- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sorunu hissetmediler pek cunku evi terkedislerinde zaten bebeklerdi veya kucuk cocukşimdi arayıp sormuyomuş bile. peki çocuklar mutlumuydu, onlar için katlandığına değdiğimi. evdeki sorunu hissetmiştir çocuklar
Yazdıklarınıza empati yapınca kendi adıma yapacağımı söyledimYurtdisina onunla evlenip gidince orda yalniz parasiz olunca 2 bebekle o kadar kolay olmadi dediginiz sey
Aynen istemeyen sevmeyen bir koca nasil memnun edilir ki? Adamin onune dunyayi sersem de gozu disardaydi ben napabilirdim bir kadin bir anne olarak?çocuklar için neden zorlarlar bu kadınları anlamıyorum.sonra birde kadını suçlarlar kocanı memnun edemedin diye.istemeyen bir koca nasıl memnun edilir ki.kocasına küsünce evine geri dönsün diye gözünün içine bakan aileler elleri ile şeytana teslim edip bu kadın şeytan gibiydi zaten derler.
Öper başıma koyardım, bundan daha özel bi hayvan zor bulunur!!
Üstüne daha birşey söylenmez"Ben nasıl bir malım ki halen bu adama katlanıyorum?"
Diye düşünürdüm !
Bisey bekledigim yok evi terkettim zaten bosaniyoruzÜstüne daha birşey söylenmez
4. Aldatılmayı bekle bacikom. Boynuzlar arşa değmiş.
Ne güzel işte. İnşallah kurtulursun pislikten. Elin kadınıyla olup gelip sana hastalık mı bulaştırsın bide.Bisey bekledigim yok evi terkettim zaten bosaniyoruz
Evet uckurunun derdinde tam bi pislikNe güzel işte. İnşallah kurtulursun pislikten. Elin kadınıyla olup gelip sana hastalık mı bulaştırsın bide.
Bu kez kararından dönme. Kendini de üzme. Mutlu ol.
2 sinide aldim o vicdansiza birakamadimÇocuk baba olmadan da mutlu büyür valla. Ama anne olmadan mutlu büyüyemez.
Zaten böyle karakterde olan bi adam çocuklarına ne verebilir ki?
Sana kocalık yapmaktan aciz, çocuklara da babalık yapmıyordur büyük ihtimal.
Zaten canı istediğinde evi terkedebilen bi adamın yokluğu onları çokta etkilemez alışmışlardır yokluğuna.
Anneleri her daim yanında olsun yeter çocuklara. Öyle bi evlilikte zaten mutlu büyüyemezler.
Çocuklar için evli kalarak onlara daha büyük kötülük ediyorsun.
Evi terkederken çocuklarını da aldın değil mi? Hiç bahsetmemişsin de.
Caresizdim yurtdisinda ailem yoktu orda ondan gelen paraya muhtactimSuç sizde; yediği her haltı kabullendiğiniz için...
10 yıl boyunca hayatınızı sıfırdan kurmak, çocuklarınıza bakabilecek maddi güce kavuşmak için yeterli b ir süre.Caresizdim yurtdisinda ailem yoktu orda ondan gelen paraya muhtactim
2 bebegim vardi onlara bakan yoktu calisamadim krese koysam 2 bebegi nerdeyse tum maasim krese gidecekti ustelik kiradaydim
Mecbur kaldim yutmaya
Duzelir belki diye bir umut bekledim
en kötüsü aldatma olmuş keske ayrilsaydiniz ama eşiniz duzelmediyse hala geç değilAslinda 11 yanlis yazmisim
Aptalim demi 11 senemi heba ettigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?