- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
AnnamadımO ben değilim maalesef
Kendisine yansıtmamamı söyledi sadece. Bunu da güzellikle söylese tamam haklı diyeceğim ama yapmadı ki.Yani aç mı bekleyecektiniz anlamadim ki .
Fiziksel ozelliginizlede çok çirkin bir üslupla dalga geçmiş .
Parasız olmasının suçlusu da siz değilsiniz.
Bence bu adamla bir ömür geçmez.
Ben Nicedays değilim kendisi nick değiştirip yorumlara yazmış bileAnnamadım
Bağıramaz ki yanında bile değilim şu anbenimki ben istediğim için ani bi kararla bıraktı çok zorlandı ama bir kere bana bağırmamıstır bahane arıyor bence maddi olarak zor bizde yasadık ama hiç acısını yansıtmadı bence sal sunu haketmiyor seni
Iki lokma yemeğimi kıskandı yani , kendisine yansıtmamak derken gidip 10 bin liraya çanta almamışsınız, yemek yemisisniz yahu.Kendisine yansıtmamamı söyledi sadece. Bunu da güzellikle söylese tamam haklı diyeceğim ama yapmadı ki.
bizim de uzak mesafe ilişkisi bağırmaktan kastım mesaj yazma sekli tavrı acısını çıkarma patlayacak birini aramaBağıramaz ki yanında bile değilim şu an
İskender yemiştim hadi yediğim yemeği de söyleyeyim. Şatobiryan yememişim kiIki lokma yemeğimi kıskandı yani , kendisine yansıtmamak derken gidip 10 bin liraya çanta almamışsınız, yemek yemisisniz yahu.
Sigara sinir yapabilir ama parası yoksada içmicek.Parası yok sigara içemıyor dıye siz yemek yıyosunuz dıye neden sizden hıncını çıkarıyor.Bence çok çok saçma.Istersenız 100 kılo olurdunuzonu ılgılendırmez.Ben sizın foto atmanızda abes bişey gormedım.Sevgılım acıkmış yemek yıyor ne var bunda.Yemegın parasını onamı yollucakmışsınız.Siz net haklısınız.Bu ılıskıde ben hayır göremiyorum.Sevgilimle şu anlık bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bir araya gelme imkanımız şu sıralar yok. Bir kaç aya kadar.
Bu aralar kendisi maddi açıdan sıkıntıdaydı. Sigara kullanıyor. Günde en az iki paket kadar. Durumu olmadığı için sigara da içemiyor. Sigara içemediği için olduğunu düşünüyorum, felaket sinirli. Hafta sonu konuştuğumuz zaman dün parasının geleceğini söylemişti. Neyse gelmemiş ben bunu bilmiyordum. Sabah konuştuğumuzda da bunu hiç söylemedi. Dün hem onun istediği bir şeye bakmak hem de eve kahve için avmye gittim.
Karnım da acıktı. Aradığım şeyi bulamayınca yemeğe gittim. Bir şey yerken ona fotoğraf attım. Normalde böyle birbirimizi bir şey yerken gördüğümüzde yaptığımız bir espri vardı. Onu yaparız diye düşünmüştüm.
Tabii ki yapmadıonun bana hiç bu kadar sinirlendiğini hatırlamıyorum. İşte çok param yoksa nasıl gidip yemek yiyebiliyormuşum, o dediği şeye de kesin bakmamışım (ki bakmıştım bulamadım). Ben parasının geldiğini sandığımı söyledim bu sefer neden sormadın diye olay çıkardı. Buradan bakıldığında gayet ilgisiz bencil bir insan gibi duruyor olabilirim ama emin olun gerçekten onu çok düşünüyorum. Hani bunu ben olduğumdan söylemiyorum. İfşa olmamak için bugüne kadar olan bir çok şeyi yazamıyorum.
Tamam diyebilirsiniz ki çocuk kıskanmış demek ki canı çekmiş yazık günah. Buraya kadar normal ama çok ayıp bir şey yaptı: Kilomla alakalı laf etti (1.70-65 kiloyum) ben de o kadar kilolu olsam ben de yemek düşünürüm haklısın dedi. Ayıp dedim belki benim rahatsızlığım var kilomu arttıran. Hasta değilsin eee ayıp da değil o zaman dedi.
Neyse ben tüm gün yazmadım. Bugün bana ya sen zaten çok güzelsin sadece o fotoğrafı atmana üzüldüm yazdı. (Pek özür dilemeyi bilmez ha diler ama her zaman değil) temizlik yapıyordum, işim olduğunu söyledim. İşim biter bitmez yazdım yine sert sert cevaplar verdi. Çok uzun bir mesaj yazdım tüm gün de konuşmadık.
Yani sigara içen arkadaşlara sorum özellikle, gerçekten bu kadar sinir mi yapıyor sigaranın yokluğu? Yapıyorsa kaç gün yapar? Ne zaman geçer?
Ayrıca olayda fotoğraf atarak hatalı olduğumu kabul ediyorum. Özür de diledim. Ama bir tarafta da sorunun çözülmediğini bilmediğim için kendimi de suçlu göremiyorum
Not: kendisi sigara içebildiği zamanlarda evde oturmama kızan, hep evdesin hiç kendin için bir şey yaptığını görmüyorum diyen birisi
Felaket derece bağımlı. Düşünün günde en az 2 paketSigara sinir yapabilir ama parası yoksada içmicek.Parası yok sigara içemıyor dıye siz yemek yıyosunuz dıye neden sizden hıncını çıkarıyor.Bence çok çok saçma.Istersenız 100 kılo olurdunuzonu ılgılendırmez.Ben sizın foto atmanızda abes bişey gormedım.Sevgılım acıkmış yemek yıyor ne var bunda.Yemegın parasını onamı yollucakmışsınız.Siz net haklısınız.Bu ılıskıde ben hayır göremiyorum.
Ben zaten hiç anlamadım. Yanında olduğumda yemek yemek istemediğimde Ya da para harcamamak için kendime bir şey almak istemediğim zaman kızan birisi şimdi niye böyle yaptı kiBen neye bozulduğunu anlayabilmiş değilim açıkçası.
Bu tipte biri size hayati zehir eder , iyi düşünün.İskender yemiştim hadi yediğim yemeği de söyleyeyim. Şatobiryan yememişim ki
O zaman çalışıcak canım.2 pakette çok fazla.Felaket derece bağımlı. Düşünün günde en az 2 paket
Bu tepkiyi vermesi için günlerce aç kalması lazım. Ya da başka bir durum vardı sana patladı.Ben zaten hiç anlamadım. Yanında olduğumda yemek yemek istemediğimde Ya da para harcamamak için kendime bir şey almak istemediğim zaman kızan birisi şimdi niye böyle yaptı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?