Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?
Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?
Sence?? Allah aşkına dışardan bir bak?? Benim soğuduğum biriyle zorla evlendirilirsem soğumakla kalmaz nefret ederim..Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Evlenince bağlılık artar sevgi Olur ama aşk olmaz cafcaflı süprizler sarılmalar romantik anlar olur belki ama aşk dolu dolu olmazArkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Yani sevmesi mutlu olması mümkün müEvlenince bağlılık artar sevgi Olur ama aşk olmaz cafcaflı süprizler sarılmalar romantik anlar olur belki ama aşk dolu dolu olmaz
Şu cevapla umutlandığınıza göre soğuyan kişi siz değil karşı taraf..Yani sevmesi mutlu olması mümkün mü
Kadın ya da erkek farketmez zorunlu şeyler soğutur insanı zatenArkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Derdiniz tam olarak ne ?Yani sevmesi mutlu olması mümkün mü
Evet cünkü evlilik artıl başka bir boyut ilişkide birazda Kadının elinde iyi ki evlenmişim seninle dedirtmeli kadın kocasına yemeğinden temizliğine giyinimdem kuşağına kadar :)Yani sevmesi mutlu olması mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?