- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
- Konu Sahibi frankfurt3
-
Niye olmasın niye öpmesin ki sen sevgilisi değilsin bişey değilsin öpüşme sorun değil sana ona niye olsun o hiç bir anlam yüklememiştir demek ki kız rahat sıkıntı etmiyor diye öpmüştür gerisine izin versen oda olurdu erkek bu anlam yüklemez ki.
Böyle deme ya konuştu bi kenara attı diye. O kadar da kötü değildir heralde.Pardon ?
benım anlamadıgım arkadaşlar birbirine o derece yakınlaşabiliyor mu hangi çaga gelmişiz haberimiz yok.Yapmayın Allah aşkına bunlar zaten kaç ay konuşmuş.Arkadaş olmak ıstese cocuk nıye bunnla kaç ay konuşsn belli ki kafasına göre takılıyor arkadaş.Baktı bieşy hissedemedi eskı sevdigimi unutamadım falan basta söylesene o zamn ben öyle yorumluyorum kendimce. kaldıkı kızda anlam verememiş zaten.Geçmiş olsun güzelim konuştu konuştu canı ıstedı attı kenara
Benim rahat bi kız olmadığımı gayet iyi biliyordu ama ben de izin vererek tersi gibi davrandım kabul ediyorum.
Anlamadım kendimi neden ona yıkıyorum?Bunu bilmiyormuş denemiş görmüş baktı sen sevgili olalım diyorsun ha bu kız başıma kalacak ya da bana yıkacak kendini demiş eski sevgili yalanını atmış
Anlamadım kendimi neden ona yıkıyorum?
Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehire geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)
Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehire geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)
evet cocuk senle resmen oynamis. umutlarinla oynamis. bukadar konusmasi bulismasi opmesi kanka ayagina degildir heralde sana sevgililik sozu vermesine gerek yok. bu yonde oldugunu herkez bilir resmen umit verip kalleslik yapmis. sen kizsin tabiki aska umitlenicen takilmaya deil oda bunu iyi biliordur. ama niyeti oynamak hatta negotursem kardir. ustune gitmeseydinndevam etseydin senddnncinsel anlamda daha yakinlasmak isterdi . endogrusunu yapmissin. bu cocuktan hicbisey olmazdi
Keşke daha öncesinde üstüne gitseydim.. Ama keşke demek hiç bir işe yaramıyor malesef..evet cocuk senle resmen oynamis. umutlarinla oynamis. bukadar konusmasi bulismasi opmesi kanka ayagina degildir heralde sana sevgililik sozu vermesine gerek yok. bu yonde oldugunu herkez bilir resmen umit verip kalleslik yapmis. sen kizsin tabiki aska umitlenicen takilmaya deil oda bunu iyi biliordur. ama niyeti oynamak hatta negotursem kardir. ustune gitmeseydinndevam etseydin senddnncinsel anlamda daha yakinlasmak isterdi . endogrusunu yapmissin. bu cocuktan hicbisey olmazdi
bence bir daha onunla görüşme ya da konuşma. adamın sevgilisi olabilir. bana sanki eski sevgilisini unutamamış ayağına yatıyor gibi geldi. senin boşluğundan yaralanıp yakınlaşmaya çalışmış. iyi niyetli olsaydı hoşlandığını söyler. sevgili olalım derdi. doğrudan öpmeye çalışmazdı. tehlikeli biri... uzak durmalısın.Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehire geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)
peki ama sana 'sevgililik/iliski istemiyorum' deyince, neden hala devam ettin sevgili modu takilmaya?Aslında ilişki bile diyemeyeceğim. 5 aydır beraberdik. İnternetten tanıştık. Farklı şehirlerde oturuyoruz ve ikimiz de ailemizden ayrı şehirlerde okuyoruz.Sıkılmadan sürekli mesajlaşıyorduk. Sonra birgün benim okuduğum şehire geldi (Abisi buradaydı). Buluştuk iki gün üstüste. Buluştuğumuzda güzel vakit geçiriyorduk. Birbirimizi seviyorduk ama farklı biçimlerde. Başlarda ikimiz için de sadece arkadaşlıktan ibaret olan ilişkimiz benim için farklı şeylere dönüştü. Ama bunun sorumlusu o. Sevgili olmadığımız halde beni öpmek istedi. Ben de sevdiğim için yanlış olsa da kendime engel olamadım. Bu buluşmadan sonra bir kere daha buluştuk. Zaman geçtikçe sevgili olalım demesini bekledim(Aslında sadece ismi yoktu ilişkimizin). Ama demedi. Sordum açık açık neden sevgili değiliz diye. Bana ilişki istemediğini söyledi. Anlam veremesem de bir şey söylemedim. Günler böyle geçerken ben de biraz üstüne gidiyordum. Neden sevgili olmadığımızla ilgili. Sonra bir gün eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Artık konuşmamamız gerektiğini ve eğer sevgili olursak bitince daha çok üzüleceğimi falan. Gerçekten sinirlendim. Aslında ben de artık konuşmamız gerektiğini söylemiştim ama eski sevgilisini unutmadan benimle bir şeyler yaşaması gerçekten kırdı. Şunu da belirteyim hayatımdaki ilk kişi. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Yollarımızı ayırdık. Artık onu geri istemiyorum ama benimle oynayıp oynamadığını bilmek istiyorum. (Konuyu daha ayrıntılı yazmak istedim yanlış anlaşılmaması için)
İlişki istemiyorum dediğinde mesafeli devam ettim ve kısa bi süreydi. Düşünmek için biraz bekledim seviyordum çünkü hemen bırakamadım.peki ama sana 'sevgililik/iliski istemiyorum' deyince, neden hala devam ettin sevgili modu takilmaya?
seni oynatmamis baslikta yazdigin gibi.. acikca belli etmis aslinda kendini..İlişki istemiyorum dediğinde mesafeli devam ettim ve kısa bi süreydi. Düşünmek için biraz bekledim seviyordum çünkü hemen bırakamadım.
Hissetmemiş olabilir ama hissetmiş gibi yapması üzdü. Bana karşı bir şey hissetmediğini belli etseydi bırak öpmeyi cevap bile vermezdim ama o kadar yakın ve ilgiliydi ki insan ne düşüneceğini şaşırıyor.
sen adamla oynamışsın işte ne güzel, öptürmüş koklatmış kendini adam. belli ki yollu bir adammış. bu kadarını vermiş, bu kadarını kopardığın kardır. yollu adam, şimdi yürüyüp gidebilir. senin gözünde basit bir adam olmuştur büyük ihtimalle, anlarım. sonuçta onla bunla oynaşan basit adamı zaten napacaktın? iyi olmuş allah'ın yollusunun sana ayakbağı olmadan çekip gittiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?