Ben de hep diyorum ki bu ahırdan bozma evlere bu fiyatlari kim biçiyor.
Bir kişiyi görmüş oldum.
Eve köpek bağlasan durmaz, banyosu kötü, her şeyi kötü,apartman kötü. Belki ilk depremde yıkılacak. Bu devirde iki bin liraya oturacak kiracı bulamıyorsunuz. Üstelik büyük şehirde,önünden metro geçen yerde de değil,küçük şehrin gecekondu mahallesi. Öyle kötü bir ev ama iki milyona satma hayali kuruyorsunuz.
sevdigim bir üyesiniz ama sevmediğim bir zihniyetiniz var.
Zaten böyle ev sahipleri sisire sisire , sisire sisire emlak balonu böyle oldu.
Emlak piyasası beni eşimden dostumdan akrabamdan tiksindirdi. Her şey pahalı diye hükümeti eleştiren bir aile dostumuz geçen sene kiralar da böyle değilken çingene Mahallesi'ndeki evi için 'benden kötü evler 7ye verilmiş,ben 8e vereceğim,banyom mutfağım yapili' demeye başladı, hak hukuk Allah kitap agzindan düşmeyen insanlar kiracısıni atıp üç katına yenisine verme derdine düştü.
Sonra 'ulke neden bu halde'
Eline minicik fırsat geçince fahiş fiyattan kar etme derdinde. Eline büyük fırsat gecenlere kimse laf etmemeli

Konuya gelince , madem evi iki milyona satma arzunuz var o zaman bari paraya kıyın deprem raporu çıkartın, evi incelesinler. Eğer sağlamsa kredi çekin banyoyu ,tesisatı, bitmediyse parke kapı dogalgazi halledin, kuflerini giderin, yalıtımını yapın, bir de güzel boyayın. Çiçek gibi evinizi satışa sunun, güzel bir alıcı bulun.
Ev sağlam değilse de yetkili kurumlara bir danişin, size konuyla ilgili bir yardımları vs olacak mı, nasıl olacak bu işler diye.
Yazık günah, iki milyon verip alan insana mezar olmasın eski püskü ev