Bir erkek tarafından oynatıldım

Böyle deme ya konuştu bi kenara attı diye. O kadar da kötü değildir heralde.

Canım bunu tek sen yaşamıyosun o yuzden bu konunun üstünde fazla durma zatenm izin verip hata yapmışsın buda senın uzulmene sebep olmuş.Yaşın kaç bilmiyorum ama bir dahakıne iyice tanı .Kötüğülügüne iyiliğine hiç bir sey dıyemem tanımıyorum nihayetinde.Sadece senin anlattıgına göre yorum yaptım ben

Benim rahat bi kız olmadığımı gayet iyi biliyordu ama ben de izin vererek tersi gibi davrandım kabul ediyorum.

Bunu bilmiyormuş denemiş görmüş baktı sen sevgili olalım diyorsun ha bu kız başıma kalacak ya da bana yıkacak kendini demiş eski sevgili yalanını atmış

Anlamadım kendimi neden ona yıkıyorum?

Onun düşünceleri ile senin düşüncelerin bir değil eğlenmek istemiş kapıyı aralamışsın birden hadi sevgili olalım demişsin oda yan çizmiş olay bu oynama vs yok ortada

evet cocuk senle resmen oynamis. umutlarinla oynamis. bukadar konusmasi bulismasi opmesi kanka ayagina degildir heralde sana sevgililik sozu vermesine gerek yok. bu yonde oldugunu herkez bilir resmen umit verip kalleslik yapmis. sen kizsin tabiki aska umitlenicen takilmaya deil oda bunu iyi biliordur. ama niyeti oynamak hatta negotursem kardir. ustune gitmeseydinndevam etseydin senddnncinsel anlamda daha yakinlasmak isterdi . endogrusunu yapmissin. bu cocuktan hicbisey olmazdi

Keşke daha öncesinde üstüne gitseydim.. Ama keşke demek hiç bir işe yaramıyor malesef..

bence bir daha onunla görüşme ya da konuşma. adamın sevgilisi olabilir. bana sanki eski sevgilisini unutamamış ayağına yatıyor gibi geldi. senin boşluğundan yaralanıp yakınlaşmaya çalışmış. iyi niyetli olsaydı hoşlandığını söyler. sevgili olalım derdi. doğrudan öpmeye çalışmazdı. tehlikeli biri... uzak durmalısın.

Seninki gibi yoğun hissetmemiş demek ki , erkekler bizim gibi değil bir şey hissetmeden de öper koklar maalesef.

Hissetmemiş olabilir ama hissetmiş gibi yapması üzdü. Bana karşı bir şey hissetmediğini belli etseydi bırak öpmeyi cevap bile vermezdim ama o kadar yakın ve ilgiliydi ki insan ne düşüneceğini şaşırıyor.

peki ama sana 'sevgililik/iliski istemiyorum' deyince, neden hala devam ettin sevgili modu takilmaya?

sen adamla oynamışsın işte ne güzel, öptürmüş koklatmış kendini adam. belli ki yollu bir adammış. bu kadarını vermiş, bu kadarını kopardığın kardır. yollu adam, şimdi yürüyüp gidebilir. senin gözünde basit bir adam olmuştur büyük ihtimalle, anlarım. sonuçta onla bunla oynaşan basit adamı zaten napacaktın? iyi olmuş allah'ın yollusunun sana ayakbağı olmadan çekip gittiği.

Unutamamis falan hikaye
Bence ondan hiç ayrulmadi bile
Senlede takildi güzel vakit gecirdi
Seni daha ilk bulusmada opusmek istemesi irite etmeliydi.erkekler ilk gunden bunlari yaparsa ciddi iliski düşünmüyor demektir
Neyse bosver unut gitsin

O senle oynamış evet ama sende buna müsade etmişsin. Üzgünüm arkadaşım bile isteye lades demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…