya tersliyordu ya da trip atıyordu, laf sokuyordu. Bir insan bir kaç ay bile neden beklemek istemez?
Sıkıntılı bir tıp onun istemediği olduğu zaman sürekli trip atacak bence olmaması iyi olmus.Ben ona ısındım, tanıdığım kadarıyla evet evlenebilirim diordum ama bu adımı hemen atamam. 1 hafta da yeni bir huyunu öğrendim. Dediği olmayınca sürekli tavırlı tripli, ailemle tanıştırmadım diye eski halinden eser yok. Zaman dedim bekle dedim, tamam dedi ama beklerken tanımama izin bile vermiyor. Cevaplar kısa, ters ters cevap veriyor. Herşey o an onun istediği gibi mi olmak zorunda.
Sıkıntılı bir tıp onun istemediği olduğu zaman sürekli trip atacak bence olmaması iyi olmus.
Kaldı ki kendisi en ufak bir risk bile almayacak sen onun için şehir degistireceksin yeni bir hayat kuracaksın kolay mı bu ayrıca düşüncelerine de saygılı değil bence iyi karar vermelisin.
ben 30, kendisi 33 bilmiyorum aramızda fena halde iletişim kopukluğu vardı, hiçbir şey soramıyordum, birkaç güzel mesajı dışında hep tripli.Yaşı kaç bu yürek yemiş adamın? Annesi mi tutuşturdu acaba diye düşündüm. Ağırdan alın.
Evet evlilik erkeğe göre kolay olabilir ama kadın için öyle değil evliliğe alışma süreci arkasından çocuk anne olma durumu falan. Gittiğin yerde kimseyi tanimiyor oluşun eşinden başka kimse olmaması sana yakın olacak bunların hepsi başlı başına bir risk.Şunu çok iyi anladım 1 hafta da şu trip atmasını, tavırlı davranışlarını öğrendim ki çekilir dert değil, yaşayan bilir.
ok, senin dediğin gibi zamana bırakalım, tamam, sen bilirsin... mesajlar bundan ibaret.
Biraz zaman geçse hangi huylarını öğreneceğim demekki.
Şehir değiştireceğim fakat kendisi elini taşın altına hiç koymuyor benim bulunduğum şehre gelmişken herşey aradan çıksın istiyor.
Muhtemelen problemli bir tip, kabullenilemeyecek birçok huyu veya özelliği var, ve oldu bittiye getirip imzayı attırdıktan sonra rahatça at koşturabileceğini düşünüyor. Ya da deliMerhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.
Sözünü ettiğim kişiyle bitirdim aslında, bir önceki konumda uzaklığı sorun ettiğim kişi ama ben hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. Evlilik bu kadar basit mi, ilk görüşmede bir şeyler hissedersin tamam ama biz evlenelim, yarın gelelim size denir mi?
Bu arada, bu kişi gayet eğitimli, kibar, etrafımdaki herkesin beğendiği biri. Muhakkak karşısına birileri çıkıyordur, sanki ilk bulduğu kız benmişim gibi neden acele eder bir erkek anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım.
Bence ilk görüşte aşk diye bir şey yok cinsel çekim var.Ayrıca adam yaşım geldi bir de etkilendim eh mantıksal olarak da uygunuz diye düşünüp dalmış bodoslama.Ayrıca senin için de uygunsa neden olmasın tanımaya çalış bence sana uygun biri olarak düşünüyorsan bitirme hemen.Hoşlanma durumunu herkesle yaşayamazsin çünkü.Ancak acele ederse kendi bilir trip atması anlamsız sen doğrusunu yapıyorsun tanımaya çalışarak.ben 30, kendisi 33 bilmiyorum aramızda fena halde iletişim kopukluğu vardı, hiçbir şey soramıyordum, birkaç güzel mesajı dışında hep tripli.
Evliliğe yanaşsa suç yanaşmasa suçMerhaba hanımlar, evet sorum belli ama detaya da giretim. Bir erkek neden ilk görüşmeden sonra hemen karşı tarafın ailesiyle tanışmak isteyip hemen evlenmek ister? Daha beni de ailemi de çok fazla tanımıyor. Sadece genel bilgilere sahip hakkımda. Arada mesafe var, sürekli gel git yapmak istemiyor diyeceğim de, yani bu da hayatımızı etkileyecek bir karar nihayetinde. Hayır benim hayatımı karartmayı bırak, ben kafasındaki profile uymuyorsam kendi hayatı da kararacak, kendisi de istediği gibi evlilik yapmamış olacak. Düşünüyorum, etrafımdaki yakın bildiğim çoğu kişiye anlattım ama işin içinden çıkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?