Bir Fotoğraf

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam,

Bu gece sanırım bu konuyla ilgili son konumu açıyorum. Biliyorsunuz, saçma sapan bi ayrılık yaşadım ve üzerimden atamayıp burada deli deli konular açtım. Bu gece onları okudum yeniden. Terapiye başladım 3 aydır düzenli olarak gidiyorum ve hayatıma güzel anlamda büyük katkısı oldu. Ailemle aram 24 yıldır olmadığı kadar çok iyi, eskisi gibi öfkeli değilim, ayrılıkla ilgili neden bu kadar çok tepki verdiğimin sebebini bulduk onun üzerine yoğunlaştık şimdi ve gerçekten çok daha iyi hissediyorum. Kafamdan tamamen attım diyemem ama iyi ki ayrılmışız diyorum. Rahatsız eden birkaç düşünce var kafamda bi süredir onu paylaşmak için konu açtım.

Ayrılalı 7 ay oldu ve ocak ayından beri hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı. Hiçbir şekilde rahatsız etmedim.
O benim numaramı, annemin numarasını uzunca bi süre silmedi (WhatsApp hikayeleri çıktığı için silmediğini biliyorum, bunu ararsam yanlışlıkla açmamak için silmedi diye yordum ve ayrılırken onu tedirgin ettiğimi düşünüp utandım.)

Bana aldığı şeyleri gönderirken bana ilk zamanlar çıkarttığı bi yazarın fotoğrafı vardı arkasına not yazmıştım önceden onu da gönderdim. İnstagramda o fotoğrafı paylaşmış. (demek ki aynı anlamı yüklemedik diye üzüldüm.)

Bana derslerden geçince sevdiğin bi şairi çizmişti, şairin bilekliğine de bize özel bi şey yazmıştı. O resmi de göndermiştim. İnstagramda o resmi paylaşmış bilekliğini karalayarak. (kendi çizdiği resim paylaşabilir elbet, ama karalayınca bu kadar mıydı diye üzüldüm.)

Hala kafamdan tam olarak atamadığım için ara ara WhatsApptan ekleyip profiline bakıyorum, 2-3 hafta önce yine numarasını ekledim tam bakacakken fotoğrafı vardı ismini değiştirdin fotoğrafı gitti, engellemiş. (Demek ki hayatında birisi var ve rahatsız etmemden korktu ve engelledi diye kendimden utandım, çok utandım.)

Bugün gördüm instagramda post paylaşmış, yeni kız arkadaşıyla. Tuhaf hissettim. Kötü diyemem, kızgın diyemem, kırgın diyemem.

Beni hiç ilgilendirmiyor biliyorum, o inansızdı yani tam olarak inançsız diyemem ama deistti. Alkolü severdi vsvsvs. Kız kapalı, gayet iyi birisine benziyor. Sanırım hala içten içe kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Belki inanmayacaksınız ama şu an daha da farkındayım ki birbirimiz için hiç doğru insanlar değilmişiz ve iyi hissediyorum sadece sanki onu rahatsız edecekmişim gibi engellediği için kendimden çok, çok utanıyorum. Bu utanç nasıl geçecek bilmiyorum.

Utanma utanacak birşey yok sevmişsin alışkanlık olmuş stalklamak. Çok değersiz biri hayatımda, de içinden sürekli soğursun bir müddet sonra bu şahıstan. Sevgilisi de varmış bırak. Merhameti vicdanı olmayan bir insanla bir yola girilmez. Böyle kaçarlar işte. Bırak takıntı yapma.

Sevgili jeehan , istemsizce eski sevgilinizden nefret ediyorum.

Engelleme olayına kendinize göre anlam yüklüyorsunuz. Siz rahatsız edebilecek kişinin engellenmesi gerektiğini düşünürken, o kişi belki de tamamen unutabilmeyi, hayatından çıkarabilmeyi yükledi engelleme eylemine?

Engelleyen o, siz neden utanasınız?

Bu saatten sonra kendi yoluna bakmalısın onu stalklamak aklından çıkmasını zorlaştırıyordur bir süre ona bakmayı kes sonra farkedeceksin ki aklına eskisi gibi gelmiyor yeni insanlara bak hiç bir şey içinde utanma umarım mutu olursun.

