- 19 Ocak 2015
- 23
- 1
- 3
- Konu Sahibi frankfurt3
-
yaşadığınız gerçek olsa neden eski sevgilisini unutamasın ki?Bir sürü şey yaşadım sevdim de üzüldüm de. İlişkimizin adı yoktu ama sevgili gibiydik. Hayatıma giren ilk kişiydi. Ona güvendim. Onu öptüm. Sonra sevgili olmak istedim ama eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi ve beni üzmek istemediğini. Beni üzen bitmesi değil. Beni öperken eski sevgilisini unutamaması. Bir şey söyleyin lütfen. Gerçekten oynatıldım mı yoksa yaşadıklarımız gerçek miydi anlayamıyorum.
Bir sürü şey yaşadım sevdim de üzüldüm de. İlişkimizin adı yoktu ama sevgili gibiydik. Hayatıma giren ilk kişiydi. Ona güvendim. Onu öptüm. Sonra sevgili olmak istedim ama eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi ve beni üzmek istemediğini. Beni üzen bitmesi değil. Beni öperken eski sevgilisini unutamaması. Bir şey söyleyin lütfen. Gerçekten oynatıldım mı yoksa yaşadıklarımız gerçek miydi anlayamıyorum.
Adamoa öpüşürken zaten sevgili değinmişsiniz adam da açık açık söylemiş eskiyi sevdiğimi. Yani adam seninle oynamamış ama muhtemelen onun gözünde basit bi kızsınBir sürü şey yaşadım sevdim de üzüldüm de. İlişkimizin adı yoktu ama sevgili gibiydik. Hayatıma giren ilk kişiydi. Ona güvendim. Onu öptüm. Sonra sevgili olmak istedim ama eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi ve beni üzmek istemediğini. Beni üzen bitmesi değil. Beni öperken eski sevgilisini unutamaması. Bir şey söyleyin lütfen. Gerçekten oynatıldım mı yoksa yaşadıklarımız gerçek miydi anlayamıyorum.
Oynatılmak nedir yahu. Başlığı okudum dedim nasıl yani? Ama kandırılmak yada duygularınizla oynanması anlamında yazmışsınız.
Ben ortada duygularınızla oynandığınızı yada kandırıldığınızı düşünmeniz gereken bir durum göremedim. Baştan unutamadım demiş, size yaklaşmamış siz yakınlaşmışsınız.
Bir sürü şey yaşadım sevdim de üzüldüm de. İlişkimizin adı yoktu ama sevgili gibiydik. Hayatıma giren ilk kişiydi. Ona güvendim. Onu öptüm. Sonra sevgili olmak istedim ama eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi ve beni üzmek istemediğini. Beni üzen bitmesi değil. Beni öperken eski sevgilisini unutamaması. Bir şey söyleyin lütfen. Gerçekten oynatıldım mı yoksa yaşadıklarımız gerçek miydi anlayamıyorum.
Oynatılmak nedir yahu. Başlığı okudum dedim nasıl yani? Ama kandırılmak yada duygularınizla oynanması anlamında yazmışsınız.
Ben ortada duygularınızla oynandığınızı yada kandırıldığınızı düşünmeniz gereken bir durum göremedim. Baştan unutamadım demiş, size yaklaşmamış siz yakınlaşmışsınız.
Onu öptüm demek başka , beni öptü demek başka anlam taşır. Ne yazıyorsaniz ona yorum yapıyorum, yanınizda degildim haliyle kim kimi öptü bilemiyorum.Hayır yakınlaşan oydu ve eski sevgilisini unutamadığını sonunda söyledi sadece bitirseydi oldu bitti diye bakabilirdim ama başkasını sevdiğini söyleyince benimle gönül eğlendirdiğini düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?