Yani mutlu olması sevmesi imkansız miAtasözlerinden bazılarını severim. Bu da sevdiğim bir atasözü. "Zorla güzellik olmaz" derler. Olmuyor cidden, bazen her sevdiğimiz insan bizi sevmiyor, bazen de bizi çok seven insanları biz sevemiyoruz. Cidden sevgiyle, aşkla bir insanın yanında olmak ayrı bazı sebeplerden ya da çıkarlardan dolayı bir insanın yanında olmak ayrı. Siz ne yaparsanız yapın yanınızda sanarsınız, oysa varlığıyla yokluğu birdir. O soğukluğu gözlerinde hiç kıvılcım olmamasıyla anlarsınız. Hiçbir insanı yanınızda olmaya zorlamayın, bu hem size hem ona eziyettir.
Yani mutlu olması sevmesi imkansız mi
adam soğudum sevmiyorum diyor siz kabul ediyorsunuz bu nasıl bir mecburiyet zorundalik yaşanmışlıklar olabilir ama inanın mutsuz bir evlilik sevilmeyen bir eş olmak evlenmediginizde yasayacaklarinizdan daha zor.sevmez evlenince hatta daha kötü olur.sizi istemeyen bir adamla lütfen evlenmeyin ne yaşanmış olursa olsunYani mutlu olması sevmesi imkansız mi
Hanımefendi siz ne duymak istiyorsunuz onu söyleyinde buradaki arkadaşlar ona göre cevap versin. İmkansız diyorlar açıklama yapıyorlar hala aynı soruyu soruyorsunuz.Yani mutlu olması sevmesi imkansız mi
Olayı anlattım zatenHanımefendi siz ne duymak istiyorsunuz onu söyleyinde buradaki arkadaşlar ona göre cevap versin. İmkansız diyorlar açıklama yapıyorlar hala aynı soruyu soruyorsunuz.
Niye böyle bir evlilik yapmak ister insan oda bir soru tabi. Birde olayları anlatmadan yorum yapılmasını istiyorsunuz. Siz bir anlatırsanız belki daha rahat cevap verilebilir...
PekiOlayı anlattım zaten
Bu kısımda yanlış düşünüyorsun canım,Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Benim 22 onun 30. Evet bir hata yaptım yaptığım hatanın bedelini ödicem diyor bana üstelik beni suçlu bulmuyor ama zaten görücü usuluydu baslangicimiz. Bana kötü davranmaz çünkü mecbur olduğumu biliyor zaten inançlı birisi de ama soğudu sevmiyor ne diyorsunuz sizce ilerde mutlu olur mu sever mi yoksa hep pişmanlık duyar mi
Yani yasanmisliklar sevmeden oldu.Ve sen evlenmek zorunda biraktin oylemi?Oyle de olsa evlenmeyen evlenmez.Ilerde seversin mi dedin?Kotu bir durum ask sevgi dilenmek.Yasanmisliklar var evlenmek zorundayız evlilik olacak ilerde seversin dedim peki sizce sevebilir mi mutlu olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?