Konulari bilmiyorum ama sizi bu kadar ona takıntılı yapan neydi onu merak ettim

Sahiden eskisi kadar yoğun değil hislerim var aklıma gelince eski duyguları hissetmiyorum, soğudum. Stalk işi zamanla azalır diye umuyorum

Boşanan kadınlar bile yani ben ve benim gibiler böyle bir yıkım yaşamıyoruz. Bu kadar yıkım yaşama sebebiniz sevgi açlığınız mı ?
Aklıma başka hiç bir sebep gelmiyor çünkü.
Hala adamın peşindesiniz ve bu da onun totosunu epey kaldırıyordur.
Ne diyeceğimi bilemedim . İnşallah siz hiç boşanmazsınız çünkü asla unutamazsınız.

Ben şu an sahiden iyiyim. Önceki kadar STALK Ya onuyu, aklıma da eskisi kadar gelmiyor ama kendimi zorlamayacağım zamanla bu da bitecektir. Sevgilisi varmış zaten şimdi daha da uzaklaştığımı hissediyorum

Sizin konularınızı biliyorum ve açıkcası şu yorum pek acımasızca geldi ve anlayacağınızı düşünmediğim için sebebi yazmak istemiyorum yukarıdan bakabilirsiniz

utanacak bir şey yok
aşktan gözünüz dönmüş
ben de yaptım bu tür bir saçmalık
bir tane çocuk vardı platonik sevdiğim çocuğa neler saydım sanki ben istemiyorum gibi ama o istemiyor aslında
sonra kendimden utandım resmen kedi uzanamadığı ciğere mevzusuydu
çocuk beni engelledi vs
bu olabiliyor hele de 20lerin başında sonra zaten o kadar kendini kaybetmiyorsun asla
normal yani merak etme bunu yapan tek kişi değilsin üzme tatlı canını
hata yaptım de geç bir daha olmaz de geç

Şöyle eskisi kadar değilim. Zamanla bu yoğunluk da azalır diye umuyorum ki sevgilisi varmış eskisi kadar bakmam.

O deistti ama ailesi çok dindardı ailesi dinle ilgili namaz kıl, dua oku diye bi miktar zorlardı ailesi deist olduğunu bilmiyor malesef

Unutmak için engellediğini düşünmüyorum sahiden. Hayatında birisi var ve benim günün birinde yazıp rahatsız etmemden korktu.

Ailesine göre birini buldu demek ki, cok örnek var böyle, kendisi bambaşkayken ailesi uygun kadınlarla evlenen erkekler. Kıza da kendisini farklı gösteriyordur muhtemelen.

Zamanla tamamen geçecek bu hissettiklerin sende biliyorsun aslında.

şu an daha da farkındayım ki birbirimiz için hiç doğru insanlar değilmişiz
Su anahtar cumlen . Olsaydiniz durum farkli olurdu.

Su an yasadigin , ask acisi degil stalklamanin verdigi bir aci. Stalklamak aliskanlik yaratir, beklenti yaratir. O yuzden bir once kesmeye calis. Daha da dibe batarsin cunku...

O hayatina devam etmis , sen de edebilirsin.

Belki de öyledir. Bana zaten annem ileride kapanmanı isteyebilir diyordu. Kısa, dekolte giyince büyük sorun yapıyordu filan kendine göre de birisiyle demek ki. Açıkcası düşündüğüm kadar üzülmedim. Üstelik bu sondu sanırım artık daha ne çıkabilir ki

Sizin konularınızı biliyorum ve açıkcası şu yorum pek acımasızca geldi ve anlayacağınızı düşünmediğim için sebebi yazmak istemiyorum yukarıdan bakabilirsiniz
Ben acımasızca ve sizi üzmek için yazmadım. Ama kendi konunuzu bir okur musunuz ?
Yazdıklarınız çok obsesif duruyor.
Anlıyorum çok sevdiniz , çok emek verdiniz ama olmuyorsa inanın bu da şükür sebebi.
Ya bununla evlenseydiniz ? Daha 24 yaşındasınız hayatınız da o kadar güzel şeyler olur ki. Ama siz hala bunu stalklamaya devam ederseniz bir adım dahi ileri gidemezsiniz.

Kesinlikle doğru insan olmuş olsaydık saçma sapan bi şekilde beyaz eşya için ayrı, yemek takımı için ayrı kavga etmezdik. O kadar saçma ki düşününce keşke zamanında görseymişim.

Stalk konusunda haklısınız ama şu an sevgilisi var zaten kendime yakıştıramadım için daha az bakarım gibi geliyor.

Haklısınız stalk işi çok saçma ve bana zarar verecek sadece. Zamanla bu da azalacaktır diye umuyorum üstelik sevgilisi var ve bakmayı yakıştırmadığım için eskisi kadar bakmam artık diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…