- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.304
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Yani tesadüfen gördüm bu yorumunuzu da. Nicedays benim. Ne alaka niye ben olayım ki bu üye? Niye iftira atıyorsunuz? Kibledim.Nicedays sen misin?
Yani tek dediği parası olmadığı. Halbuki ailesiyle konuşup isteyebilir. Buna da ben bir şey yapamam ki.O açmı duruyor peki , bukadar bozuldu fotoğrafa . Bence herşeyin acısını senden çıkartıyor sanki .
20-25Yaşlar kaç?
Yok ben değilim diyecekken yukarıda yazmış kendisi.Nicedays sen misin?
Yemek yerken fotoğraf atmak değil sadece. Normalde birbirimizi yemek yerken gördüğümüzde de yaparız o espriyi. Hah işte o bekliyor ki sorayım yani bilmiyor olmam da benim suçum. Normal şartlarda kendimi aç bıraktığım için kızan bir insan olduğundan şaşırdım.Sevgilinizin abartı bir tepki verdiğini düşünüyorum: 1. Birbirinize yemek yerken fotoğraf atmanızın bir esprisi varmış. 2. Parasının ona ulaşmadığını kahin değilseniz nasıl bileceksiniz? 3. Sigara sinir yapıyor olsa bile fiziksel özelliğinizle dalga geçmesi acımasızca.
Bir de boy-kilo oranınız bana gayet normal geldi, her türlü anlam veremedim sevgilinize.
Ne bileyim hiç böyle bir insan değildi ona şaşırdımAbartmış bence. Sonuçta nispet yapmamışsınız, "baaak ben ne yiyorumm" diye göndermemişsiniz. Zaten yaptığınız bir şeyi belki de boş bulunup yapmışsınız. İnsanlık hali.
Buna karşılık direkt kilonuza saldırıp -ki kilolu değilseniz, olsanız bile önemli değil- bu şekilde küçümseyip laf sokması çok çok ayıp. Sizinki bilinçsiz bir şey ama onunki gayet bilinçli, sizin canınızı yakmak için yapılan bir şey.
Sigara falan diye adamın hırtlığına bahane bulmayın onun adına bence.
Gerçekten böyle patlamaya hazır bomba gibi mi geziyorlar ? Normal şartlarda yok ben yemeyeceğim Ya dediğimde kızan, markete gidince kendime bir şey almak istemediğimde sinirlenen birisiydi..Sigarasizlik sinir yapar, eşimden biliyorum. Ama kiloyla alay etmek sinir değil, bu başka bir terbiyesizlik.
İyi de bir insana paran geldi mi paran geldi mi diye sorulmaz ki. Yani sorabilirsiniz tabii ki, "naptın geldi mi para" diye ama sormuyorsanız da normal bu. Özellikle de bu kadar zor durumdaki bir adama sıkıştırıyor gibi "paranı aldın mı" diye sormak istememiş olabilirsiniz.Hah işte o bekliyor ki sorayım yani bilmiyor olmam da benim suçum.
Allah seni ifşa olmamak için ikinci üyelik açmışNicedays sen misin?
O ben değilim maalesefAllah seni ifşa olmamak için ikinci üyelik açmış
Şaka mı bu yaa. Aynı üyeler farklı isimlerle gelip duruyorlar, şahsen ben de hep başka başka kişiler sanıp aynı tip dertlere fikir verip duruyorum.dumur oldum şu anYani tesadüfen gördüm bu yorumunuzu da. Nicedays benim. Ne alaka niye ben olayım ki bu üye? Niye iftira atıyorsunuz? Kibledim.
Allah seni ifşa olmamak için ikinci üyelik açmış
Evet çok sinirli olabiliyor ama karakteri değişmiyor ki. Sizinkinin karakteri değişmiş gibi eskiden ye derken kilonuzla alay etmiş. Yani demek ki cidden böyle düşünüyormuş. Sarhoşken insanın içindekileri döküp doğruları söylemesi gibi.Gerçekten böyle patlamaya hazır bomba gibi mi geziyorlar ? Normal şartlarda yok ben yemeyeceğim Ya dediğimde kızan, markete gidince kendime bir şey almak istemediğimde sinirlenen birisiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?