• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kıskanç olur ?

Bu ailevi çevresel faktörlere mi dayalı yoksa güven eksikliğine mi yada başka şeylere mi dayalı neden ülkemizde erkekler kıskanç ?
Genelleme en sevmedğm şey. Bazıları başlarda güven eksklğnden baskı kuruyo adınada kıskançlı diyor zamanlar çoluk çocuk olunca normalleşiyo. Bu kesimden çok var. Bazıları gerçktn kıskanç. Bazıları da fazla rahat:)

Genelleme en sevmedğm şey. Bazıları başlarda güven eksklğnden baskı kuruyo adınada kıskançlı diyor zamanlar çoluk çocuk olunca normalleşiyo. Bu kesimden çok var. Bazıları gerçktn kıskanç. Bazıları da fazla rahat:)
Fazla rahatı da istemem ya bana göre eşini koruyup kollayacaksin dünyada tek kıskanç olmayan canlı domuzdur ama çok aşırı kıskanç olanıda sevmem e geriye kalma orta düzeyli biride zor gibi ya illaki karışıyor :D

Fazla rahatı da istemem ya bana göre eşini koruyup kollayacaksin dünyada tek kıskanç olmayan canlı domuzdur ama çok aşırı kıskanç olanıda sevmem e geriye kalma orta düzeyli biride zor gibi ya illaki karışıyor :KK70:
Ben eşimden memnunum karşmaz etmez. Babamnda karştğnı görmem. Zor demeyin varlar yani:) ama erkek kardeşm pskopattr bu konuda:))) babasyla alakası yok yani. Bence biraz kadınlada alakalı. Erkek ne kadr geniş olmalı. Herkesn kıskançlk anlayışıda farklı. Bazıları farklı erkeklerle dans eder eşim bana karşmasım der. Bazısıda bi erkek yan gözle baksa eşim bunu dövsün der:) erkekler napsinnnn

Bu ailevi çevresel faktörlere mi dayalı yoksa güven eksikliğine mi yada başka şeylere mi dayalı neden ülkemizde erkekler kıskanç ?
Kıskançlık var kıskançlık var çok seviyorsa tatlı tatlı kıskanır ama şunla görüşme bununla görüşme bunu giyme buraya gitme tarzı olanların hepsinin pis zihinli olduğunu düşünüyorum demekki o hareketi yapan dediği şeyleri giyen dediği yerde giden insanlara ne gözle bakıyor ki bana bunu diyor der öyle çöp beyinli insanlardan kaçarım kıskançlık sevgiden olunca güzel ama iş kısıtlamaya gelince hoop orada dur

Ya ilk etapta okey hadi ilerde arada hafifinden yine gider ama her gün ''kiminleydin?'' yok bilmem ''onu giyme'',''şunla çıkma'' deyince suratına kusasım geliyor benim

Mesela benim erkek arkadaşım kıyafetime çok karısıyor baska şeye karışmaz ben onun için kıyafetlerime dikkat ediyorum çünkü elimde değil kıskanıyorum diyor bu konuda fedakarlık yapmak bana koymuyor çünkü o da benim için herşeyi yapar 1 dediğimi 2 etmez ne istersem yapar gözümün içine bakar bu kadarlık fedakarlığı çok görmüyorum

Fazla rahatı da istemem ya bana göre eşini koruyup kollayacaksin dünyada tek kıskanç olmayan canlı domuzdur ama çok aşırı kıskanç olanıda sevmem e geriye kalma orta düzeyli biride zor gibi ya illaki karışıyor :KK70:
Benim esim cok rahat bir adam , kendine cok guvenir , bana cok guvenir , erkek kisminin sadece mini etekliye degil her kadina baktiginin bilincindedir
Yani aman karim mini giymesin bakarlar diye dusunmez cunku kot da giysen bakan bakiyor ki bakislardan kiskanmak da ayri bir sacmalik
Benim bir birey oldugumu bilir o yuzden ne kiyafetime , ne gittigim yere , ne gorustugum insanlara karisma hakkini kendinde bulmaz , ben ona ait bir mal degilim , basli basina bir insanim
Bence kiskancligin bir numarali nedeni kendine guvensizlik , ikincisi ise bizim toplumdaki beraber oldugun insani kendine ait mal gibi gormekten kaynakli ( erkrk icin de kadin icin de durum bu maalesef )
Es olmak birbirinin hayatina gorusune herseyine saygi duyan ve ayni hayati paylasan cift demektir ama biz henuz bu olgunluga erisemedik , yillardir seven adam sahiplenir kislanirdin oteye gecemiyoruz

Normal dozajinda kiskanma yaradilis geregidir bunun kadini erkegi yoktur. Asirisi ise kisinin kendine olan guvensizliginden kaynaklanir.

Benim esim cok rahat bir adam , kendine cok guvenir , bana cok guvenir , erkek kisminin sadece mini etekliye degil her kadina baktiginin bilincindedir
Yani aman karim mini giymesin bakarlar diye dusunmez cunku kot da giysen bakan bakiyor ki bakislardan kiskanmak da ayri bir sacmalik
Benim bir birey oldugumu bilir o yuzden ne kiyafetime , ne gittigim yere , ne gorustugum insanlara karisma hakkini kendinde bulmaz , ben ona ait bir mal degilim , basli basina bir insanim
Bence kiskancligin bir numarali nedeni kendine guvensizlik , ikincisi ise bizim toplumdaki beraber oldugun insani kendine ait mal gibi gormekten kaynakli ( erkrk icin de kadin icin de durum bu maalesef )
Es olmak birbirinin hayatina gorusune herseyine saygi duyan ve ayni hayati paylasan cift demektir ama biz henuz bu olgunluga erisemedik , yillardir seven adam sahiplenir kislanirdin oteye gecemiyoruz
Bunun en büyük sebebi tvlerden gördüğümüz şeylerle büyüyor oluşumuz eskiden aşklar saf ve temizdi TV geldi hersy karşılıklı menfaaete bakar oldu şimdi kızlar hep bir romantizm peşinde eskiden sevgilerini hissettirlerdi bu kadınlarımıza yeterdi ve mutlu olurlardı şimdi mutlu olmuyoruz hep daha fazlasını istiyoruz ve karşımızdakini de bunaltiyoruz haliyle

Bunun en büyük sebebi tvlerden gördüğümüz şeylerle büyüyor oluşumuz eskiden aşklar saf ve temizdi TV geldi hersy karşılıklı menfaaete bakar oldu şimdi kızlar hep bir romantizm peşinde eskiden sevgilerini hissettirlerdi bu kadınlarımıza yeterdi ve mutlu olurlardı şimdi mutlu olmuyoruz hep daha fazlasını istiyoruz ve karşımızdakini de bunaltiyoruz haliyle
Bunun tv ile falan alakasi yok , 40 yasindayim biz de tv ile buyuduk , karakter ve hayata bakis acisiyla alakasi var
Siz kendinizi birey olarak gormezseniz karsinizdaki erkek de sizi oyle gormez
Hayatinizi pembe cicekli koltuklarla sinirlarsaniz karsiniza cikan adam da anca o koltuklari alabilme kapasitesine sahip olan adam olur
Once kendinize deger verin , karsinizdaki de bunu gorurse size istediginiz gibi davranir

Back
X