Bir fikir lütfen 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Kızlar iyigeceler herkese.
6 yılı aşkın zamandır uzaktan yürüttüğüm bir ilişkim var.
5-6 ayda bir görüşüyoruz önceleri okul şimdi iş sebebiyle.En az bir buçuk yıldan önce de bir araya gelme şansımız şimdilik yok.

Hem uzun zaman hem de uzaktan ilişki olması sebebiyle özellikle ben çok yoruldum ve yıprandım. Genel olarak ilgisizliği mesajlaşsak da 3 günde bir araması,( ben sesini özlüyorum gün içinde bile o nasıl 3 gün duymadan dayanıyor anlayamıyorum) ,heyecanını kaybetmiş tavırları,konuşmaya isteksiz oluşu bana geleceğe dair umut vermiyor.

Yakın bir zamanda nişan düşünüyoruz aileler de biliyor ama ben bu haldeyken ciddi bir adım atmaya pek hevesli değilim. Önceleri çok isterdim onun bahaneleri yüzünden olmadı. Bense artık eski heyecanı içimde bulamıyorum.

Sevgilime göre uzun zaman geçmiş ve ciddi bir şeyler olmamış diye ilgisi, ve heyecansızmış. Aramaması konuşmaya istekli olmaması bu yüzden ona göre. Nişan olursa çoğu şeyin düzeleceğini söylüyor. Ama dediğim gibi ben korkuyorum.

Çoğunlukla saydığım sebeplerden kavga ediyoruz haftada bir dört beş günde bir. Ben kendimi geri çekiyorum konuşmak istemiyorum üstüme düşmeye başlıyor. Niye cevap vermedin niye konuşmuyorsun gibi. Ama ben normale dönüp konuşmak isteyince bu kez de o mesajlara geç dönmeye aramamaya başlıyor.
Artık son noktasına gelmişken yanlış bir kararla bitirmek istemiyorum ama şu an mutlu da değilim. Onun da telkinleriyle artık ciddi bir şeyler olacak da düzelecek ümidindeyim biraz olsun.

Bana bir fikir verin lütfen ayrılmak mı yoksa beklemek mi? Bekle derseniz tavrı böyle bir ikizler erkeğine ne yapmalı nasıl davranmalı

Daha evli bile değilken 24 saat yani 1440 dakikasının 10 dakikasında senin yüzünü görüp sesini duymaya erinen adamdan bir halt olmaz. Kusura bakma ama öyle adamın sana karşı büyük bir aşkı ya da sevgisi olduğunada inanmam; sizinki sadece alışkanlık olmuş, zira seven insan özler.Ayrıca nişan nikah bir ilişkide hiçbir şeyi çözmez aksine yeni sorumluluklar ve erkeğe nasıl olsa artık vazgeçemez rahatlığı verir sadece.

Son düzenleme:
Sevgilini Merkez yapıp etrafında dönersen kendinden bıktırırsın, sürekli neden ona adaptesin ki? Kendi hobilerin ile uğraş kendini mutlu et. Nişanlanmakta hiç bir sorunu çözmeye yetmez.

Uzun mesafe ilişkisi kendi başına zaten çok yıpratıcı bir olay. Bu tarz durumlarda zaman geçtikçe insanın sabrı da kalmıyor . Belli bir dönem birlikte vakit geçirip sonra uzak mesafeler girseydi araya daha kolay olurdu bunu atlatmak. Sevgi yok aranızda demek de pek doğru değil gibi. Çünkü sevgi olmadan da 6 yıl boyunca kimse kimseyi beklemez.

Artık süre uzadıkça gerginleşip kavgalarınız artacaktır. Eğer özlem duygunuz varsa sevginizden pek şüphe etmeyin derim. Ama hiç fiziki olarak uzun süre görmeden de iliskiye devam etmek sağlıklı bir durum değil. Bir an önce yüz yüze görüşme şansı bulmaya çalışın bence. O zaman ikiniz de hislerinizi daha kolay anlarsınız. Telefonda konuşarak yada mesajlaşarak insan istediği iletişimi tam kuramıyor çünkü. Normalde yüz yüze olsanız kavga etmeyeceğiniz bir konu telefonda büyük bir olay haline gelebiliyor.

"insan sevdiğine zaman ayırmaz zaman yaratır."Bunu sakın unutmayın. Bazı şeyler için çabalamak çok önemli bunu bugün sizin için çabalamayan yarın hiç yapmaz. Uzaktan ilişki zordu ama eskiden. Şimdi telefon, görüntülü arama, sohbet, muhabbet ortamı çok bunları bile kullanamayan insan ne yapsan boş. Nişan, düğün bahane geldi bana o zaman daha çok kavga, stres ortamı olacak çünkü ailenizde sizde daha çok beklenti içine gireceksiniz karşınızdaki insan iletişim problemi var nasıl olacak

Şu an bu salgın sebebiyle görüşemiyoruz. Önceden de maddi sebeplerle. Biraz talihsizlik de var sanırım bizde. Tam anlaşmıştık ayda bir kere buluşacaktık ki böyle oldu.

Ayrılmamak için nişan yapmak boşanmamak için çocuk yapmak gibi saçma bir yöntemdir,çözüm asla değildir. Bu ilişkide aşk ve tutkudan asla bahsedilemez 3 günde bir aranmak evlilik öncesi ilişki için geçersiz bir süredir.

