Size göre olanını soruyorum kendi durumumdan bağımsız olarak yazmanız icin konuyu yazmadım :)Canim konunu yazmamişsin. Senin icin var olan gerekceler ne? Bilmeden sana kimse ayril veya devam et diyemezki
Evet arkadaşlar sanırım geri dönüşü olmayan yollara giriyorum kendime göre geçerli gerekçelerim var ama yine de keşke dememek icin fikirlerinizi istiyorum
Lütfen gerçekçi yorumlar yapın kendinizi bu duruma gelmiş bir kadın olarak düşünerek yazın
Aldatma siddet yok
datma siddet yoksa cocukta varsa eger evlilige devam..Evet arkadaşlar sanırım geri dönüşü olmayan yollara giriyorum kendime göre geçerli gerekçelerim var ama yine de keşke dememek icin fikirlerinizi istiyorum
Lütfen gerçekçi yorumlar yapın kendinizi bu duruma gelmiş bir kadın olarak düşünerek yazın
Aldatma siddet yok
Size göre olanını soruyorum kendi durumumdan bağımsız olarak yazmanız icin konuyu yazmadım :)
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzaldatma ,şiddet yoksa hiç bir sorun çözülmeyecek değildir
Çok güzel özetlemişsinizAldatma ve dayak baş aktör, psikolojik şiddet, cimrilik, aşırı kıskançlık, eve kapatma, bakımsızlık vs yardımcı erkek oyuncu. Tartışma, fikir uyuşmazlığı figürandır. Hepsi varsa kaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?