Utanma utanacak birşey yok sevmişsin alışkanlık olmuş stalklamak. Çok değersiz biri hayatımda, de içinden sürekli soğursun bir müddet sonra bu şahıstan. Sevgilisi de varmış bırak. Merhameti vicdanı olmayan bir insanla bir yola girilmez. Böyle kaçarlar işte. Bırak takıntı yapma.
Konulari bilmiyorum ama sizi bu kadar ona takıntılı yapan neydi onu merak ettim
Bu saatten sonra kendi yoluna bakmalısın onu stalklamak aklından çıkmasını zorlaştırıyordur bir süre ona bakmayı kes sonra farkedeceksin ki aklına eskisi gibi gelmiyor yeni insanlara bak hiç bir şey içinde utanma umarım mutu olursun.
Boşanan kadınlar bile yani ben ve benim gibiler böyle bir yıkım yaşamıyoruz. Bu kadar yıkım yaşama sebebiniz sevgi açlığınız mı ?
Aklıma başka hiç bir sebep gelmiyor çünkü.
Hala adamın peşindesiniz ve bu da onun totosunu epey kaldırıyordur.
Ne diyeceğimi bilemedim . İnşallah siz hiç boşanmazsınız çünkü asla unutamazsınız.
utanacak bir şey yokHanımlar selam,
Bu gece sanırım bu konuyla ilgili son konumu açıyorum. Biliyorsunuz, saçma sapan bi ayrılık yaşadım ve üzerimden atamayıp burada deli deli konular açtım. Bu gece onları okudum yeniden. Terapiye başladım 3 aydır düzenli olarak gidiyorum ve hayatıma güzel anlamda büyük katkısı oldu. Ailemle aram 24 yıldır olmadığı kadar çok iyi, eskisi gibi öfkeli değilim, ayrılıkla ilgili neden bu kadar çok tepki verdiğimin sebebini bulduk onun üzerine yoğunlaştık şimdi ve gerçekten çok daha iyi hissediyorum. Kafamdan tamamen attım diyemem ama iyi ki ayrılmışız diyorum. Rahatsız eden birkaç düşünce var kafamda bi süredir onu paylaşmak için konu açtım.
Ayrılalı 7 ay oldu ve ocak ayından beri hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı. Hiçbir şekilde rahatsız etmedim.
O benim numaramı, annemin numarasını uzunca bi süre silmedi (WhatsApp hikayeleri çıktığı için silmediğini biliyorum, bunu ararsam yanlışlıkla açmamak için silmedi diye yordum ve ayrılırken onu tedirgin ettiğimi düşünüp utandım.)
Bana aldığı şeyleri gönderirken bana ilk zamanlar çıkarttığı bi yazarın fotoğrafı vardı arkasına not yazmıştım önceden onu da gönderdim. İnstagramda o fotoğrafı paylaşmış. (demek ki aynı anlamı yüklemedik diye üzüldüm.)
Bana derslerden geçince sevdiğin bi şairi çizmişti, şairin bilekliğine de bize özel bi şey yazmıştı. O resmi de göndermiştim. İnstagramda o resmi paylaşmış bilekliğini karalayarak. (kendi çizdiği resim paylaşabilir elbet, ama karalayınca bu kadar mıydı diye üzüldüm.)
Hala kafamdan tam olarak atamadığım için ara ara WhatsApptan ekleyip profiline bakıyorum, 2-3 hafta önce yine numarasını ekledim tam bakacakken fotoğrafı vardı ismini değiştirdin fotoğrafı gitti, engellemiş. (Demek ki hayatında birisi var ve rahatsız etmemden korktu ve engelledi diye kendimden utandım, çok utandım.)
Bugün gördüm instagramda post paylaşmış, yeni kız arkadaşıyla. Tuhaf hissettim. Kötü diyemem, kızgın diyemem, kırgın diyemem.
Beni hiç ilgilendirmiyor biliyorum, o inansızdı yani tam olarak inançsız diyemem ama deistti. Alkolü severdi vsvsvs. Kız kapalı, gayet iyi birisine benziyor. Sanırım hala içten içe kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Belki inanmayacaksınız ama şu an daha da farkındayım ki birbirimiz için hiç doğru insanlar değilmişiz ve iyi hissediyorum sadece sanki onu rahatsız edecekmişim gibi engellediği için kendimden çok, çok utanıyorum. Bu utanç nasıl geçecek bilmiyorum.
Banlanır mıyım bilmiyorumda. Başı kapalı hiç bir insanın deist birini kabul edeceğini sanmıyorum. Daha söylememiştir kızA
Terapilerin işe yaradığını yazmışsın ama hala takip peşindesin neden?
Sevgilijeehan , istemsizce eski sevgilinizden nefret ediyorum.
Engelleme olayına kendinize göre anlam yüklüyorsunuz. Siz rahatsız edebilecek kişinin engellenmesi gerektiğini düşünürken, o kişi belki de tamamen unutabilmeyi, hayatından çıkarabilmeyi yükledi engelleme eylemine?
Engelleyen o, siz neden utanasınız?
Ailesine göre birini buldu demek ki, cok örnek var böyle, kendisi bambaşkayken ailesi uygun kadınlarla evlenen erkekler. Kıza da kendisini farklı gösteriyordur muhtemelen.Şöyle eskisi kadar değilim. Zamanla bu yoğunluk da azalır diye umuyorum ki sevgilisi varmış eskisi kadar bakmam.
O deistti ama ailesi çok dindardı ailesi dinle ilgili namaz kıl, dua oku diye bi miktar zorlardı ailesi deist olduğunu bilmiyor malesef
Su anahtar cumlen . Olsaydiniz durum farkli olurdu.şu an daha da farkındayım ki birbirimiz için hiç doğru insanlar değilmişiz
Ailesine göre birini buldu demek ki, cok örnek var böyle, kendisi bambaşkayken ailesi uygun kadınlarla evlenen erkekler. Kıza da kendisini farklı gösteriyordur muhtemelen.
Zamanla tamamen geçecek bu hissettiklerin sende biliyorsun aslında.
Ben acımasızca ve sizi üzmek için yazmadım. Ama kendi konunuzu bir okur musunuz ?Sizin konularınızı biliyorum ve açıkcası şu yorum pek acımasızca geldi ve anlayacağınızı düşünmediğim için sebebi yazmak istemiyorum yukarıdan bakabilirsiniz
Su anahtar cumlen . Olsaydiniz durum farkli olurdu.
Su an yasadigin , ask acisi degil stalklamanin verdigi bir aci. Stalklamak aliskanlik yaratir, beklenti yaratir. O yuzden bir once kesmeye calis. Daha da dibe batarsin cunku...
O hayatina devam etmis , sen de edebilirsin.
Ben acımasızca ve sizi üzmek için yazmadım. Ama kendi konunuzu bir okur musunuz ?
Yazdıklarınız çok obsesif duruyor.
Anlıyorum çok sevdiniz , çok emek verdiniz ama olmuyorsa inanın bu da şükür sebebi.
Ya bununla evlenseydiniz ? Daha 24 yaşındasınız hayatınız da o kadar güzel şeyler olur ki. Ama siz hala bunu stalklamaya devam ederseniz bir adım dahi ileri gidemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?