- 26 Nisan 2016
- 35
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukiz34
Merhaba sevgili kadınlar kulübü sizleri çok seviyorum ve fikirlerinize çok güvendiğim için sizlere bir şey danışmak istedim. Benim 3 yıllık bir erkek arkadaşım var nasipse 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz istanbulda yaşayacağız, onun işi orda benimde orada bulmam daha kolay. Fakat erkek arkadaşım en fazla 2 sene annesiyle oturmamızı istiyor maddi açıdan rahat oluruz ve ev alabiliriz diye. Babası yok annesi tek kalıyor bir de ablası var ama oda evlenir diyor, kesin değil bu da. Ben kesinlikle istemiyorum ama o felaket ısrar ediyor. 2 sene nişanlı kalalım o ara para biriktirelim dememe bile karşı, yani öyle olursa 4 sene sonra evlenmiş olacağız yaşlıda olmuyoruz o 25 ben 22 yaşımdayım. Sizce bu konuda nasıl davranmalıyım? O beni
İkna ediceğini düşünüyor nedense. Yada aynı evde oturan varsa kaynanasıyla bir yorum yapabilir mi? Çok uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler :)
İkna ediceğini düşünüyor nedense. Yada aynı evde oturan varsa kaynanasıyla bir yorum yapabilir mi? Çok uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler :)