- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
öyle tabi ama devam edecek bunlar en azından msjlarını kontrol etmesin. eskiden facebook mu vardı :)ok yaydan çımış canım en başından şifre geyiği yapmayacaklardı. bunun suyu çıkar.
sürekli arayıp bilgi veriyo eğitimi var bu hafta aşkım şunları yaptık şu denetimi öğrendik falan hevesle anlatıyo ben sadece hıhı anladım tamam diyebiliyorum...öyle bir dene sana karşı tutmu davranışları hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. neticede eski sevgilisine bağlıymış sanırım psikolojisi bozulduğuna göre. bir şans ver bakalım! duruma göre ayrılıp devam edeceğine karar verirsin
keşke hiç olmasaydıöyle tabi ama devam edecek bunlar en azından msjlarını kontrol etmesin. eskiden facebook mu vardı :)
şuan içinden ona küfretmek geliyordur eminimsürekli arayıp bilgi veriyo eğitimi var bu hafta aşkım şunları yaptık şu denetimi öğrendik falan hevesle anlatıyo ben sadece hıhı anladım tamam diyebiliyorum...
sürekli arayıp bilgi veriyo eğitimi var bu hafta aşkım şunları yaptık şu denetimi öğrendik falan hevesle anlatıyo ben sadece hıhı anladım tamam diyebiliyorum...
öyle ama doğru kullanıldığında bence iyiki varkeşke hiç olmasaydı
sadece sitem etmek geliyo ama yapmıcam bu sadece ben ve kk kadınları arasında kalıcakşuan içinden ona küfretmek geliyordur eminim
haklısın canım ya senin düşünceni dikkate alıcam sadece bu sebepten bitirmicem söylemicemde özel alanına girdigimi..bundan sonraki hareketlerini bana karşı nasıl oldugunu gözlemlicem ama ters bişey olursa bu sefer affetmicemcanım bunlar inan çok normal... hani bu mesaj 2-3 gün ya da 1 hafta önce atılmış bi mesaj olsaydı neyse ama ilişkinizin başlarıymış ve erkekler bizim gibi, çok aşığım yaaaaa falan demezler arkadaşlarına...takılıoz işte amaaannn.modundadırlar... ilişki başında düşüncesi öyle olmuş olsa bile şuan böyle düşünmediğini davranışları gösterio....bazılarının lafına bakıp da bitirme güzelim ilişkini yaaa... face.ine girdiğini de söyleme .... normal devam et ....olmamış say... aldatma değil,bi kızla konuşmamış,ona buna bakmamış.....daha ne?
kesinlikle öyle eşinde tam güvenilir biriyse o zaman sorun olmazkiöyle ama doğru kullanıldığında bence iyiki varben ailemden ve arkadaşlarımdan bayaa uzağım oyüzden tek iletişim kaynağımız.
çok şükür 10 yıldır beni kıllandıracak bir durumla karşılaşmadım :)kesinlikle öyle eşinde tam güvenilir biriyse o zaman sorun olmazki
ben 2.ayda karşılaştımçok şükür 10 yıldır beni kıllandıracak bir durumla karşılaşmadım :)
ONun yerinde sen olsaydin, senin yerindede o. Sence o napardibunu başta bende düşündüm ama nedense sadece o arkadaşına artistlik yapmış diger konuşmaları gayet normal benden bahsetmiş erkek kardeşine homeostas üzülmesin şunu şöyle yapalım demiş kafam karıştı
Hani elini tutturdun diye sonradan cok pisman olmustun ya simdi sevgilinin gozunde degersiz oldugunu ogrendigin icin daha da pisman olmussundur diye dusundum..o konuyla ne senası var bunun pardon?
o kadar tanımıyorum malesef sanırım söylerdi herşeyiONun yerinde sen olsaydin, senin yerindede o. Sence o napardi
konuşmayı yeni yapmış olsa pişman olurdum hatta yüzünede söylerim herşeyi ama 1 ay önceki şeyi uzatmasammı diye düşünüyorum çok şey düşünüyorum kafam karışıkHani elini tutturdun diye sonradan cok pisman olmustun ya simdi sevgilinin gozunde degersiz oldugunu ogrendigin icin daha da pisman olmussundur diye dusundum..
oda bi önceki konum bununla alakası yokElini tutma mevzusunu anlamadim.
bu ihtimale bayıldım umarım böyle olmuşturbak diğer bir ihtimalde erkeklik taslamıştır arkadaşına.. kendine ıssız adam süsü vermiştir sonra da aşık olmuştur salak
terkedermi diyosunuz yani yakındayapman gereken tek şey o seni terk etmeden sen onu terk et. Ava giden avlanır. muhtemelen hırçınaşasak falan ama takma kendini 2 aylık bi ilişki içinde üzme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?