- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Kesinlikle doğru insan olmuş olsaydık saçma sapan bi şekilde beyaz eşya için ayrı, yemek takımı için ayrı kavga etmezdik. O kadar saçma ki düşününce keşke zamanında görseymişim.
Stalk konusunda haklısınız ama şu an sevgilisi var zaten kendime yakıştıramadım için daha az bakarım gibi geliyor.
Stalklama stalklamadir. Bakmanin derecesi olmaz. Unutmak istiyorsan hic bakmayacaksin ya da boyle aci cekmeye devam edeceksin. Tekrar soyluyorum hissettigin ask acisi degil. O yuzden bu kadar dramatize etme.
Senin icin diyorum tatlim , kendine bir stalklama gunu sec. O tarihe kadar stalkla sonra ... islerinle kendinle ilgilen. Filmler kafa dagitmak icin iyidir mesela ya da yabanci diziler. Romantik filmleri secme ama.Doğru bu daha az dramatize ediyor halin önceye göre ahahaha
Yok yok zamanla azalacak, yine eski kafama dönmek istemiyorum çünkü
Bence bu kişiden ayrıldığın için sevinmelisin.Belki de öyledir. Bana zaten annem ileride kapanmanı isteyebilir diyordu. Kısa, dekolte giyince büyük sorun yapıyordu filan kendine göre de birisiyle demek ki. Açıkcası düşündüğüm kadar üzülmedim. Üstelik bu sondu sanırım artık daha ne çıkabilir ki
Senin icin diyorum tatlim , kendine bir stalklama gunu sec. O tarihe kadar stalkla sonra ... islerinle kendinle ilgilen. Filmler kafa dagitmak icin iyidir mesela ya da yabanci diziler. Romantik filmleri secme ama.
Bence bu kişiden ayrıldığın için sevinmelisin.
Kendisi inanç noktasında baskayken annesi için ileride kapanmani isteyebilir diyen ve alttan alta bunu destekleme tutarsızlığında olan bir insandan hayır gelmezdi.
Terapiye başlamana çok sevindim.
Hiçbir şey sihirli değnek değil ama zaman geçtikçe daha rahat olacaksın bu konuda, bir gün bir bakacaksın adı geçtiğinde bile hiçbir şey hissetmiyorsun.
Kendini suçlu hissettiğin için utanıyorsun, ayrıldıktan sonra takıntı yaptığın için belki. Ama bunların hepsi olabilir. Kendini affet bunlar için. De ki böyle hissediyordum, böyle davrandım, şu an bu durumdan çıkmak için çaba sarf ediyorum ve iyi gidiyor. O utanma duygusu her geldiğinde düşünceyi bununla değiştir. Ayrıca engellemesinin sebebi senin rahatsız etme ihtimalin olmaya da bilir kafasında, belki kız arkadaşı engelle içim rahat etsin dedi; o da zaten birbirimizin hayatında yokuz engellesem ne değişir, diye düşündü ve engelledi.
Çoğumuz insanların yaptığı şeylerin sebebini kendimiz üzerinden yorumlamaya meyilliyiz ama o kadar da önemli değiliz aslında, herkes kendi dünyasını yaşıyor. Sen de kendine odaklanıp kendinle barıştığında şu gün baktığında içine sinmeyen durumlar için “O zaman öyle hissettim öyle yaptım, canım sağ olsun.” deyip geçeceksin, milletin düşüncesi umrunda olmayacak. Şu an çok fazla akıl okumaya çalışıyorsun. Düşüncelerini onun hayatından çek, kendine ver.
Konularınızı bilmiyorum ama sanırım zor bir süreçten geçiyorsunuz. Öncelikle takibi bırakın. Numarasını silin ekliyse çıkarın. Ona ait ne varsa kaldırıp atın. Tüm bunlardan sonra en zor kısım onu düşünmemeye çalışmak. Çünkü siz istediğiniz kadar sosyal medyadan takip etmeyin beyninizde halen onu arıyor onu merak ediyorsanız unutmanız zor. Hatta burada onunla ilgili konu bile açmanız onu düşündüğünüzü gösteriyor. Farklı şeylere odaklanın. Belki karşınıza yeni biri çıkınca bunun sadece takıntı olduğunu fark edersiniz.
Daha az bakarım değil,artık bakmayacağım olmalı.İradenizi güçlendirin ve bakmayın.Bakmaya devam ederseniz elinize acıdan başka bir şey geçmez.O hayatına devam ederken siz acı çekmeye ve yerinizde saymaya devam edersiniz.Bu sizi daha çok dibe çeker.Eğer şimdi bakmayı bırakmazsanız bunu sürekli ertelersiniz ve bir süre sonra aman canım ne olacak ki diyip bakmaya devam edersiniz.Onun mutlu anlarını gördükçe ben niye mutlu değilim diye sorgulamaya başlarsınız.Yapmayın bunu kendinize.O bir seçim yapmış ve unutmayın ki her seçim bir vazgeçiştir.O başkasını seçerek sizden vazgeçmiş.Siz de öyle bir vazgeçin ki...
Ne kadar içtenlikle anlatmışsınız herşeyi, böyle sevgiye ancak şapka çıkarılır.Sizi hakedecek biri çıkar inşallah karşınıza
Başaracağına inanıyorumAz önce profiline baktığım hesabı kapattım. Tekrar hesap açıp bakmamaya çalışacağım, umarım başarırım
Kapalı bir insan deist birini kabul etmez (bence)
Zaten İslam dinininde nikah dahi olmaz yani mesela evlenmeye kalksalar dini nikah mümkün değil Müslüman bir kadınla evlenen erkek Müslüman olmak zorunda.
Yani deist olduğunu kızdan gizlediğini düşünüyorum. Ya da sana yalan söyledi belki de.
Ben eski sevgilinin ilişkisi olduğuna sevindim ama biliyor musun jeehan. Seninle durumlarımız aynıydı çok iyi hatırlıyorum. İyi ki sevgilisi oldu ve sen öğrendin. Hayatını şimdi onu düşünmeden çok daha kolay yoluna koyabilirsin.
Engellemeye gelince de bu çok normal. Şehrine kadar gitmiştin. Yeni ilişkisinde huzurlu olmak istiyordur. Senin arama ihtimalin %0,0001 olsa bile bunun düşüncesi dahi onu rahatsız eder. Yani şaşırma bu çok normal boşver gitsin.
Senin ciddi ahını aldı. Çıkacak merak etme. Sen de yoluna bak. Belki çok yakında senin de ilişkin olur ne dersinjeehan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?