Bir fikir çıldırmak uzereyim

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
Merhabalar bayanlar .şuanda 1 seneden fazla görüştüğüm biri var ikimizinde 2.inci evliligi olcak kısmetse ,ben istanbul o başka bir şehirde görücü usulü tanıştık saygılı meslek sahibi bana ve kızıma sahip çıkan bir insan. 1.5 yil once babamı da kaybettim tam hayat arkadaşım yoldaşım olacak bir insan asıl sorum su bir babasi ve annesi var annesi malasef düşmüş ve bir daha kalkamıyor babasi ona bakıyordu rahmetli oldu bir kaç gün önce normalde istanbula gelicekti ama şuanda nasıl olacak bilmiyorum bir kız kardeşi var evli annesini yanına almiyor ben asla ne olacağımız belli değil o anne ben onun bulunduğu şehre gidemem kızım uyum sağlayamaz o gelse bütün sorumluluk bende olacak annemizin ve ben yapamam diye korkuyom onu seviyorum bir çıkmazdayım bana fikir verin lütfen nasıl yapiyim o bir anne düşündükçe cildiriyom

Merhaba. Yani 2 seçeneğiniz var ve evlenmeyi gerçekten istiyorsanız iki seçenekten birini seçmeniz gerek galiba. Siz oraya gitseniz de aynı evde yaşicaksınız onlar sizin yanınıza gelse de aynı evde yaşicaksınız sanırım okuduğuma göre annesi bakıma muhtaç ise. Yani bakabilir miyim diye korkuyorum diyorsunuz ama siz oraya gitseniz de siz bakıcaksnz galiba onlar gelse de.. Olay bence 'birlikte yaşayabilir miyiz' olması gerek korkunuza bakılırsa

Merhaba. Yani 2 seçeneğiniz var ve evlenmeye gerçekten istiyorsanız iki seçenekten birini seçmeniz gerek galiba.
Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın

Yani düşmüş bir anneyi terk etmesini istemeyeceksiniz herhalde?

Yapabilir misiniz yapamaz mısınız onu buradaki hanımlar bilemez
Yapamam diyorsanız vakit kaybetmeden ayrılığı seçmeniz gerekmektedir

Allah acil şifalar versin inşallah

Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Anlıyorum iyi düşünmek gerek. Yukarda yorumuma eklemeleri yaptım

Amin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimim

Amin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimim
Anneniz sizi en iyi tanıyan insandır
O yapamazsın diyorsa bildiği vardır

İkinizin de 2. Evliliği madem hayatı kendinize 2. Kez zehir etmeyin
Yapamam diyorsanız yol yakınken ayrılın
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok zor bir durum

Valla siz basbayağı seviyorsunuz
Kızı da para versin bir bakıcı tutun anne de sizinle yaşasın. Olmaz mı?Ben olsam evlenirdim sanırım.
Tabiki karşıma.8 yıl dir çıkan en iyi insan maddi acıdan sıkıntı yok kayınpederin çok iyi bir emekli maaşı vardı şuanda da zaten bakıcısı var damat istemiyormuş 25 yıllık damati.keske daha once evlenseydik diyorum hep

Evet çok zor bir durum tam mutluyuz derken eski bir gelin olsam zaten başımın üstünde yeri var damat istemiyormuş 25 yıllık damati rabbim kimseyi düşürmesin işte çok zor

Hiç tanımadığınız bir insanın bakım sorumluluğunu üstlenmek mantıklı değil. Evleneceğiniz insanın çözüm bulması gerekiyor buna.

Maddi durum iyi demişsiniz, hep birlikte büyük bir eve geçip yatılı bakıcı tutulabilir. Mantıklı tek fikir olarak bu geldi aklıma.

Valla siz basbayağı seviyorsunuz
Kızı da para versin bir bakıcı tutun anne de sizinle yaşasın. Olmaz mı?Ben olsam evlenirdim sanırım.
Bakıcı da bir yere kadar tatlım
İlla ki kendisinin de bakacağı zamanlar olacak bu kesin çözüm değil gibi
Çok büyük sorumluluk bu
Şehir dışına gitse sorun, tatile gitse sorun
Yatalak mı bilmiyorum ama yatalak insana bakmak çok zor tecrübeye sabit
Bi bebeğe bakmaktan daha zor

Para varsa gayet kolay be ablamız:) Daha büyükçe bir eve çıkın, anneye de bir oda + ebeveyn banyosu ayırın olur biter.

Bakıcı var canım şuanda ama gece sözlüm bakıcam yine tatili değil

Evet yatalak yeni evlencez belki bir balayı yada hadi onun şehrine gitsem anneme gelmek isticem onu buraya getirsem burda kimse yok akrabası yani çok zor bir durum.istanbula gelse tek altından hic cikamam oraya gitsem kızım okul ve arkadaş larından ayrılmaz ordada tekim her şekilde tekim ve gittiğim için annem se desteğini çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…