Bir fikir çıldırmak uzereyim

Karşılıklı iki dairede gece yatili bir bakıcıyla bu sureci yürütmek dublex bir evde sadece gündüz bakıcısı ile olmasından daha mantıklı geldi bana .Kiziniz da kendisine ait bir düzende olmuş olur ve misafiriniz,aile üyeleriniz de size rahatça girip çıkabilir o zaman. Yaşlı teyzenin de misafiri ,eşi dostu gelip kaldığında sorun yaşanmamış olur. Ama asla düzen değiştirip çocuğumla başkasının düzenine sonradan adapte olmaya çalışmam.Hele ki hepi topu bir yıldır uzaktan yarım yamalak tanıdığım kişi için bunu yapmam.

Son düzenleme:
Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Anneler kızlarının gücünü bilmiyor:))
O evde bir bardak kaldırmayan kızlarının evlenince yaptıklarını görünce ağızları açık kalıyor
Annemin bir akrabası bir mendil yıkamadan evlendiğinde de annesi yapamayacaksın diyordu.
Kız çok güzel başardı,eşinin 2 çocuğuna canla başla baktı.
Siz başarırsınız bence,asıl sorun eşiniz emeğinizi görüp kıymetinizi bilecek mi,verdiğim örnekte eş kışisi bu kızı ezdi,üzdü,aldattı...

Ben de tam "canla başla baktı da başı göğe mi erdi ? " diyecektim siz filmin sonunu soylemissiniz

Ben de tam "canla başla baktı da başı göğe mi erdi ? " diyecektim siz filmin sonunu soylemissiniz
Baş göğe ermez Anamnez ama o evlatlar ortada kalmaz,hani denizyıldızı hikayesindeki gibi.
Başka bir arkadaşım da eşinin kızına öyle güzel bakıyor ki bir gün ağladığında,anneciğim nolur ağlama diye boynuna sarılmış,bunun değeri ölçülemez.
Her iş eşte bitiyor,keşke kıymet bilseler de gönüller yıkılmasa...

Bir cocugun kaderini değiştirmek ,onun yaralarına merhem olmak çok güzel bir şeydir kuzum....ama tum geleceğimi ,hatta doguracagim çocuğun geleceğini de heba edecek adam için değmez Ben pek cok kadinin karsisinda ki adamı aslında tanımadan kafasında çizdiği hayale göre ,bir iki teyzenin sdami övmesiyle evlilik yaptığını düşünüyorum

İşte buna tamamen katılıyorum.
Hazır bir kalıp giydiriliyor adama,sonra hayalkırıklığı.
Yoksa değecek adama feda olsun emekler.

Bu konuda kendinize güvenmiyorsanız hiç kalkışmayın derim.

bence annesi sana kalacak..zamana bırak

Bakıcısı varsa siz neyi yapamayacaksınız orasını anlayamadım. Hep birlikte yaşamayı mı?

Fikirleriniz için önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim hepsini okudum zamana bırakmak en güzeli sanırım rabbim elbet bir yol gösterir

15 aydır görüşüyoruz 4 kez geldi istanbula 1 hafta 15 gün kaldı gelişlerinde görüştük

Yanyana ev tutsanız ve yatılı bakıcı alsanız. Akşamları eşiniz yoklar. Hani çok çok iyi bir beyse şans vermeli. Bizlerin de başına heran gelebilir kaza bela.

Maaşı ve bakıcısı da varsa neyi yapmamaktan korkuyosunuz? Aynı evde olmak mı istemiyorsunuz? Tabiki hSta bir insanın sorumluluğunu almak çok zor. Ama kendinize sormanız gereken şu. Siz neyi istemiyorsunuz? Bu sorumluluğu mu, aynı evde olmayı mı?buna cevap verebilirseniz zaten ne yapacağınızı da bulursunuz

Evlenin anneyi yaniniza alin birde yatili bakici tutun en guzel çözüm bu gibi geldi bana kizi neden götürmüyo onu da hiç anladim benim erkek kardesim yok hos 5 tanede olsa asla gelinin yaninda kalsin istemezdim her ne şartta olursa olsun anneminde babamin da yanimda olmasini isterdim

Yani seviyor ve evlenmek istiyorsanız anneyi de alıp İstanbul’a getirir. Çalışıyorsanız biri ile anlaşırsınız evde hem kızınıza hem hanımefendiye bakarlar. Bu tür durumlarda şunu unutmamak gerekli sizin bir kızınız var onun da bir annesi. Gerçi beyfendinin işi İstanbul’da değilse oraya gitmeniz daha mantıklı... Ben insanların ‘çocuğum uyum sağlayamaz’ düşüncesini inanın hiç anlamadım :) insan uyum sağlamaya doğuştan programlı bir varlık. 25 yılda 10 şehir değiştirdim iyi ki de öyle olmuş bana çok şey kattı diyorum.

Amin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimim
onun annesini sizinle olacak peki ya sizin anneniz

Simdi yarin kayinvalidem aynı duruma düşse (Allah hem ona hemde kayinpederime sağlıklı uzun ömürler versin) heralde yanıma alırım. Bakım için profesyonel yardım da ayarladım. Rahmetli babama biz son gününe kadar baktık. Eşimde aynı şekilde annesine babasına sahip çıkar insallah. Benim demek istediğim: Ha şimdi olmuş ha evlendikten sonra. Aslinda farkı yok.

Amin tabikide asla istemem bizim.ne olcagimiz bellimi ki annem asla.olmaz olamaz diyor olsa nasıl olur ben de inan 'ın ne yapicam bilmiyorum o annem de bizimle olacak dedi tabikide onu bırakmasını asla istemem isteyemem ben kimim
Maddi durumlari iyiyse genis bir eve geçin alin yaniniza tutun bakıcı yatili veya yatısız. Para zenginlik varsa sorun olmaz temizlikci de alirsin evine.Adami da seviyorsun. Ama orta hallilerse zor gercekten yaşlıya bakmak sevap evet ama cok zor .6ay kizinda 6 ay sizde kalmasi da mantıklı tabi dedigim gibi para şart. Bu sartlari sunun olmuyorsa kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…