Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim peki sizce sevebilir mi mutlu olur muŞu cevapla umutlandığınıza göre soğuyan kişi siz değil karşı taraf..
Peki neden bu beklenti?
Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim ben seviyorum ama o sevmiyor yasanmisliklar oldugu için evlenecek zaten peki sizce sevebilir mi mutlu olur muMesela soğuma sebepleri ne erkek arkadaşının ?
Yada zorla neden evlenecek sizle ortada bebek falan mı var !
Yada adama böyle bir şey dediniz evlendiniz ama adam başka birine aşık oldu sizi yavrunuzla ortada bıraktı.
Şuanda belki size soğuduğunu net bir şekilde diyor ise hayatında başka biri var.
Açıkçası soru çok keşke tam olarak anlatsaydınız derdinizi?
Neden zorundasınız bunu anlayıp öyle cevap vermek istiyorum.Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu
Birlikte olduk çünkü aile yapımız falan mecbur evlencez arada akrabalık var bu yüzden beni yarı yolda da bırakmıyor yani sevmiyor soğudu ama mecbur istemeden de olsa evlenecek arada akrabalık olduğu için ailesine zarar gelsin de istemiyor çünkü. Bana istemediğini söyledi ama bu halde başka biriyle evlenmek bunu da bildiği için evlenecek ben ilerde seversin dedim ben cok seviyorum istiyorum peki sizce sever mi ilerdeNeden zorundasınız bunu anlayıp öyle cevap vermek istiyorum.
Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim ben seviyorum ama o seviyor yasanmisliklar oldugu için evlenecek zaten peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu
1
Ne bir kadın ne de bir erkek soğuduğu biriyle evlenince ya da beraberliğe devam edince mutlu olabilir.. Evlenmeyin.Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Birliktelik yaşadınız,siz seviyorsunuz o bunu mecburiyetten kabul etti ve evleneceksiniz!Birlikte olduk çünkü aile yapımız falan mecbur evlencez arada akrabalık var bu yüzden beni yarı yolda da bırakmıyor yani sevmiyor soğudu ama mecbur istemeden de olsa evlenecek arada akrabalık olduğu için ailesine zarar gelsin de istemiyor çünkü. Bana istemediğini söyledi ama bu halde başka biriyle evlenmek bunu da bildiği için evlenecek ben ilerde seversin dedim ben cok seviyorum istiyorum peki sizce sever mi ilerde
Ailem ona zarar verdi düğünü erteledi herşey hazirken üstelik oda soğudu ama yasanmisliklar var diye istemiyorum diyemedi sonra bana soyledi istemediğini soğuduğunu ama bende seviyorum ve bu halde evlenmek zorundayız. Yaklaşık 6 ay boyunca soğuk istemiyor sevmiyor diye düşünebilirsinizCanım benim şimdi mutlu olamaz diyemem.
Fakat şuanda sırf bu yaşanmışlıklar var diye sizinle evlendiğini varsayalım ,
ya bu adam şuanda başka biri ile de görüşüyorsa !
Ya sırf adı evlilik olsun diye evlenip 3-4 ay daha sizinle gönül eğlendirip ya ben yapamıyorum derse !
Hani bunlar sadece 1 er soru fikir olasılık.
Benim merak ettiğim neden soğuduğu belki cevaba göre daha mantıklı fikirler verebiliriz.
Ve sizinde adınız gibi emin olamanız gereken şey hayatında başka biri var mı.
Yani ne kadar sürede ayrılıp barıştınız zaman girdimi araya ,
Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar miBirliktelik yaşadınız,siz seviyorsunuz o bunu mecburiyetten kabul etti ve evleneceksiniz!
Ayrıca sevmediğini de dile getiriyor,
Çok soru soruyorum farkındayım ama yaşlar kaç?
Ailenize karşı bir öfke sonucu bunları söylüyor olabilir mi?Neden zarar verdi aileniz?Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Evet aynen öyle. Hayır gerçekten istemiyor ailem zarar vereli aylar oldu 6 ay geçti aradan suan gerçekten istemiyor sevmiyorAilenize karşı bir öfke sonucu bunları söylüyor olabilir mi?Neden zarar verdi aileniz?
Siz nişanlıyken mi birlikte oldunuz doğru mu anladım.?
Seni sevmediğini,istemediğini söyleyen biri ile asıl SEN mutlu olabilecekmisin?Evet aynen öyle. Hayır gerçekten istemiyor ailem zarar vereli aylar oldu 6 ay geçti aradan suan gerçekten istemiyor sevmiyor
Ilerde severse olabilirim ilerde sever diye düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim öyle düşündüğüm için sizce sevebilir mi ilerdeSeni sevmediğini,istemediğini söyleyen biri ile asıl SEN mutlu olabilecekmisin?
Asla sevmez.hep icinde ukte kalacak sevdigim bir kadinla evlenseydim diye dusunecek sizinle yataga girmesi bile iskence gelecek ona.belki de ilerde baskasina aşik olacak.kisacasi o evlilik sana zehir olacak.bu arada ben de gorucu usulu evlendim ama esim benim ustume titrerdi.biz birbirimize aşik olduk.etkilenmeseydim asla evlenmezdim ve en ufak bir suphem olsaydi beni sevmedigine dair atardm o yuzugu.Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?
Asla asla aslaArkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Ama bu ailenize karşı bir tavır olması gerekiyor.Ailem ona zarar verdi düğünü erteledi herşey hazirken üstelik oda soğudu ama yasanmisliklar var diye istemiyorum diyemedi sonra bana soyledi istemediğini soğuduğunu ama bende seviyorum ve bu halde evlenmek zorundayız. Yaklaşık 6 ay boyunca soğuk istemiyor sevmiyor diye düşünebilirsiniz
Dediğim gibi görücü usulü birşeydiAma bu ailenize karşı bir tavır olması gerekiyor.
Size sevgisi neden azalsın ki.
Siz anladığım kadarı ile birbirinizi sevmişsiniz fakat aile karşı gelince sevgilin bu olaylardan soğumuş.
Bunu size karşı değilde ortama karşı soğuması gerekiyordu.
Mantıken sizin ise kenetlenmeniz gerekiyordu.
İlginç bir şey olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?