Şu an bu salgın sebebiyle görüşemiyoruz. Önceden de maddi sebeplerle. Biraz talihsizlik de var sanırım bizde. Tam anlaşmıştık ayda bir kere buluşacaktık ki böyle oldu.
6 yıllık bir geçmişiniz var. Bekleyip öyle karar vermek daha doğru gibi. Kestirip atarsanız sonradan kendi içinizde sürekli evirip çevirebilirsiniz ayrılmasamıydım diye. Eşimle sevgiliyken ilk seneler aynı şehirdeydik. Sonra belli bir zaman farklı şehirlerde olmamız gerekmişti. Normalde sorun çıkmayan konularda bile tartışırdık uzakken. O yüzden mesafe girince iliskiler biraz daha farkli bir boyut kazanıyor. Yaz sonuna doğru salgın kontrol altına alınırsa görüşme şansınız olabilir. Kaç sene beklemişsiniz bir iki ay daha bekleyebilirsiniz. Zaten görüşünce belki de ikinizde aranızda bir soğukluk hissedip ayrılmak isteyeceksiniz. Yaşayarak sonucu görmek daha iyi.

Nişan olursa çoğu şeyin düzeleceğini söylüyor.

Şu cevabı veren bir adamlada zaten ne nişanlanılır ne de evlenilir. Düzeltmeyi nisanlanmaktan görmekte çok enteresan yani. Neden nisanlanılmazsa düzeltilmez mi bi’ şey? Gerekli mi nisanlılık? Yani sırf düzelmek için nisanlanmak?
Gerçekten enteresan.

Nişandan sonra bişey olmuyor yani öyle Magic bir olay değil... Solan gülü canlandırmıyor Yani

yukarda bi arkadaş yazmış nişan düğün sonrası erkekler daha panik oluyor sorumluluk para kazanma ev geçindirme Yani bunlar hep bi gerginlik nedeni ve işleri daha da zor hale getiriyor...

Yazdıklarınızdan sizin çok heyecanlı ve istekli beklentili olduğunuzu görüyorum ve karşıdaki de vurdumduymaz bu hal hep devam edecek bu bir kehanet değil bu arada... bir süre sonra onun o halini sizi sevmediğine bağlayacaksınız uzaklaşacaksınız ondan o zaman pişmanlıklar daha fazla olacak...

Ayrılın diyemem ama bütün bunları ve daha fazlasını göz önünde bulundurun...
siz sevgi ilgi beklerken karşındakinin bunu karşılamaması gerçekten ilerde psikolojik şiddette dönebiliyor...

Yaşlı teyzeler gibi diyim “ gençsin güzelsin önüne daha neee kısmetler çıkar “ içimdeki ses bu...

Umarım hayırlı kararlar alırsınız...

Ne yanlis dusunce, nisan olunca yani parmaginiza yuzuk takilinca sihirli bir değnek sizi birbirinize mi kaynastiracak? Sevgililik doneminde super ilgi gorenler bile evlilikte ilgiyi kaybetmekten yakinirken, siz simdi bulamadiginiz ilgiyi, evlenince mi bulacaginizi saniyorsunuz. Klasik erkeklerin yaptigi gibi ilgiyi cekince ilgilenmeye baslama, azicik ilgi gosterince de kendini geri cekme. Gercek sevgi bu degil ki. Hangi bir gun triplerle ya da taktikle yuruyecek bu iliski? Adamin mayasi belli. Bundan baska birsey cikmaz. Evlensen de evlenmesen de... Adam seni kaybetmekten korkmuyor ki. Cok da bu iliski umurunda degil bence. Bu durumdan yakinan sadece sensin. Adam bu durumdan sikayetci degil ki. Cunku duzelme cabasi yok. 6 senedir duzelmemis, bir yuzuk mu duzeltecek. Ne yami yuzugu tskinca ertesi gun adam 180 derece degisecek mi? Insan sevdigini ozler, sesini duymak ister... biliyorum ki sen de cogu yanlis evliliklerde oldugu gibi duzelir diye ayrilmayacaksin. Kim duzelmis ki? Bu adam evlenince daha ilgisiz olacak. Keramet yuzukte degil. Ha cinsellik bizi birbirime baglar diye dusunuyorsan, en fazla 1 sene o da. O da sadece cinsellik yasayacaginizda. Isi bitince sirtini doner yatar. 1 sene sonra her sey rutine bindiginde ayni hamam ayni tas. Ben 1 sene bile bicmiyorum da. Gorunen köy kılavuz istemez cunku.

Şimdiden böyleyse evlenince çok daha kötü olacak...zaten belli ne olacağı aradaki bağ kopmuş, iyide olmuş ...hayatınıza bakın bu kişiyle olacağını hiç sanmıyorum...

Bitirin,herkes kendi yoluna gittin,ben 6 sene onceki ben degilim ,
6 senedecinsan degisir ,begenileri degidir,belki sevgili bile yapmistir sizin haberiniz yoktur

6 yıl.... Uzaktan..... Heyecanı bıtmıs....
Ve evlenmek?
Bile bile mutsuzluğa yurumek bunun adı.

Evlenmeye bu kadar meraklı mısınız ? Neden hayatınızı bir "erkek" üzerine kuruyorsunuz. 6yıl uzaktan birlikte olduğunuz adamı tanıdığınızı düşünüyor musunuz gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…