Bir erkek tarafından oynatıldım

Oynatılma deyince daha ciddi birşeyler bekledim, şükür ki olmamış. Mesajlaşmışsınız, buluşmuşsunuz öpmüş ve konuşmak istemediğini belirtmiş. Evet karaktersizmiş ama yapabileceğiniz birşey yok maalesef. Ilkler unutulmaz, acı bir tecrübe olmuş sizin için.

B

Konunun içeriğini düzelttim. Ben öpmedim ve aslında peşimden koştu diyebilirim o kadar ilgili davranıyodu ki ben de onun beni sevdiğini düşündüm. Bu yüzden bunların olmasına izin verdim. Başkasını sevdiğini söyleyince de şok oldum.

Adam denemis, belki olur niyetiyle yaklasmis ve yakinlasmis ama kafasi net olmayincada size dürüstce aciklama yapmis... Asil devam etseydi ve sevgili olup sonra ayrilsaydi hakli olurdunuz... Bosverin yolunuza devam edin...

Madem adamin sevgili olma derdi yokmus, ne b.k yemeye bulusup beraber vakit gecirmis ? Iste ben de bunu cozemedim.

Pek tecrübem yok ama bende onun davranışlarından dolayı yakında sevgili olacağız sanıyordum. Çok ilgiliydi, beni görmek için başka bir şehirden geliyordu falan. Sevgili olduktan sonra artık beni sevmediğini söylese bu kadar üzülmezdim ama böyle olunca kandırılmış gibi hissediyorum.

Adam denemis, belki olur niyetiyle yaklasmis ve yakinlasmis ama kafadi net olmayicada dize dürüstce aciklams yapmis... Asil devam etseydi ve sevgili olup sonra ayrisaydi hakli olurdunuz... Bosverin yolunuza devam edin...

Madem sevgili olmayacaktı neden öpmek istedi o zaman ben de ona anlam veremiyorum. Öpmeden önce olmayacağını bilmiyor muydu ?

Madem sevgili olmayacaktı neden öpmek istedi o zaman ben de ona anlam veremiyorum. Öpmeden önce olmayacağını bilmiyor muydu ?
Size göre sevgiliniz olmayan biriyle öpüşmek yanlış olabilir belki ona göre değildir ?

Biraz saygılı olabilirdi benim öptüğüm ilk kişi ve böyle pişman etmeseydi iyi olurdu. Ama olan oldu yapacak bir şey yok.

Aynen üzerinde bu kadar çok durmayın herkesin dediği gibi size hiçbir şey vaat etmemiş sonuçta.

Kötü bir tecrübeydi evet ama tecrübeydi ve daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.

Kolay değil ama yapacak başka bir şey de yok.

Ten uyumunu denemistir... Ne bilelim biz, herkesin tavri karakteri farklidir... Belkide bisey hissedecekmi diye denemistir, hissetmeyincede anlamistir... Yada sevgili bile olmadiginiz halde onunla öpüstünüz diye sizi elemistir...

Acı ama gerçek çocuk oynamış. Hiç düşünme bile böyle gereksiz bir tipi.
Bir daha da adı konulmayan bir ilişkide ileriye gitme Türkiyede yaşıyoruz karşındaki hakkında iyi düşüncelerde bulunmaz.

Çok iyi anladım zaten ileri gitmemem gerektiğini..

eski sevgilisini unutamaması yalan.. sen onu rahat bırak diye yalan söylemiş.. seninle biraz eğlenip bırakacaktı, ama baktı ki sen arıza çıkarcaksın hemen bitirdi.. bi de nerden tanıştınız faceten mi? o mu ekledi seni?

Adam iliski istemedigini soyleyince kirilmadin da eskisini unutamadi diye mi kirildin? Madem istemiyordu konusmasaydn sende.

Niye olmasın niye öpmesin ki sen sevgilisi değilsin bişey değilsin öpüşme sorun değil sana ona niye olsun o hiç bir anlam yüklememiştir demek ki kız rahat sıkıntı etmiyor diye öpmüştür gerisine izin versen oda olurdu erkek bu anlam yüklemez ki.

Oynatılma vs göremiyorum ben bu konuda

Evet o buldu beni. Yalan diyosun?

Benim rahat bi kız olmadığımı gayet iyi biliyordu ama ben de izin vererek tersi gibi davrandım kabul ediyorum.

Pardon ?
benım anlamadıgım arkadaşlar birbirine o derece yakınlaşabiliyor mu hangi çaga gelmişiz haberimiz yok.Yapmayın Allah aşkına bunlar zaten kaç ay konuşmuş.Arkadaş olmak ıstese cocuk nıye bunnla kaç ay konuşsn belli ki kafasına göre takılıyor arkadaş.Baktı bieşy hissedemedi eskı sevdigimi unutamadım falan basta söylesene o zamn ben öyle yorumluyorum kendimce. kaldıkı kızda anlam verememiş zaten.Geçmiş olsun güzelim konuştu konuştu canı ıstedı attı kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…