• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

Bazı erkekler yapıyor bunu normal bir davranış değil kesinlikle ama özellikle cinselliğe düşkünse, aşırı vidyo izliyorsa, fantezileri için vs. Belki cinsel obsesyonları vardır yada siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilolu olması ya da sizin güzellik kalıplarınıza uymaması birilerinin dikkatini çekmeyeceği anlamına gelmiyor. Dünyada birileri bir başkasının hiç beğenmediği birilerine aşık oluyor.

Bazı erkekler kilolu kadınları beğeniyor. Kuzenim ne zaman diyet yapsa kocası nefsine yenik düşsün diye en sevdiği şeyleri alıp geliyor eve. 92 kilo kuzenim eşi ben seni böyle seviyorum lütfen zayıflama diyor mesela.

Bazı erkekler yapıyor bunu özellikle cinselliğe düşkünse, aşırı vidyo izliyorsa vs. Belki cinsel obsesyonları vardır yada siz yanlış anlamış olabilirsiniz.
Cinsel olarak çekici bile gelse, kuzenin eşine bakılmaz.

Niye kadına carlıyorsunuz ki çok saçma. Kadın az biraz kilo alınca koca söylenip duruyormu, kadının kendi kendine “kocam kilolu sevmiyor o kadın da kilolu neden baksın ki” demesinden daha doğal ne olabilir. Kısaya kısa kiloluya kilolu çirkine çirkin diyemicez heralde taşlanmamak için.

Konu sahibiciğim bence gözlemle yani elinde elle tutulur bişey yok şu durumda.

Cinsel olarak çekici bile gelse, kuzenin eşine bakılmaz.
Cinsellik açısından hastalıklı bi toplum olduğumuzu düşünürsek böyle insanlar çok var. Kimsenin ne düşündüğünü bilemeyiz, bize göre bakılmaz ahlaken ama bazi insanlar için öyle değil. Biz sadece varsayimlara gore yorum yapabiliriz. Belki konu sahibi yanlış anlamış olabilir.

Cinsellik açısından hastalıklı bi toplum olduğumuzu düşünürsek böyle insanlar çok var. Kimsenin ne düşündüğünü bilemeyiz, bize göre bakılmaz ahlaken ama bazi insanlar için öyle değil. Belki konu sahibi yanlış anlamış olabilir.
Böyle bir olay gerçek ise bunu sadece yazarın fark etmesi anlaşılır değil. En başta diğer kadının fark etmiyor olması ilğinç

Neden kilolu kısmına takıldınız burda ben başka bisey soruyorum farkindaysaniz

Eeee diğer kadın tombiş, hiç iyi değil ama bizimki bakıyor sankim yazmışsınız

Valla tombiş mombiş sizin adamı baktırmış sizin adam niyeti bozmuş mu bozmamış mı artık burdakiler karar versin :KK51:

Aman buna mı bakacak bayaa kilolu bir kadın demişsiniz.Öyleyse eşinizin kilolu kadın fantezisi vardır ondan bakıyordur.
bi kadinin kilolu olmasi onun bakilamayacak durumda olduguna anlamina gelmiyor .malesef cekicilik ve aura ve seksapalite kavramlari var .begeni sadece vucut olculeriyle sinirli bir kavram degil erkeklerin tek baktigi seyde degil malesef konu sahibi bundan bi haber 😂sizin yorumu gorunce ekleme istedim.

Kilolu olması ya da sizin güzellik kalıplarınıza uymaması birilerinin dikkatini çekmeyeceği anlamına gelmiyor. Dünyada birileri bir başkasının hiç beğenmediği birilerine aşık oluyor.

Bazı erkekler kilolu kadınları beğeniyor. Kuzenim ne zaman diyet yapsa kocası nefsine yenik düşsün diye en sevdiği şeyleri alıp geliyor eve. 92 kilo kuzenim eşi ben seni böyle seviyorum lütfen zayıflama diyor mesela.
Benim kuzenimde 110 kilo esi zayiflamasini istemiyor mesela e ne yapsin
Alkisliyorum sizi duygularimi baska baska kelimelerle anlattiginiz icin 👏👏👏

Belli eder, bir şekilde bunu ifade eder.
O zaman soyle diyebiliriz ortada boyle bi durum yok, kadınla ilgili" kilolu ve orta derecede guzellikte" ifadesini kullanmis cunku. Yani kadin hakkinda kendisi bir seyler dusunmus, otomatik olarak kendisi kadin hakkinda negatif seyler dusundugu icin dogru olmayan bir sey icin kendisini ikna etmis diyebiliriz. Yada tamamiyle kocasiyla ilgili bi durumdur yani kadinin bu durumdan haberi yoktur diyebiliriz.

Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.
Buna mi bakacak ya da bayağı kilolu demeniz sizin kadini küçümseme isteğiniz...ama kadinsilik dişilik bunlar degil...en önemli sebebi eşinizin evli olması..bakmak konusunda irite olabilirsiniz ama kimseyi hafife almayın derim ...

zaten az sıklıkta görüşüyorsunuz anladığım kadarıyla. yani nasıl bakıyor? bir ortamda konuşulurken hep kuzenin eşini mi inceliyor, başka biri konuşurken ona bakmaya devam mı ediyor? bu ayrıntılar önemli. ve siz bunu ne zaman sordunuz, siz sorduktan sonra da aynı ortama gelindi mi? ortamda konuşulurken herkese bakarız, belki gayet normal bir şekilde bakıyor. siz bunu aklına soktuysanız da bakmamaya çalıştıkça daha çok bakar gibi geldi bana.. bilemiyorum

Buna mı bakacak ne demek? Şu kadınların eşlerini, sevgililerini tek kıskanma kıstasının güzellik olması kadar saçma bir şey yok. İnsanı çeken şey her zaman dış görünüş olmaz. Yani eşiniz bakmayı kafaya koyduktan sonra bakacak bir yer bulur merak etmeyin ama içinde yoksa dünya güzeli olsa gözünün ucuyla bile kötü niyetle bakmaz. Ayrıca belki öylesine bakarken denk geliyordur ama siz demek ki eşinizde böyle bir potansiyel görüyorsunuz ki şüphesiz baktığını düşünmüşsunuz. Bu durumda da ha kuzenin eşi ha sokaktan geçen kadın ne fark edecek

Bakiyo demişsiniz ama nasıl bakıyor. Öylesine mi yoksa alıcı gözüyle süzerek mi bakiyor? Kanıt yok yada şüpheli başka şeyler olmadan günahını almayalim. Kadının fiziğini bilemem ama enerjisi güzeldir belki ondan bakıyor olabilir mi?

Etkenlerin çocukluğu yazmışsınız, erkeklerin çoğunluğu diye düzeltseniz daha iyi olur.
Ben demek istediğinizi anladım, pek alımlı gözükmüyor demişsiniz ama güzellik bakan gözdedir denir. Belki sizin fark etmediğiniz güzel bir özelliği vardır.
2. olarak eşiniz sadece zeki kültürlü bir insan olduğunu düşünüp o yüzden dinliyor olabilir, keşke direkt sormasaydınız.

Belli eder, bir şekilde bunu ifade eder.
Şöyle açıklayayım size 3 yıl once hep beraber gezmeye başka şehire gitmiştik orda tavirlarinda gariplik sezdim.tabiri caizse killandim ama üstüne düşmedim bu olayın ondan sonrada ne zaman lafı geçse hep sessiz kaldi( bu arada Benim eşim herkese bi kulp takar illa bisey bulur söyleyecek iyi yada kötü) bundan önce belirgin bakışını görmedim.bu yıl yine turkiyeye gittik yanımıza geldiler yine baktığını görmedim yada ben dikkat etmedim bilmiyorum. Daha sonra düğünümüz vardi çeyizde karsilastik ceyiz dar bir sokakta oluyordu yan-yana dururken kadınla eşimin yanına geçtim yolun ortasındaydı araba geliyordu kenara geç dedi bana bende o tarafa geçmemek için yerimde durdum araba yaklaşınca kolumdan tutarak kadının yanına çekti birden.daha sonra halaydayken ben ikisi arka arkaya duruyordu baya yakindi. Kalabalık bir erkek grubu ile konuşurken esim ona baktığını gördüm kadının yanında da ben varım.daha sonra bizi eşimin abisigil bağ evine çağırdı onlarda geldi Baya kalabalık bur ortamdi 5 6 aile vardi.kadinla ikimiz yan yana eşimde çapraz şekilde karşımızdaydı defalarca ona baktı ve ben karşısındayım farkında değil baktiginin yada benim farkımda degil. Birkez de arkadan bastan aşağı baktığını gördüm.suan bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.pisikoljim çok bozuldu nasıl böyle bisey yapar diye. Ben 34 yaşında 16 yıllık evliyim insan eşini tanıyor bir bakışından bir gülüşünden. Ilk söylediğimde özür diledi farkında olmadan beni üzdüğü için ve baktiginin farkında olmadığını söyledi.ustune düşmek istemedim konunun daha fazla.ama giderek büyüdü hem aramızda hem içimde şuan bunu kimseye de anlatamıyorum doğru yada eğri düşündüğümün farkında değilim.ayrıca kadını küçümsediğim felan yok. Ben kilosunuda guzelliginide ayrıntılı bir şekilde anlatmak için yazdim. Güzellik zaten göreceli biseydir ama eşimin bakacağı bir insan degildi ve daha önce kimseye karşı eşimde böyle birşey hissetmedim.zaten ayrı yerlerdeyiz görüşmüyoruz sadece turkiyeye gittikçe 2 yada 3 kez. Gözlem yapabilme şansım yok malesef göremediğimiz için.

bi kadinin kilolu olmasi onun bakilamayacak durumda olduguna anlamina gelmiyor .malesef cekicilik ve aura ve seksapalite kavramlari var .begeni sadece vucut olculeriyle sinirli bir kavram degil erkeklerin tek baktigi seyde degil malesef konu sahibi bundan bi haber 😂sizin yorumu gorunce ekleme istedim.
Aynen katılıyorum.Sadece zayıflık ve güzel !!! fizik değil herşey...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X