- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
Bu ailevi çevresel faktörlere mi dayalı yoksa güven eksikliğine mi yada başka şeylere mi dayalı neden ülkemizde erkekler kıskanç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tespitin anasını ağlattın tebrikler dostumKiskanclik ikiye ayriliyor.
Saglikli ve sagliksiz kiskanclik.
Saglikli olani guzel sevmekten kaynaklanir.
Sagliksiz olani guzel sevememekten.
Bir de kadınları anlamak zor derlerdi degil misorunun içinde hepsi sorunuzun cevabı olabilir...bu konu bi ömür uzaaaarr gideeeerr![]()
Çok doğru. Kişi kendinden bilir isi.Herkesin kendileri gibi baktigini dusunuyorlar.
Aslında böyle diyoruz ama tespit yaptığımda şunu çok iyi gözlemledm bazen bizim göremediğimizi en iyi onlar görüyor biz sadece sorgularken onlar cevabını vermedikleri içinde sıkıntı oluyor altı üstü kadın ve erkek başka bir birey yok üçüncü kişi yok ona rağmen dağlar var asilmamisHerkesin kendileri gibi baktigini dusunuyorlar.
Bu konu hakkında o kadar makale okudum ki sonuç suna karar verdim kıskançlık bir hastalıktır kontrol edilemeyen bir hastalık hemde.Kimisi sevdiğinde kimisi hasta olduğundan.ölçüsüne göre yerinde ve yersiz kıskançlık türleri var![]()
Bunun tedavisi yokmudur acabaKıskançlık ilkel bir duygudur bana kalırsa .
Olumsuz manada değil . Genlerde var .
İçindeki olumsuz egoyu , karşındakini bastırmak için kullanamadığın anda genlerindeki şifrelenmiş kendini öne çıkarma kodu devreye girer .
Bir erkek veya bir kadın hatta bir hayvanda dahi görülür bu .
Tamamen içgüdüsel kabullenememe dürtüsü .
Bu konu hakkında o kadar makale okudum ki sonuç suna karar verdim kıskançlık bir hastalıktır kontrol edilemeyen bir hastalık hemde.
Ölçüyü tutturmak o kadar zor ki aslında erkeklere diyoruz ama kadınlarımız da aynı seviye de parkuru tamamlıyorlar hem kendi cinslerini hem de erkekleri kıskaniyoruz erkek sadece sevdiğini kiskanirken biz dozunu arrtiriyoruz bu da çok ciddi bir sorunÖlçüsünde olursa zararı olmaz.seven her insan ister istemez kıskanır bu birazda karşınızdaki kişi ile alakalı o düşünceye mahal vermeyecek şekilde davranmalı
Bunun tedavisi yokmudur acaba![]()
Benim sözlüm de aynısını söylüyorEşime sordum sen iyı bilirsin dedım ( kıskanç cunku) erkekler erkekleri ıyı tanır cunku dedı
Yine zararlı çıkan kadın oluyor kiErkeklerin ne mal oldugunu biliyolar ondan sevgililerini kisitliyolar