• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir es dusunun ki

Çok aptalim nasıl akillanirim diye dusunurum niye ezdiriyorsun kendini onca şey yapmış ne bekliyorsun o adamdan ne bağlıyor seni o adama yapmayın yeter artık ya hemcimsiniz üzülüyorum ama aldatilmaya mi bekliyorsunuz hala anlamiyorum

"Ben nasıl bir malım ki halen bu adama katlanıyorum?"
Diye düşünürdüm !
yorumumun konuyla alakası pek yok konu sahibinden özür dilerim ama genelde bu forumda konulardan cok sizin yorumlarınız dikkatimi cekiyo gercekten çok iyi bi mizaha sahipsiniz söylemeden gecemicem :) konu sahibi bence sizde 10 yıl sonrada olsa sorgulamaya ve esinizi farketmeye basladıysanız artık bosanmanız gerektıgını de farkedin ve eger böyle bir egileme kalkıstıysanızda asla geri adım atmayın kurtulun o adamdan Allah yardımcınız olsun En Büyük KK

yorumumun konuyla alakası pek yok konu sahibinden özür dilerim ama genelde bu forumda konulardan cok sizin yorumlarınız dikkatimi cekiyo gercekten çok iyi bi mizaha sahipsiniz söylemeden gecemicem :) konu sahibi bence sizde 10 yıl sonrada olsa sorgulamaya ve esinizi farketmeye basladıysanız artık bosanmanız gerektıgını de farkedin ve eger böyle bir egileme kalkıstıysanızda asla geri adım atmayın kurtulun o adamdan Allah yardımcınız olsun En Büyük KK
Ben hep duzelsin diye bekledim ama duzelmek ne kelime biraz durdu yine yapti yine yine kotuler kendilerine firsat verildikce daha da azarmis dogruymus

Ben hep duzelsin diye bekledim ama duzelmek ne kelime biraz durdu yine yapti yine yine kotuler kendilerine firsat verildikce daha da azarmis dogruymus
emin olun o düzelmesi için şans verdiğinzin bile farkında değildir siz caresizsiniz onunla kalmaya mecburmussunuz gibi gidemiyorsunuz diye algılamıstır ve bu rahatlıkla düzelmek ne kelime daha da ileri gidiyordur. Kendinizden ve cocuklarınızdan daha fazla taviz vermemelisiniz bu adama :110:

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
Sanırım artık bu duruma alışmışsın.insanların fikrini sormaya gerek kalmamış.en iyisi yine bildiğini yap.

Ilkinde zaten bitirdim ben ama manyak geri aradi beni pisman oldugunu birlesmek istedigini degistigini falan soyledi benim hatam ona ilk ayriliktan sonra inanmak oldu zaten her seni istemiyorum deyisinde beni terketti ayrildik ve birlestik sonradan
bir insan bir kere inanır ve affeder. 8 kere affetmenin bahanesi sadece çocuklar olamaz.
başka şeyler olmalı bu evliliği sürdürmek için.

10 yilda 5 kez sizi istemedigini soyleyip terkeden ve 3 kez de farkli kadinlarla sizi aldatan esiniz hala sucu sizde bulsa napar ne dusunurdunuz
hiçbişey düşünmezdim çünkü düşünecek kapasitem olsa bunu kendime yaptırmazdım...

Cocuklar icin katlandim ama artik dayanamadim son terkedisinde bende evimi terkettim
Türkiyedeki birçok kadının boşanmama gerekçesi bu lütfen rica ediyorum yapmayın. Evli değilim. Elbette buradan yorum yapmak kolay ama şöyle de bir gerçek var türkiyede bir kadın anne olunca tamamen kendisini unutup çocukları için yaşamaya başlıyor. Bu çok sağlıksız ve insafsız bir tutum. Sizde bir cansınız beden ruh duygu taşıyan bir can. Neden kendinizi bu kadar hiçe saydınız? Boşanmadınız diye çocuklarınız daha mı mutlu oldu? Yanlış anlamayın lütfen sadece biraz bunun üstünde düşünün. Acaba siz kendi mağduriyetinizi yaratmış olabilirmisiniz? Öğrendikten sonra kocanızla yolları ayırsaydınız bu arsızlığa daha fazla şahitlik etmek zorunda kalmazdınız. Bundan sonrası için kendi yolunuza gidin bence kolaylıklar diliyorum.

