Bir garip aile arası mal davası

Bence anne babanızda olsa herkese hakkı kadar degeri kadar deger verin umarım abinizde anne babanıza yaşlandgnda bi tas su verir
Asla vermez cok asabi bi kalemde silebilen ve simdiye kadar bi cok kez annemi evinden kovmuş biri o gazi alarak o mallar benim eger istersem size veririm istemezsem asla alamazsınız diyen biri .Babam eşit pay olacak tüm cocuklarima filan diyor annen istedigini desin mallar benim üstüme eşit olcaj diyor ama bakalim🤷

Abla izin esi de ablanizi dolduruyor ve üzerine gidiyor olabilir mi? Ablanizin bunu dile getirmesi bile bir evlada yakışmıyor. Ne demek hayatta olan anne babaya malımızı benim üstüme yapın demek.

Sızın hakkınızı neden o bosyere para yıyıcı adam yesın bennolsam soylerım kavgada cıksın herkes haddını bılsın kardeslerınden mal kacırıp esınemı yedırecek

Sızın hakkınızı neden o bosyere para yıyıcı adam yesın bennolsam soylerım kavgada cıksın herkes haddını bılsın kardeslerınden mal kacırıp esınemı yedırecek
Her insan düşer kalkar ama eniştemde iyice yüzsüz oldu o versin yiyin bu versin benm olsun olayına bagladı...her insana yardm edilir helede aile içinde ama bunlarınki kullanmak olmaya basladı

Her insan düşer kalkar ama eniştemde iyice yüzsüz oldu o versin yiyin bu versin benm olsun olayına bagladı...her insana yardm edilir helede aile içinde ama bunlarınki kullanmak olmaya basladı
Aynen batar cıkar borcu olur odeyemez yardım yaparsın ama bosa yıyen bırı gıbı anlatmıssın o yuzden ben olsam asla vermem hakkımı. Ablanda degısık babasının emeklerını oyle bırının hıc edecegını bıle bıle kardeslerının hakkına gırmek ıstıyor bıde bence verme soyle olayda cıksın kavgada enıatede ablanda kendı ayakları uzerınde durmayı ogrensın haksızlık yapamayacklarını ogrensın. Sonrada oturup sıze dua etsın kul hakkına gormesıne musade etmedınız dıye

Kesinlikle vermesinler benimkiler verdi tek oğullarına...Ne oldu biliyor musunuz? Abim ansızın hayatını kaybetti gencecik gitti...Evler karısına kaldı..Karısı da alın bunları başımdan mecbur değilim birlikte oturmaya dedi....80 yaşı da sokakta kaldılar...Benim yanında kalıyorlar şimdi...Ölümün yaşı yok maalesef..Aman dikkat....

Kesinlikle vermesinler benimkiler verdi tek oğullarına...Ne oldu biliyor musunuz? Abim ansızın hayatını kaybetti gencecik gitti...Evler karısına kaldı..Karısı da alın bunları başımdan mecbur değilim birlikte oturmaya dedi....80 yaşı da sokakta kaldılar...Benim yanında kalıyorlar şimdi...Ölümün yaşı yok maalesef..Aman dikkat....
Ciddimisinz ne acı olmus Allah sabır versin yardmcnz olsun🤲

Anneme babama hesap sordum o madur diyolar size göre durumu kötü diyolar .... sadece ben kavgacı gürültücü biri deglm ama abim duysa yıkar ortalıgı
Anne baba hala hayatta, kime ne kadar yardım edeceklerine kendileri karar verir. Tüm aile bir araya gelip konuşun bence.

Back
X