• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evlilik hikayesi.. Boşanmak mı?? Boşanmamak mı???

boşanmak mı boşanmamak mı dıye sormuşsun bırde arkadaşım.yazık değil mi sana. elin oğlu dövsün dıyemı buyuttu aılen senı.tabıkı boşan arkana bıle bakma. boyle pisliklerı ALLAH bıldıgı gbı yapsın

Selam kızlar uzun bir zamandan sonra merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Geçen sene haziranda evlendim, 1,5 yıl önce.. Balayından geldim kavga kıyamet,bütün takılarım alındı borcumuz var diye(düğün borcu değil, şirket borcu), kavgalar kıyametler şiddet..Aylarca evde kırılmadık hiç bir şey kalmadı. Ben öyle mahvoldum ki kendimi asmaya kalktım, yetmedi daha da geldi devamı.. Sonra işe girdim çalışmaya başladım yine kavgalar, gözüm mor, dudağım patlak çalıştım. En son olayda yine kavga yine şiddet, bu sefer yetti dedim gittim darp raporuyla şikayetçi oldum, adli rapor verildi, devlet şu anda 1 aylık koruma verdi, her yerden, her şeyden uzaklaştırma aldı o kişi, şimdi kafam beynim karma karışık, boşanan arkadaşlar yardım edin akıl verin bana.. Ailem her konuda arkamda tabutun gelmediğine şükrediyoruz bu iş bitti diyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum...

nasıl hala boşanmamak mı diye düşünebiliyorsunuzzzzz :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Şuan bunları gözüm yaşlarla okuyorum destekleriniz benim için öyle değerli ki sağolun varolun özetle bi on gün yine denedim
Ama olmadı karakola şikayet ettim evde kalıyor diye aldılar
Ama gözaltına alınması gerekirken serbest! Dün anlaşalım aramızda diye
Arkdaşımla yanımıza çağırdım geldi cafede birbirimize girdik bana vurmaya kalktı gene
Adam benimle anlaşmıyor mahkeme açmaya yanaşmıyor babama beş bin borcu var
Benden alınan mehir borcu var ama yok hiçbirine yanaşmıyor eşyalarıda vermiyor kıyafetlerimle
Kapının önüne koycak beni arkadaşlar izmirde güvendiğiniz bir avukat var mı?
İnanın cebimde beş tl yok adam fırt fırt geziyor insan bu kadar olabilirmi?

insan bu kadar olamaz cunku seninki insan degil.

Artık boşanmak mı demiyorum boşanmak istiyorum
İzmirde bir avukat lazım bana yoksa paketleri bile açılmamış
Çeyizlerim bile gidicek elimden:5:

boşanmamak gibi bir ihtimal olamaz bile bu durumda arkadaşım, lütfen ruhunun vucüdunun değerini bil :41:

öyle kafam karışık ki, öyle severek evlendim ki, neden böyle hep kadınlar eziliyor, bıktım kv den ondan bundan çalışıyorum, mesleğim var, sadece boşanma sonrası ürkütüyor beni ama böyle devam etmeyi kendime de yediremem artık hep sustum, aileme hiç bahsetmedim ama artık onlarda biliyor..

cnm inan her geçiyor. unutuluyor zamanla. çok sevdiğin için üzülüyorsun ayrılmaz istemiyorsun o şerefsizden. belki oda seviyordur. böyle sevgisi yerin dibine batsın. şiddet aldatma ikisininde affı yok bana göre . seven değer veren kıyamayan erkek karısını aldatmaz ona şiddet uygulamaz.

bak şöyle düşün eşlerimizden önce de aşık olduğumuz insanlar oldu. seninde olmuştur bilemiyorum. onlar nasıl unutuldu. hayat insana her şeyi unutturuyor. Allah kimseye göstermesin en yakınlarımızın ölüm acısını bile unutturuyor zaman. unutulmasa bile hayat devam ediyor. bu insanla ömür tüketme. sevgisinden aşkından öleni hiiiç görmedim

bende eşimi çok severim. ödüm kopuyor bana bir fiske vuracak diye. biliyorumki o zaman büyü bozulacak ayrılıcam mecbur. başka alternatifim yok. ona da hissettirdim bunu

ayrıca yeni boşanan bir tanıdığım evlenmeden önceki sevgiliside eşinden ayrılmış. şu an birlikteler ve ciddi düşünüyorlar. Hayat sürprizlerle dolu unutma :)

insanlar bir aile kurmak mutlu olmak için evlenir,mutlu etmeyip birde artı dayak atan bir insanla ne kadar daha bir arada kalınabilirki ,düşünmek bile yersiz ayrılmak hayırlısı olur

Balayından dönüyorsunsana ait takılara el konuluyor
Hergün evde kavga kıyamet herşey kırılıyor
Adam seni dövüyor devlet uzaklaştırma veriyor
Bir de bua dam senin sevdiğini arkadaşlarına söylüyormuş.Vay paşam vay.Ne sevgiymiş be.Seviyorum demekle sevgi olsaydı ohoooo..
Boşanan kadın namussuz değildir.
Evlenmekte hak boşanmakta.Yarın öbür gün çocuğunla mı baba ocağına dönmek istiyorsun.Boşanmış insan olmak,dayak yiyerek yaşayan kadın olmaktan bin kat iyidir.
Çocuğun yok,çalışıyorsun paranı kazanıyorsun.Sen boşanmış olmaktan mı korkuyorsun,seni seviyor lakırdıları yapan kocandan boşanmaktan mı korkuyorsun.

aynen katılıyorum arkadaşıma. çocuk oluca çok zor. şu anda boşanacaksın. oooh mis bekar kız gibisin 1,5 yıl neki. bir birliktelikti geçti bitti. hayata yeni umutlarla başlarsın

Allah korusun neler okuyoruz görüyoruz biran önce kurtulun bence.bir daha da intihara kalkmayın o şerefsiz gebersin.

İnsanın başına herşey gelebiliyor.Kimse evlenirken mutsuz olacağını hayal etmiyor. Ama bazen işler istediğiniz gibi yürüymüyor. Sizin de hayatınız planladığınız gibi gitmiyor üzülüp dövünmek yerine bir çözüme odaklanıp uygulamak en doğrusu.Ben sizin yerinizde olsam evden çantamı alır çıkardım ve arakama dahi bakmazdım. Varsın size kıyafetlerinizi paranızı vermesinler bu memlekette hak var hukuk var merak etmeyin yanına kalmaz bu dünya da kalsa öbür dünyada kalmaz buna emin olun. İsterse üstümden donumu alsınlar yerinizde olsam bu yıldırma politikalarına yenik düşmezdim.

Durumuna inan cok uzuldum ama ayrilma kararini duyunca bi okadarda sevindim kendi ayaklarinin uzerinde duran bi insansin ailende arkanda ne guzel daha ne istiyosun bence kafandaki dusunceleri birak ve hayatin sana getirdiklerini yasa ve sunuda unutma kavganin sidetin saygisizligin oldugu bir yuva yuva deyildir esinle cok severek vede belki hala seviyor olabilirsin ama kimse bulunmaz hint kumasi deyildir elbet tekrar sevebilir sana daha cok deger veren ve saygi duyan biri bulabilirsin bunu aklindan cikartma

Gerçekten çok şaşırıyorum, sizi döven biriyle ilgili hala nasıl "acaba" diyebiliyorsunuz. Bakın ailenizde sizin yanınızda.

Back
X