Bir erkek tarafından oynatıldım

frankfurt3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
23
1
3
Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehre geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)

Son düzenleme:
yaşadığınız gerçek olsa neden eski sevgilisini unutamasın ki? biraz mantık

adam eski sevglisini unutamadığını söylemiş. üstelk ad koymamasına rağmen siz sevgli gibi davranmışsınız öpmüşsünüz. bence oynatılan kmse yok adam size sennle sevgili olacağım dye brşey dememiş sonuçta

olmamış uzatmayın.suçlu sizsiniz

Öptüğü an eski sevgilisini düşünüyor olması gerekmez ama adam unutmamış işte, ilişki içine de girmemiş. Üstünde kafa yormanın gereği yok.
Oynatıldığınızı da düşünmüyorum, adam size bir şey vaat etmemiş ki.

Oynatılmak nedir yahu. Başlığı okudum dedim nasıl yani? Ama kandırılmak yada duygularınizla oynanması anlamında yazmışsınız.
Ben ortada duygularınızla oynandığınızı yada kandırıldığınızı düşünmeniz gereken bir durum göremedim. Baştan unutamadım demiş, size yaklaşmamış siz yakınlaşmışsınız.

Adamoa öpüşürken zaten sevgili değinmişsiniz adam da açık açık söylemiş eskiyi sevdiğimi. Yani adam seninle oynamamış ama muhtemelen onun gözünde basit bi kızsın

Hayır yakınlaşan oydu ve eski sevgilisini unutamadığını sonunda söyledi sadece bitirseydi oldu bitti diye bakabilirdim ama başkasını sevdiğini söyleyince benimle gönül eğlendirdiğini düşündüm.

zaten sevgili değilmişsiniz ki adam size bir vaadde bulunmamış. Ayrıca adı konmadan öpmeseydiniz ya da öptürmeseydiniz böyle düşünecekseniz.

Bence bu kadar ayrıntılı düşünme. Sonuçta sana karşı bir şans vermiş ama olmamış, sonrasında seni kullanmak istememiş cinsel anlamda değil her anlamda, sana karşı dürüst olmuş. Bence gayet net, düşünmemeye çalış.

Bende başlığı okuyunca "ahaa Dansöz Didem konu mu açmış ?" diye düşündüm yeminlen.

:)

Onu öptüm demek başka , beni öptü demek başka anlam taşır. Ne yazıyorsaniz ona yorum yapıyorum, yanınizda degildim haliyle kim kimi öptü bilemiyorum.
Zaten kandırılmış falanda degilsiniz. Unutamamışsa selametle deyip geçin. Bu kadar üzülmeye değmez

Yasin kaç inan çok merak ettim. Ergen yaslarda olduğunu tahmin ediyorum. Öncelikle ortada oynatilmak namina hiçbirşey yok. Çocuk eski sevgilisini unutamamis. Onu öpmüş olman bunu değiştirmez. Cikmadigin çocuğu niye opuyorsun ayrıca fazlaca garip değil mi ? Baskasini seven bir çocuğu kalbine gömüp yoluna bakacaksin tek yapilmasi gereken bu. Kafani boyle şeylere fazla takma. Kendini, kalbini ve beynini yillarini verip de gerçekten parmakta oynatildigin iliskilere sakla o zaman çek acini pasa pasa. Boyle 2 gunluk iliskiler icin degil. Hakkında hayirlisi olsun.

Adam acikca soylemis bence ortada kandirilmak felanda yok ..
Sen biraz fazla anlam yuklemissin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…