Türkiyedeki birçok kadının boşanmama gerekçesi bu lütfen rica ediyorum yapmayın. Evli değilim. Elbette buradan yorum yapmak kolay ama şöyle de bir gerçek var türkiyede bir kadın anne olunca tamamen kendisini unutup çocukları için yaşamaya başlıyor. Bu çok sağlıksız ve insafsız bir tutum. Sizde bir cansınız beden ruh duygu taşıyan bir can. Neden kendinizi bu kadar hiçe saydınız? Boşanmadınız diye çocuklarınız daha mı mutlu oldu? Yanlış anlamayın lütfen sadece biraz bunun üstünde düşünün. Acaba siz kendi mağduriyetinizi yaratmış olabilirmisiniz? Öğrendikten sonra kocanızla yolları ayırsaydınız bu arsızlığa daha fazla şahitlik etmek zorunda kalmazdınız. Bundan sonrası için kendi yolunuza gidin bence kolaylıklar diliyorum.
Haklisiniz cokca caresizlik ve cokca merhamet vicdan sahibi olmam buna dayanmama sebep oldu. Hala kosullarim ayni ama daha fazla cekmeye gucum kalmadi icim artik almadi guven kalmadi

Suclusun...
Neden mi ?
Seni bir degil iki degil uc degil dort degil tam bess kez istemedigini soyleyen

Uc kez baska kadinla aldatan bir adamla hala evli oldugun icin..

Cocugun olmus olsa bile bu kadarina katlanilmaz. Kendine saygini geri kazanman ve gururunu dusunup ayrilman lazim. Iyi dayanmissin tebrik ederim

çocuklar babasız büyüyünce ne oluyo biri bana anlatsın ben de bileyim şu kadınların kendilerini aldatan döven eden heriflerle hala evli kalmasını?

şüphesiz hoş bişey değildir ama insanın bu kadar gururunu çiğneyip atacağı bişey değildir heralde şu babalık.

kaldı ki eşini düzenli olarak aldatan bi adam ne kadar iyi baba olabilir. zaten iyi bi baba ise boşansa bile çocuklarına sahhip çıkar.

burdaki kadınların çoğunun babalıkta anladığı adamın akşam eve gelip para filan bırakması bence.

algınızı değiştirin.
adam onu bile yapmıyormuş ki
nafaka vermem de vermem diye söyleyip duruyormuş kendi yurt dışında kadınla çocuklar ülkede
o babalığın düşünen anlamını bile yapmıyor adam

Bi Allahin kulu da cocuklar icin aldatilmayi affetmeme iyi yapmissin demedi hayret bi aptal benmisim demek
onu diyen kadınlar kendi mutsuz evliliklerinde boğuluyor çünkü yazamıyorlar ne kadar çocuğum için boşanmyorum diyen varsa aslında kendi istemiyordu boşanmayı çocukları bahane ediyordu

Suclusun...
Neden mi ?
Seni bir degil iki degil uc degil dort degil tam bess kez istemedigini soyleyen

Uc kez baska kadinla aldatan bir adamla hala evli oldugun icin..

Cocugun olmus olsa bile bu kadarina katlanilmaz. Kendine saygini geri kazanman ve gururunu dusunup ayrilman lazim. Iyi dayanmissin tebrik ederim
Dogru bukadari cocuk icin bile cekilmez

Bu durumda 10 yıl evli kalıp kendimi bu duruma maruz bıraktığım için kendime çok kızarım. Kendinize zarar veriyorsunuz. Birde terbiyesizce sizi suçluyor allah bilir kadın olsaydın da elinde tutabilseydin beni der klişe sözleri..

Back
X