Bir es dusunun ki

çocuklar için neden zorlarlar bu kadınları anlamıyorum.sonra birde kadını suçlarlar kocanı memnun edemedin diye.istemeyen bir koca nasıl memnun edilir ki.kocasına küsünce evine geri dönsün diye gözünün içine bakan aileler elleri ile şeytana teslim edip bu kadın şeytan gibiydi zaten derler.

onun laflarına kulak asmaz
hala neden soyadını taşıdğımı
elimi kolumu bağlayan ne olduğunu ve beni bağlayan şeylerden nasıl kurtulmam gerektiğini sorardım kendime

sizin kendinize sorduğunuz soru bile kendinize hakaret bilin istedim

Yurtdisina onunla evlenip gidince orda yalniz parasiz olunca 2 bebekle o kadar kolay olmadi dediginiz sey
Yazdıklarınıza empati yapınca kendi adıma yapacağımı söyledim
Şartlarınızı yazmamışsınız.

Peki 10 sene sonra şartlarınız iyileşmedimi.ilk sene yabancı yer insanlar falan tamam

Bulunduğunuz ülke sahip çıkmıyormu madur kadınlara

Aynen istemeyen sevmeyen bir koca nasil memnun edilir ki? Adamin onune dunyayi sersem de gozu disardaydi ben napabilirdim bir kadin bir anne olarak?

2 sinide aldim o vicdansiza birakamadim

Suç sizde; yediği her haltı kabullendiğiniz için...
Caresizdim yurtdisinda ailem yoktu orda ondan gelen paraya muhtactim
2 bebegim vardi onlara bakan yoktu calisamadim krese koysam 2 bebegi nerdeyse tum maasim krese gidecekti ustelik kiradaydim
Mecbur kaldim yutmaya
Duzelir belki diye bir umut bekledim

Son düzenleyen: Moderatör:
10 yıl boyunca hayatınızı sıfırdan kurmak, çocuklarınıza bakabilecek maddi güce kavuşmak için yeterli b ir süre.
Ne diyim Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…