Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...
Şuan bunları gözüm yaşlarla okuyorum destekleriniz benim için öyle değerli ki sağolun varolun özetle bi on gün yine denedim
Ama olmadı karakola şikayet ettim evde kalıyor diye aldılar
Ama gözaltına alınması gerekirken serbest! Dün anlaşalım aramızda diye
Arkdaşımla yanımıza çağırdım geldi cafede birbirimize girdik bana vurmaya kalktı gene
Adam benimle anlaşmıyor mahkeme açmaya yanaşmıyor babama beş bin borcu var
Benden alınan mehir borcu var ama yok hiçbirine yanaşmıyor eşyalarıda vermiyor kıyafetlerimle
Kapının önüne koycak beni arkadaşlar izmirde güvendiğiniz bir avukat var mı?
İnanın cebimde beş tl yok adam fırt fırt geziyor insan bu kadar olabilirmi?
öyle kafam karışık ki, öyle severek evlendim ki, neden böyle hep kadınlar eziliyor, bıktım kv den ondan bundan çalışıyorum, mesleğim var, sadece boşanma sonrası ürkütüyor beni ama böyle devam etmeyi kendime de yediremem artık hep sustum, aileme hiç bahsetmedim ama artık onlarda biliyor..
Balayından dönüyorsunsana ait takılara el konuluyor
Hergün evde kavga kıyamet herşey kırılıyor
Adam seni dövüyor devlet uzaklaştırma veriyor
Bir de bua dam senin sevdiğini arkadaşlarına söylüyormuş.Vay paşam vay.Ne sevgiymiş be.Seviyorum demekle sevgi olsaydı ohoooo..
Boşanan kadın namussuz değildir.
Evlenmekte hak boşanmakta.Yarın öbür gün çocuğunla mı baba ocağına dönmek istiyorsun.Boşanmış insan olmak,dayak yiyerek yaşayan kadın olmaktan bin kat iyidir.
Çocuğun yok,çalışıyorsun paranı kazanıyorsun.Sen boşanmış olmaktan mı korkuyorsun,seni seviyor lakırdıları yapan kocandan boşanmaktan mı korkuyorsun.