Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsınMerhaba. Yani 2 seçeneğiniz var ve evlenmeye gerçekten istiyorsanız iki seçenekten birini seçmeniz gerek galiba.
Anlıyorum iyi düşünmek gerek. Yukarda yorumuma eklemeleri yaptımHayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Amin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimimYani düşmüş bir anneyi terk etmesini istemeyeceksiniz herhalde?
Yapabilir misiniz yapamaz mısınız onu buradaki hanımlar bilemez
Yapamam diyorsanız vakit kaybetmeden ayrılığı seçmeniz gerekmektedir
Allah acil şifalar versin inşallah
Aynen her şekilde annemiz bizimle ben yapa bilirmiyim sonuçta hayatimi annemize göre planlicamAnlıyorum iyi düşünmek gerek. Yukarda yorumuma eklemeleri yaptım
Anneniz sizi en iyi tanıyan insandırAmin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimim
Tabiki karşıma.8 yıl dir çıkan en iyi insan maddi acıdan sıkıntı yok kayınpederin çok iyi bir emekli maaşı vardı şuanda da zaten bakıcısı var damat istemiyormuş 25 yıllık damati.keske daha once evlenseydik diyorum hepValla siz basbayağı seviyorsunuz
Kızı da para versin bir bakıcı tutun anne de sizinle yaşasın. Olmaz mı?Ben olsam evlenirdim sanırım.
Evet çok zor bir durum tam mutluyuz derken eski bir gelin olsam zaten başımın üstünde yeri var damat istemiyormuş 25 yıllık damati rabbim kimseyi düşürmesin işte çok zorAnneniz sizi en iyi tanıyan insandır
O yapamazsın diyorsa bildiği vardır
İkinizin de 2. Evliliği madem hayatı kendinize 2. Kez zehir etmeyin
Yapamam diyorsanız yol yakınken ayrılın
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok zor bir durum
Neden annesine bakici tutmuyorlar?Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Bakıcı da bir yere kadar tatlımValla siz basbayağı seviyorsunuz
Kızı da para versin bir bakıcı tutun anne de sizinle yaşasın. Olmaz mı?Ben olsam evlenirdim sanırım.
Tabiki karşıma.8 yıl dir çıkan en iyi insan maddi acıdan sıkıntı yok kayınpederin çok iyi bir emekli maaşı vardı şuanda da zaten bakıcısı var damat istemiyormuş 25 yıllık damati.keske daha once evlenseydik diyorum hep
Şuan tutuldu bakıcısı var canimNeden annesine bakici tutmuyorlar?
Bakıcı var canım şuanda ama gece sözlüm bakıcam yine tatili değilHiç tanımadığınız bir insanın bakım sorumluluğunu üstlenmek mantıklı değil. Evleneceğiniz insanın çözüm bulması gerekiyor buna.
Maddi durum iyi demişsiniz, hep birlikte büyük bir eve geçip yatılı bakıcı tutulabilir. Mantıklı tek fikir olarak bu geldi aklıma.
Bakıcı var canım şuanda ama gece sözlüm bakıcam yine tatili değil
Evet yatalak yeni evlencez belki bir balayı yada hadi onun şehrine gitsem anneme gelmek isticem onu buraya getirsem burda kimse yok akrabası yani çok zor bir durum.istanbula gelse tek altından hic cikamam oraya gitsem kızım okul ve arkadaş larından ayrılmaz ordada tekim her şekilde tekim ve gittiğim için annem se desteğini çekerBakıcı da bir yere kadar tatlım
İlla ki kendisinin de bakacağı zamanlar olacak bu kesin çözüm değil gibi
Çok büyük sorumluluk bu
Şehir dışına gitse sorun, tatile gitse sorun
Yatalak mı bilmiyorum ama yatalak insana bakmak çok zor tecrübeye sabit
Bi bebeğe bakmaktan daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?