Ev eski olduğu için kira getirisi çok değil Malesef muhit iyi olsa bileİyi bir muhitse kira geliri de iyidir. Birikmiş paranız da varmış. Biraz zorlayarak kredi çekip yine o muhitte ev almak için çabalayabilirsiniz. Kira krediyi karşılar. Gerekirse üstünü de tamamlarsınız. Zorlanırsınız ama kredi elbet biter siz de alıştığınız muhitten vazgeçmemiş olursunuz.
Sattırmaya çalışmıyorum sadece ev baya eskiYanlış anlamayın ama ben de bu mantığı anlamıyorum. O ev kayınvalidenin, neden sattırmaya çalışıyorsunuz? Kadın niye durduk yere evini satsında parasını size versin? Hayır bir de anladığım kira da ödemiyorsunuz. Daha ne?
Ya da o evi eşinize verdiler de tapuyu mu üerine yapmadılar?
Kayınpederim şeker gibi bir insandır hep idare edendir sessizdir ve ezilen taraftır Malesef konunun detaylarını bilmediğiniz için yorum yapıyorsunuz anlıyorum ama yine de şunu bilmelisiniz ki olayın iç yüzü sandığınız gibi değilKadın kayınpederinizin eşi evlatlarının annesi. Şimdi eşiniz ev alsa tapusu size ait olsa böyle konuşulmasını hazmedebilcek miydiniz? Ben gelinime otur diye ev vericem hanımefendi böyle konuşucak.. Ben bu adamın kahrını çekmişim onca hakkım geçmiş, sonra gelin hanım kayınpederimin kazandığı parayla ev alınmış sadece kaynanamın adı yazıyo tapuda diycek. Sen kimsin hadsiz derler insana.
Keşke kayınvalide de dünyaya bir kere geliyorum modunda olsaydı. Oturduğunuz evi satar bir güzel yerdiKayınpederim çok düşünceli ince ruhlu biraz da bu dünyaya bir kere geliyorsunuz mutlu olun modunda bir insan tabi belki satmazdı ama bana öyle geliyor
+1000Keşke kayınvalide de dünyaya bir kere geliyorum modunda olsaydı. Oturduğunuz evi satar bir güzel yerdi
peki siz iç yüzünü biliyo musunuz olanların? Adam gençliğinde çok fenaydı belki de. Kimbilir neler yaşadılar.. Bende çok eziyetli bi evlilik hayatı yaşadım, eşim sonradan toparladı çok şükür, gerçi hala ara ara cozuttuğu oluyo. Benim oğlumun bile haberi yok aramızda geçenlerden kaldi ki bundan 20 25 yıl sonra hayatımıza gircek gelin hanım böyle konuşsa çok sinirlerim.Kayınpederim şeker gibi bir insandır hep idare edendir sessizdir ve ezilen taraftır Malesef konunun detaylarını bilmediğiniz için yorum yapıyorsunuz anlıyorum ama yine de şunu bilmelisiniz ki olayın iç yüzü sandığınız gibi değil
Evet biliyorum çocukluk arkadaşım aynı zamanda eşimpeki siz iç yüzünü biliyo musunuz olanların? Adam gençliğinde çok fenaydı belki de. Kimbilir neler yaşadılar.. Bende çok eziyetli bi evlilik hayatı yaşadım, eşim sonradan toparladı çok şükür, gerçi hala ara ara cozuttuğu oluyo. Benim oğlumun bile haberi yok aramızda geçenlerden kaldi ki bundan 20 25 yıl sonra hayatımıza gircek gelin hanım böyle konuşsa çok sinirlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?