Bir fotoğraf meselesi

Sigara içmediği için herseye takar hale gelmiş olablir abartılacak bsey göremedim evet sigara içmeyince sinirli oluyoruz

Boş boş konuşmuş işte sallama
Anası babası yokmu onlardan istesin para
Sanki aç açıkta

Evet malesef sigarasızlık psikopata döndürüyor beni de. Hakli değil ama böyle kafa gidiyor işte. Ben uykumdan uyanıp sigara içiyorum üstelik. Bi dal için adam dövebilecek moda girebiliyorum. O da iyice sıyırmış yokluktan

Çok anlayışsız birisi ve hiç mantıklı düşünemiyor bence ilişkini gözden geçir yaptığına senin adına çok üzüldüm ben çok kırılırdım.

Ya sigarasızlıktan bile olsa zaten uzak mesafe ilişkisiymiş yüz yüze değilsiniz ki aniden patladı diyelim. Gayet bile isteye düşüne düşüne yazmış o lafları. Dış görünüşe yapılan her tür kötü yorum beni deli ediyor. Tamamen soğurdum sanırım. O kadar parasızsa da iş bulsun çalışsın. Dünyanın binbir türlü hali var her dara düştüğünde seni ezecekse baya uğraşırsın bununla.

Bu devirde kimse aç kalmaz, parasız kalan sigara alamayan adam da tembeldir. Şu kadın halimle hiç bişey yapamazsam en kötü maddi durumu göz önüne alarak söylüyorum temizliğe giderim, garsonluk yaparım, hiç bişey olmadı su satarım. Bu erkeklerin fakir edebiyatını hiç anlamıyorum, hiç de hoş değil. Çalışsın kazansın ekmeğini siz almıyorsunuz elinden , size niye bulaşıyor.

Sigara kullanmiyorum kullanan da yakin tanidigim yok. Ama bu yaptiklarina bi sebep degil bence. Sanki onun parasiz olmasi sizin sucunuzmus gibi davranmis. Kilonuzda normal cocukca sizin caninizi yakmak istemis. Ayrica insanlik hali sormayi unutmus olabilirsiniz siz sormadan kendisi henuz gelmedigini soyleyebiirdi..Ama ozur dilemeyi,gonul almayi bilmemesi daha buyuk sorun bence. Daha sevgiliyken boyle kalbinizi hunharca kiriyor ve adabiyla ozur dileyemiyorsa.. zor

Gerçekten anlamadınız mı?
Sinirli olması ve size o şekilde çıkışmasının sebebi sizden para bekliyor olması.
Benim sigara param yok, o dışarıda yemek yiyor gibi bile düşünmüş olabilir.
Çok paran yoksa, nasıl yemek yiyebiliyorsun demesi de bunun göstergesi.
Size laf çarpmış ufaktan.
Ama bütünüyle bakınca çok seviyesizce konuşmuş size karşı.

Size katılıyorum B brcsnr
Bende aynı şekilde düşündüm
Paran yoksa yemek nasıl yiyorsun ne demek ya
Adamın gözüne batmış resmen , sizin hiçbir kabahatiniz yok resim attınız diye özür dileyecek bir durumunuzda yok .
Sigara parasını sizden bekliyor herhalde ki yediğiniz iki lokma gözüne batmış .
Kilonuzdan vurmaya çalışmasıysa tek kelimeyle tiksinç .
Bağımlılar sigara yoksunluğunda gergin olabilirler evet ama varolan terbiyeleri bozulmaz

Peki Ya ben ona önceki gün tamam ver hesap numaranı gidip çıkartayım dediğimde yok yarın annemle konuşacağım dediyse? Hani sormamış olsam tamam haklı.

Yani tesadüfen gördüm bu yorumunuzu da. Nicedays benim. Ne alaka niye ben olayım ki bu üye? Niye iftira atıyorsunuz? Kibledim.
Kimse size iftira atmamış ki. Nice days sen misin yazmış "Nice days sensin biliyorum hiiihihih" falan dememiş, neden bu sinir anlayamadım.

Bence ustu kapali senden para beklemiş, benim param yok sen yemek yiyorsun dışarda demeye getirmiş....

Sizin paranızın olmasından veya ne yediginizden ona ne?Onun parasının olmamasından size ne?Karı-koca değilsiniz ki birbirinizin maddi durumunu bileceksiniz yada karışacaksınız.Sizi tek suçlu bulduğum taraf kendinizi suçlu hissetmeniz suçluluk duyacağınız hiçbir durum yok.Parasi yoksa sizin yapacağınız birşey yok 25 yaşında ki biri gidip çalışır.Ustelik sürekli param yok demek ne yaa.Ben öğrenciyken sevgilim /nişanlım çalışıyordu ben ona bile asla param yok demedim.Bence sizden para beklemiş yediğinizde gözüne batmış sonra çocuk gibi canınızı yakmak istemiş. Bu adama dikkat edin yaptıkları hiç hoş değil

Sigara icen biri olarak bu davranislari sigara yapmaz o karakter meselesi. Onemli olan stres aninda nasil kisiligi. Sizde gormus oldunuz. Ayrica ozur dilemez diyorsunuz bunjn sigarayla ilgisi yok bu kendini hep hakli gormekle ilgili ki bu bir sorun bence

Arkadaşlar günaydın.
Çoğunluk para beklediğini ama ben ona vermek yerine kendime harcadığımı görünce sinirlendiğini söylüyor.
Yanlış anlamayın ama, bazı hemcinslerimiz gibi davranıyor. Burada da görüyorum bazı hemcinslerimizi çünkü, mesela bir şey istiyorlar ama karşı taraf yapayım diyince kabul etmiyorlar. Israr bekliyorlar ısrar gelmeyince de çıldırıyorlar.
Bir şey bekliyor ama beklediğini söylemiyor e doğal olarak ben yapmayınca sinirleniyor. Bugün illa ki arayacak. Sizce nasıl konuşsam?
Bana kalsa çocuğu bayağı haşlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…