Bir Fotoğraf

Bir şey biliyorsam o da eski ilişkilerinde takılan, stalk peşinde koşan insanların hep kaybetmeleri. Bak o bu işleri yapmayarak kendisine yenisini bulmus. Hayatın bu sahsa baglı degil ya. Daha yasın genc. Karsına binlerce insan cıkacak. Eskiye takılıp önüne cıkacakları kapatman bence sadece sana zarar verir, üzer.

Stalki yavastan degil birden birak. Su hayatta senden degerlisi yok.. bunu bilerek yapsak herseyi.. aci cekmeyi uzatmak istiyorsan devam et stalka malka.. biraktiginda goreceksin ne kadar basarili oldugunu

Stalki yavastan degil birden birak. Su hayatta senden degerlisi yok.. bunu bilerek yapsak herseyi.. aci cekmeyi uzatmak istiyorsan devam et stalka malka.. biraktiginda goreceksin ne kadar basarili oldugunu

Şu an baya soğudum üstte de yazdım arkadaşım bugün bi şeyler anlattı şok oldum

Şu an baya soğudum üstte de yazdım arkadaşım bugün bi şeyler anlattı şok oldum
Faydasi yok inan stalk filan. Sana sadece aci verirken herif ailesi icin gelin adayi bakiyor. Soguman iyi olmus tabii, bicak gibi kes at ve bi kac aya duzelirsin

Eski sevgilim le uc sene cıkdık bana zulüm etti neler neler cekdm en son karar verdm ayrıldım pesimde dolandı durdu ama ne care smdi evlenmiş şaka gbi instagramda rastgele sayfalara bakarken gördüm hemfe :) o kzıa uzuldum hemfe cok ama cok uzuldum cnku onun gbi bir insan kmseyi mutlu edemez sizde oyle dusunun size ozel bisey deildi yasadklarınız

ajsndjf ben kapıyı kapatıp haber almak istemedikçe resmen haber almaya başladım. Uzun süredir konuşmadığım ortak bi arkadaşımız vardı dün bi konu için mesaj attım ve konu ayrılığa geldi. Bana dedi ki 4-5 ay önce yaşayan ölü gibiyim demiş arkadaşımıza. En azından sırf yazmayım diye engellemediğini anladım bu dediğinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…