- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Hayır bizim görümceye borcumuz war..
İkisini bir tutmayın o halde. O eşiniz ve görümcenizin hesabı ile ilgili.
Ev konusunda yine diyorum siz karışmayın. Sizin işinize karışmak isteyeni de uzak tutun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bizim görümceye borcumuz war..
Haklılar .evet odemelişimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
Hayır elbette de böyle bir şey demeyeceğim eşim bilir brn karışmam adama bağlı bir şey 2 kardes halletsin başta ödeyelim diyen bendim zaten. Yoksa isteyen istediği yerde otururGörümceniz babasının evinde oturuyor, size neden para versin ki?
Sizde para vermesi gerektiği aklınıza yatarsa borcu ödemeyelim en azından mi diyeceksiniz anlamadım.
Sizden bağımsız, hep erkek çocukları oturur i evlerde birde kızlar otursun yav ne güzel :)
Aynı fikirdeyim, nedir yahu.Kadin hem size dügün icin borc vermis (birde geri vermeyin diye), simdi "birileri" onlarin aslinda size para vermelerini mi söyledi? Hani ölmeyenin mirasi da yok, ama. Lütfen bu fikiri sunduktan sonra sonuclari yazin. Millet ne hesaplara giriyor Allahim![]()
Ya Allah aşkına kadın mecbur mu para vermeye? Babasının evi yaniAynen ortada bos tek daire var ,2 tane cocuk ,oturan digerine kiranin yarisini odesin oda krndi kirasina katki yapsin ,bu cok normal ,
Bunca yil odemedigi kira yerine 20 bini vermis onlar size babasinin hayrina degil yani
Aynen ortada bos tek daire var ,2 tane cocuk ,oturan digerine kiranin yarisini odesin oda krndi kirasina katki yapsin ,bu cok normal ,
Bunca yil odemedigi kira yerine 20 bini vermis onlar size babasinin hayrina degil yani
Ana demişsiniz anamın hakkı ödenmez ama konu ile alakası?Aynı fikirdeyim, nedir yahu.
Yuvanı kurdun bak kendi yuvana.
Onun borcu, bunun kirası, of. Ne kadar basit işler, basit çabalar...
Okuduklarımı doğru mu gördüm diye bir daha okudum açıkçası.
Yapmayın etmeyin eylemeyin.
En başa dönelim, bir ananın hakkı ödenir mi ya...
Ay ben öleyim, 3 kuruşa gelin gittik, üstüne bi tarafımız açıkta kaldı da kendi yağımızla kavruluyoruz.
Çok ucuza gittim yahu yanarım da ona yanarım...![]()
Para istemiyoruz zaten yani iki kardeş ne karar verirse ben karışmam 20bini ödeyelim mi modundayım o da ben eşimn bir şey dediği yok 2 kardes ne karar verir iseBabasından miras kalmış "kendi evinde" oturuyor kadın. Neden aylık maaş bağlasin ki size? Zorunluluğu nedir?
Üstelik 20 bin vermiş ve istememiş de.
Yani sonuçta babasının evi, neden yani niye?
Kadın diye mi?
Size o aklı verenler kadına mal verilmez kafasında olan tipler bence.
Oysa hem İslama göre, hem de insanlığa göre o malda o kadının hakkı var.
Saçma sapan şeylere kalkışmayın bence. Para falan da istemeyin zaten 20 bin vermiş.
Ödemeniz gerekir diye düşünüyorum. Tabi görümceniz borç yerine hediye sayarsa bilemem.Para istemiyoruz zaten yani iki kardeş ne karar verirse ben karışmam 20bini ödeyelim mi modundayım o da ben eşimn bir şey dediği yok 2 kardes ne karar verir ise
Kim o uyanık tanıdıklar çok merak ettim. Bu tip işlere karışacak bir tane tanıdık yok da etrafımda. Düşünüyorum yani kendi annem bile bu sacma aklı vermezdi bana.
Ana demişsiniz anamın hakkı ödenmez ama konu ile alakası?
Karışmam beni ilgilendirmiyor sonucta ben sadece merak ettim böyle bir şey var mı diye o yüzden sordum eşime duramam sonucta yanlış anlaşılır yarın öbür gün minnet edebileceğim bir şey olmasın önüme gelen bir şey olmasın diye ben ödeme taraftarıydm böle bir şey duyunca buraya sorayım dedımÖdemeniz gerekir diye düşünüyorum. Tabi görümceniz borç yerine hediye sayarsa bilemem.
Bence siz karışmayın kendileri halletsin, iki kardeş sonuçta.
Vallahi o tanıdıklar kim bilemem ama muhtemelen eş tarafından bazı fitbazlar. Siz siz olun bu tür aile içi maddi konuları kimseyle konuşmayın,konuşmak isteyene fırsat vermeyin.Eşimn düşündüğü bir şey yok biz en baştan ödeyecektik tanıdıklar söyleyince eşime soramadığıödan buraya sordum
Eş tarafından değil benm tarafımdan bi kaç kişi ben ona rağmen ses etmedim 2 kardes bilirler dedim. Nişanlıyken ev muhabbeti olmuştu yani oğlumuzun evi var mı oradan biliniyorVallahi o tanıdıklar kim bilemem ama muhtemelen eş tarafından bazı fitbazlar. Siz siz olun bu tür aile içi maddi konuları kimseyle konuşmayın,konuşmak isteyene fırsat vermeyin.
Böyle konuları konuşanlara şahsen hiç güvenmem, yarın sizin arkanızdan da iş çevirir, millete laf verir, hatta bu durumu sizin ortaya attığınızı bile iddaa ederler.