• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evlilik hikayesi.. Boşanmak mı?? Boşanmamak mı???

svl22

ya hep yada hiç...
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
169
1
68
İzmir
Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...

Boşanmak. Aileniz arkanızda, işiniz gücünüz var. Boşanmak. Kesinlikle boşanmak. Dayaktan bahsediyoruz. Asla iflah olmaz.

Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...

çook çook üzülerek okudum..helede ailenin son yorumuna içim burkuldu...anne baban sana kıyamıyor el bebek gül bebek büyütüyor elin şerefsizi gelsin sana şiddet uygulasın... :20: en iyisini yapmışsın canım hakkında hayırlısı olsun :34:

bu yazdıklarınız karşısında ,sorduğunuz bu soru anlamını yitiriyor.
korkunuz ayakkları yere basan ,ailesinin desteği arkasında,boşanmış bir kadın olmak mı, yoksa bu evliliği(zulmü) yaşamak mı ?

bu durumda bisanmamak dusunceniz sacma gekdi niye bosanmiycaksiniz daha fazla hakaret dayak iyip ailenizin dedigi gibi ölene Kadar beklemek icinmi?Daha ilk gunden baslamis sorunlar hadi bir kere sinir harbi kontrol edemedi kendini vurdu dicem(Gerci onun bile affi olmaz bana göre)ama belli ki esiniz yaptigindan ders cikaramayan ,akillanmayanlardan .

öyle kafam karışık ki, öyle severek evlendim ki, neden böyle hep kadınlar eziliyor, bıktım kv den ondan bundan çalışıyorum, mesleğim var, sadece boşanma sonrası ürkütüyor beni ama böyle devam etmeyi kendime de yediremem artık hep sustum, aileme hiç bahsetmedim ama artık onlarda biliyor..

Ben şiddeti 5 yıl yaşadım.İnan asla düzelmiyor. Öfke kontrolü en zor şeydir. Sakın kendini kandırma, boşanıyorsa hemen düşünmeden üzülmeden boşan. Kurtul.

Ben şiddeti 5 yıl yaşadım.İnan asla düzelmiyor. Öfke kontrolü en zor şeydir. Sakın kendini kandırma, boşanıyorsa hemen düşünmeden üzülmeden boşan. Kurtul.

Arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylüyor, insan sevdiğine bunu yapar mı?? şimdi çocuğum yok inanıp dönersem ailem mahvolcak sürekli beni düşünecek acaba bana birşey yapar mı diye??

Arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylüyor, insan sevdiğine bunu yapar mı?? şimdi çocuğum yok inanıp dönersem ailem mahvolcak sürekli beni düşünecek acaba bana birşey yapar mı diye??

Bu çok haklı bir endişe olur ve şiddet bitmeyen bir şey. Çocuğunun olmaması büyük bir avantaj, hiç arkana bakma, bu şekilde hayat geçmez. Ortada sevgi falan yok, sakın inanma hatasına düşme

Benim eşimde aynısını söyler hatta onun ki sevdaymış. İnanma bu palavralara... Hasta bu insanlar çocuk sahibi olmadan kaç kurtul.

Yoruldum artık üç aşağı beş yukarı herkes mi aynı şeyleri yaşıyor bilemedim artık günümüzde evlilikler kalmadı sanırım. Ben sevgi istedim, beni sahiplensin istedim, ama.. ooof of nediyebilirim ki??

Yoruldum artık üç aşağı beş yukarı herkes mi aynı şeyleri yaşıyor bilemedim artık günümüzde evlilikler kalmadı sanırım. Ben sevgi istedim, beni sahiplensin istedim, ama.. ooof of nediyebilirim ki??

bile bile lades demenin bi anlamı yokki
adamın degişmeyecegi kesin
gözün mpr dudagın patlak neden işe gideceksin
annene babana yazık günah degilmi
evladına bişey olacak korkusuyla yaşamak ne kadar zor tahmin bile edemezsin(bunu yanlış anlamayın lütfen)
bu adam ne seni nede senin karnında taşıyıp doguracagın çocugu hak etmiyor

boşanma ve sonrası nasıl oluyor hayat lütfen bana bir akıl verin zaten altı aydan beri psikolojik tedavi görüyorum bu yüzden deprosyana girdim:(

selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...

ailen çok doğru söylemiş
sende bitir bu işi

Arkadaşım boşanmamak mı diye sormamalısın bile neler neler yaşamışsın hiç bir kadın haketmez bu yaşadıklarını.Kaç kurtul bu adamdan.

Anladığım kadarıyla boşanma süreci ve ardından yaşanabilecekler seni ürkütüyor. Bunlar ne olabilir? Bence hemen bir kağıt kalem al ve bu evliliği sürdürmenin veya sürdürmemenin artı ve eksilerini yaz. Hangisi ağır basacak? Verdiğin kararın da arkasında dur.
Bana ise sorarsan kirlenmiş suda yıkanılmaz 😣 ......

bütün e3vlilikler böyle olsa çekermisin?bu önemli mi? benc e değil.. aynı düşünceye ben de kapılıyorum,herkeste sorunvar düşüncesine ama şiddet, hakaret normal olmamalı.. daha da önemlisi bunu normalleştiren kadınlardan olma fikri bile korkunç ..

Vallah cnm ben bosanma asamasindayim su an yasadiklarina cok uzuldum cunku bende hemen hemen ayni seyleri yasadim ogrendim bi 7'sinde neyse 70'sindede aynidir anladigim kadariyla esinin psikolojisi bozuk ama seni tebrik ederim gidip sikayette bulunmussun ha bosanimmi bosanmimmi diyorsan o senin bilecegin birsey kendini nasil iyi hissedeceksen oyle karar ver bence KADINA SIDDETTEN BAHSEDIYORSUN bu cok kotu bir durum

1.5 yıllık evililikte şiddet varken
asla boşanmamayı düşünemezsiniz
işiniz var aileniz yanınızda hiç düşünmeyin bırakın gittsin hayatınızı karartan insandan kurtulun.....!

Back
X