Bir fotoğraf meselesi

Yani aç mı bekleyecektiniz anlamadim ki .
Fiziksel ozelliginizlede çok çirkin bir üslupla dalga geçmiş .
Parasız olmasının suçlusu da siz değilsiniz.
Bence bu adamla bir ömür geçmez.
Kendisine yansıtmamamı söyledi sadece. Bunu da güzellikle söylese tamam haklı diyeceğim ama yapmadı ki.

benimki ben istediğim için ani bi kararla bıraktı çok zorlandı ama bir kere bana bağırmamıstır bahane arıyor bence maddi olarak zor bizde yasadık ama hiç acısını yansıtmadı bence sal sunu haketmiyor seni

Sigara sinir yapabilir ama parası yoksada içmicek.Parası yok sigara içemıyor dıye siz yemek yıyosunuz dıye neden sizden hıncını çıkarıyor.Bence çok çok saçma.Istersenız 100 kılo olurdunuzonu ılgılendırmez.Ben sizın foto atmanızda abes bişey gormedım.Sevgılım acıkmış yemek yıyor ne var bunda.Yemegın parasını onamı yollucakmışsınız.Siz net haklısınız.Bu ılıskıde ben hayır göremiyorum.

Felaket derece bağımlı. Düşünün günde en az 2 paket

Ben üzüldüğüm de genelde bağırmam, kızdığımda bağırırım. Foto çektim diye, vücut özelliğimle dalga geçildiğinde hatalıymışım gibi özür dilemem. Üniversitede davranış bilimleri hocam vardı. Kulakları çınlasın. Tüm derslerini unutsam da tek bir sözünü unutmam. Sevgilinize taviz vermeyin. Yoksa ne kendinize saygınız kalır, ne de karşınızdakinin size saygısı derdi. Bence biraz düşünün. İyi geceler.

Ben zaten hiç anlamadım. Yanında olduğumda yemek yemek istemediğimde Ya da para harcamamak için kendime bir şey almak istemediğim zaman kızan birisi şimdi niye böyle yaptı ki
Bu tepkiyi vermesi için günlerce aç kalması lazım. Ya da başka bir durum vardı sana patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…