• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir ????

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Merhaba kızlar ,
uzun zamandır aklıma takılan bir şey var tesettürlü ve çok şık bayanlar görüyorum ,fakat şık olmaya çalışırken kurani kerimde emredilen tesettürün çizgilerinden çıkıyorlar.
İnanıp inanmamak uygulayıp uygulamamak bireylerin kendi tercihlerine kalmıştır elbet ama genel bir taslak çizecek olursam
1.Elbise ferace veya abaye nin Vucud hatlarını belli etmeyecek bollukta olması
2.örtü,şal ne kullanılırsa artık . omuzlardan gögüs hizasına inmesi . şalı dolayınca omuz çizgileri ortaya çıkıyor net bir şekilde mesela .

Şu iki temel şartı sağlayarak fakat aynı zamanda şık bakımlı ( dikkat çeken bir giyim tarzından söz etmiyorum ) olmak için nasıl bir giyim tarzı izleyebilirim ?
Bu konuda fikirlerimizi faylaşalım fotoğraf yoluylada istişare edebiliriz .
Aklıma gelen vucuda yapışmayan bir feraceyle , eşarp kullanmak oldu omuzlardan gögüse sarkıtıcak şekilde çanta ve babetlede renk uyumu yaparım diye düşündüm . Feracemsi elbiseler diktirmekte geldi aklıma şöyle vucuda çok yapışmayan ama güzel olan elbiseler .
tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Tuba & Venn 2013 lkbahar Yaz | Tesettr Giyim

Buradan bakıp belki fikir edinebilirsin, ben çoğu modellere özelliklere eşarplara hayran kaldım. Tesettürüme girince faydalanacağım bir site benim içinde. (:

canım . teşekkür ederim :) inceledim biraz . Şalları arkaya bağlıyorlar kıyafetlerde vucud hatlarını belli ediyor işte benim sıkıntıda orada başlıyor :) bu tarz tesettürü pek doğru bulmuyorum.
bol durucak ama çirkin olmayacak birşeyler olmalı .

Merhaba kızlar ,
uzun zamandır aklıma takılan bir şey var tesettürlü ve çok şık bayanlar görüyorum ,fakat şık olmaya çalışırken kurani kerimde emredilen tesettürün çizgilerinden çıkıyorlar.
İnanıp inanmamak uygulayıp uygulamamak bireylerin kendi tercihlerine kalmıştır elbet ama genel bir taslak çizecek olursam
1.Elbise ferace veya abaye nin Vucud hatlarını belli etmeyecek bollukta olması
2.örtü,şal ne kullanılırsa artık . omuzlardan gögüs hizasına inmesi . şalı dolayınca omuz çizgileri ortaya çıkıyor net bir şekilde mesela .

Şu iki temel şartı sağlayarak fakat aynı zamanda şık bakımlı ( dikkat çeken bir giyim tarzından söz etmiyorum ) olmak için nasıl bir giyim tarzı izleyebilirim ?
Bu konuda fikirlerimizi faylaşalım fotoğraf yoluylada istişare edebiliriz .
Aklıma gelen vucuda yapışmayan bir feraceyle , eşarp kullanmak oldu omuzlardan gögüse sarkıtıcak şekilde çanta ve babetlede renk uyumu yaparım diye düşündüm . Feracemsi elbiseler diktirmekte geldi aklıma şöyle vucuda çok yapışmayan ama güzel olan elbiseler .
tavsiyelerinizi bekliyorum :)

çok doğru bi noktaya değinmişşsn günümüz tesettürünü bende pek doğru bulmuyoruumm sırf bu yüzden kapanmak konusunda tereddütlüyüm :14:

Back
X