Fikirleriniz için sagolun dedikleriniz mantıklıKonu sahibi hanım eğer maddi durum elverişliyse dublex bir ev tutup üst katı anneye tahsis edebilir ve yatılı bir bakıcı bulabilirsiniz eşinizle özel alanınız da olur kızınızda rahat eder her gün halini vaktinide sorarsınız yanında da vakit geçirebilirsiniz ve özel alanınız da olur ama herşeyi geçin ben göğsü merhametli bi kadınım diyebiliyorsanız kendinize öyle kabul edin bu evliliği. Çünkü yeri gelecek bakıcı değiştirmek zorunda kalacaksınız yenisini bulana kadar annenin öz bakımı size kalacak bir süre eğer tiksinmem erinmem derseniz öyle kabul edin o da bir anne ve muhtaç bir bakışınız bile çok can yakar . Birde tavsiyem bu yollara girmeden önce anneyle bir tanışın vakit geçirin geçinilecek insan mı bakın
Merhabalar bayanlar .şuanda 1 seneden fazla görüştüğüm biri var ikimizinde 2.inci evliligi olcak kısmetse ,ben istanbul o başka bir şehirde görücü usulü tanıştık saygılı meslek sahibi bana ve kızıma sahip çıkan bir insan. 1.5 yil once babamı da kaybettim tam hayat arkadaşım yoldaşım olacak bir insan asıl sorum su bir babasi ve annesi var annesi malasef düşmüş ve bir daha kalkamıyor babasi ona bakıyordu rahmetli oldu bir kaç gün önce normalde istanbula gelicekti ama şuanda nasıl olacak bilmiyorum bir kız kardeşi var evli annesini yanına almiyor ben asla ne olacağımız belli değil o anne ben onun bulunduğu şehre gidemem kızım uyum sağlayamaz o gelse bütün sorumluluk bende olacak annemizin ve ben yapamam diye korkuyom onu seviyorum bir çıkmazdayım bana fikir verin lütfen nasıl yapiyim o bir anne düşündükçe cildiriyom
Ama bahsetmem normal onlar çok.uzakta ve tanımaya tenezul.bile etmediği ve hic tanımadığı birine yük vermeyi planliyorsa bende normal.olarak bahsediyorum
Her şekilde aynı evde yaşayacaksanız senin bulunduğun yere taşınsınlar ve bir bakıcı ayarlayın durumunuz varsaHayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Ben fikrimi.soyledim cnm zaten çünkü daha evli değiliz birşey değiliz ben.olsam.annemi.asla bırakmam dedim kardeşinin yerinde.olsam.oda damat istemiyor dediHayır, siz bahsetmiyor arkasından konuşuyorsunuz şu an. Bunları eş adayınıza ya da kardeşine söyleme cesaretiniz varsa o ayrı mesele. O zaman konuşun bu konuyu, kardeşin böyle yapıyor, yükü hiç tanımadığı ve tanımaya tenezzül etmediği birine yıkıyor deyin. Konuşun ki ne düşündüğünüzü, kardeşi hakkında ne hissettiğinizi bilsin ona göre karar versin o da.
Bu konu evliliğinize ama öyle ama böyle yansıyacak ve huzursuz olacaksınız.
Ben fikrimi.soyledim cnm zaten çünkü daha evli değiliz birşey değiliz ben.olsam.annemi.asla bırakmam dedim kardeşinin yerinde.olsam.oda damat istemiyor dedi
Bende öyle düşünüyorum canım ama bir yanım ya yapamazsam diyor bunun korkusu yada nasıl yapa bileğim korkusuMaddiyatın sorun olmaması bence büyük bir avantaj,geniş bir ev tutulup,bir de bakıcı bulunursa siz yalnızca manevi olarak yanında olursunuz.Bence seviyorsanız manevi olarak da annesine destek olursunuz zaten içinizden gelir.Yani sırf hastalık sebebiyle evlenmemezlik etmeyin.Yarın ne olacağı belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?